Bistro de gelaarsde kat menukaart

Geplaatst op: 15.03.2021

Na het hoofdgerecht besloten wij met koffie en Baileys. Helaas weer een enorme tegenvaller! Jammer hoor een beetje klant onvriendelijk is het wel.

Het was voor ons de eerste keer dat we een hapje kwamen eten. Oosterse gebakken kipfilet in een oosterse marinade. View Download 1. Huisgemaakt stoofpotje van rundvlees. Sashimivanzalmmetsojasaus ca.

Opmerking van de serveerster: ik weet niet waar ze nu weer mee bezig zijn. Nou het kan altijd beroerder, op zich een prima plaats maar wel op de tocht omdat zowel de voorkant als de achterkant van het restaurant open stond. We hadden de keuze uit twee tafeltjes, bistro de gelaarsde kat menukaart, geeneens warme groente en dat voor die prijs. Eten ko.

De leuke onderwerpen frans presentatie irritant "grappig"?

Goed, als vrienden onder elkaar is het vrij gangbaar om met z'n alle onbeschoft spareribs te gaan eten. Alles wat je bij De Gelaarsde Kat met kip of varkenshaas bestelt is goed bereid, de biefstuk was naar mijn beleving een tikkeltje te rood, niet bloederig maar het had van mij nog wel een minuutje extra op de grill gemogen.

Hoe was jouw ervaring?

En dan de knaloranje bar! Telefoonnummer   In december vorig jaar geweest! Menukaart Veensepoort Documents. Oreo-Cheesecake met yoghurt-ijs, rood fruit en slagroom. Jammer hoor erg klantonvriendelijk is het zeer zeker en voor ons dus ook nooit meer de gelaarsde kat!

  • Er niet bij verteld dat we het verschil wel moesten betalen zodat de rekening veel hoger was. Met een negatief voorgevoel gingen wij dus naar het restaurant en ik had mijzelf voorgenomen om goed op te letten.
  • Zie foto Dit viel bij ons beide goed in de smaak. Om te beginnen kwam er een ikskoud, blond huisbier op tafel.

Zeer jammer. Weg verrassing want toen moest ik zeggen dat er al iets geregeld was. De koffie is goed, de Baileys uiteraard ook. Mooie locatie. Hendrik van schouw.

Menukaart van De Gelaarsde Kat

Onbeperkt genieten doet u bij de Gelaarsde Kat met de keuze voor onbeperkt spare-ribs. Het eten is altijd top kwaliteit, zowel de 10 euro kaart als de wat duurdere gerechten zitten altijd vol smaak en kwaliteit.

Vanavond weer uitstekend gegeten bij de kat.

Kok is de eigenaar en echt het was heerlijk eten en de recenties vanuit het hotel bistro de gelaarsde kat menukaart we zaten was het een topeettent. Alleonderstaandegerechtenhebbeneenprijsvan10,00enworden geserveerdmeteenfrissekomkommersalade,mayonaiseenfrietjes. Er zit een bakje met een klein beetje zoetzure komkommer bij, meer ook niet. Nou ik kan je uit ervaring vertellen: De gelaarsde kat slaat de plank volledig mis. Met een negatief voorgevoel gingen wij dus naar het restaurant en ik had mijzelf voorgenomen om goed op te letten.

Corona informatie

Het eten was wel goed maar de atmosfeer kan dat minder maken. Charlotte Hassink. Gerrit 98 punten. Jammer, ondanks goede sfeer en superbediening voorlopig niet weer, dankzij de onverschillige reactie.

  • Veel geld betaald voor slecht eten.
  • De service was niet bizar slecht maar ook weer niet helemaal van deze wereld, maar gewoon zoals deze moest zijn, om de zoveel tijd even vragen of alles nog naar wens was en verder geen gekke poespas.
  • Arnaud de Calavon.
  • Hier zit het heel dicht tegen aan.

Irish Coffee Koffie met Irish Whiskey. Hopelijk krijg deze zaak nu ook eens wat positieve reacties van echte klanten, maar is de eigenaar bijzonder luidruchtig en bemoeit zich met allerlei zaken waar hij niks mee te maken heeft.

Blijft een gezellige en warme ambiance, bistro de gelaarsde kat menukaart. Henk van Sta. Ook de muziek is niet om aan te horen. Daarnaast oogt het een heel leuk restaurant, super attente bediening. Wat een leuke tent. Heerlijk gegeten.

Foto's van Bistro de Gelaarsde Kat

Het management denkt waarschijnlijk het loopt toch wel. Slappe patat en die dip is helemaal niet lekker. Zowel bij de serveerster als bij Peter gemeld, maar scheen ze niet zo te boeien.

Prijzen liggen ietsjes te hoog

Het eten was heerlijk. Vis is er heerlijk en de voorgerechten terecht geprezen. Bij betaling mis gerekend en vervolgens op teruggekomen niet iedereen heeft evenveel te besteden en dan wordt er vervolgens bij ophalen nog even benadrukt bistro de gelaarsde kat menukaart het eenmalig en niet gebruikelijk is en dat er voortaan beter op gelet moet worden.