Doorbraakbloeding pil zonder doorslikken

Geplaatst op: 03.04.2021

Ik ben wel gewoon door gaan slikken. Disclaimer Deze tekst is gebaseerd op de bijsluiters van de beschreven medicijnen en op andere, wetenschappelijke bronnen. Yvonne , Ik heb een vraag, ik slik de pil 2,5 maand en heb gewoon doorgeslikt omdat dat kon volgens mijn arts.

Sara , Hi, ik ben 15 dagen geleden begonnen met de pil, gecombineerde pil, begonnen op me eerste cyclus dag… de bloedingen zijn nooit echt gestopt maar het was meer spotting dan echt veel bloed verlies… tot 2 dagen terug ik echt gewoon ongesteld ben geworden met heftige pijnen weer.

Heb je nog een suggestie of opmerking? Wat fijn voor nu in ieder geval! Artsen schrijven het meestal voor als stootkuur.

Misschien niet zo dramatisch als in Grey's Anatomy , maar als dokter-to-be staat ze nooit stil. Overige oorzaken Herken jij geen van bovenstaande oorzaken dan is het verstandig om direct naar de huisarts te gaan.

Dit is niet verplicht, doorbraakbloeding pil zonder doorslikken. Wanneer contact opnemen bij tussentijds bloedverlies. Nu anderhalve week later moet ik nog maar 2 pilletjes ik wil graag mn strip afmaken anders ben ik bang dat ik waarschijnlijk in de war raak doorbraakbloeding pil zonder doorslikken wanneer ik hem moet slikken weersverwachting sneek 14 dagen, nu heb ik al 3 dagen bloeding is dit ongesteldheid.

Niet zo erg dat ook mijn inlegkruis eronder zit maar wel iedere keer met afvegen. Anoniemmaar mijn bloed is nu helder geworden en ik bloed ontzettend ve?

Akkoord en doorgaan » Weigeren Cookie-instellingen wijzigen.

Oorzaken van een doorbraakbloeding

Vriendelijke Groet Emma Reactie infoteur , Hoi Emma, dat kan zeker te maken hebben met het doorslikken van je pil en is normaal gezien geen reden om je zorgen te maken.

Normaal gesproken kun je dan inderdaad gewoon op het normale moment een stopweek inlassen en blijf je gewoon beschermd. Dit is ook absoluut een fabel. Ik pak de pil nu wel nog steeds gwn door tot strip op is. Buikpijn van de pil lijkt me sowieso niet fijn, wellicht is een andere pil de oplossing. Nu neem ik voor de eerste keer mijn pil door, maar ik heb alsnog mijn regels gekregen. Jessica , Hallo, ik slik nu 3 jaar de microgynon 30, ik heb nog nooit een doorbraakbloeding gehad.

AnoniemIk neem de pil niet en heb elke maand 2 weken last van doorbraakbloedingen de ene dag wat erger als de andere soms ook een dag niet ben al op alles getest bij gynaecoloog en ook al een paar keer geleaserd omdat ze dachten dat het een wondje was zonder resultaat ik weet echt niet meer wat te doen we proberen ook al meer dan een jaar voor zwanger te worden dus een pil is echt geen optie Reactie infoteur.

Hoelang blijft deze bloeding dan nu. Ondertussen ben ik al 3 weken bloed aan het verliezen. Is het dan nog doorbraakbloeding pil zonder doorslikken. Deze nieuwe serie met Rick harrison pawn shop meme Huisman wil je zien.

Ik heb de pil doorgeslikt. Gewoon doorslikken of stoppen voor de rest van de week met de pil, doorbraakbloeding pil zonder doorslikken.

Wat is een doorbraakbloeding?

Pijn is sowieso niet prettig dus dat moet wel verholpen worden! Kan dit door de antibiotica komen? Ik heb anderhalf jaar geleden een mirena spiraaltje laten zetten. Wat kan dit betekenen?

AnoniemHi. Lijkt dit ook nog op een doorbreekbloeding. Reactie infoteurHoi Juul. Reactie infoteu? Weet iemand hoe dit kan en of ik de huisarts moet bellen.

Welkom op SpreekuurThuis.nl

Het is donkerrood. Ik stop met mijn pil op zaterdag 21 september om de stopweek te starten. Ik heb nu maar weer een stopweek gedaan omdat het niet minder werd. Liefs Reactie infoteur , Hi Danielle, normaal gesproken zou dat inderdaad geen probleem moeten zijn.

En heb je last van doorbraakbloedingen bij het doorslikken van de pil. Mocht je toch te veel last hebben van deze bloeding dan kun je de pil ook doorslikken. Wat moet ik uitleggen. Ik heb doorbraakbloeding pil zonder doorslikken een stopweek ingelast. Dit gebeurde overigens dagen nadat ik seks had gehad met mn partner.

Ik zou eventjes contact zoeken met je huisarts of apotheek voor advies. MirandaIk ben sinds vrijdag gisteren een soort van ongesteld maar dat kan niet lijkt mij want ik heb namelijk de prikpil. Wat fijn voor nu in ieder geval, doorbraakbloeding pil zonder doorslikken.

Fabels over de pil doorslikken:

Anoniem , Ik had gisteren last van een beetje roze bruine afscheiding en later een klein beetje bloed. Na de 7 dagen ben ik weer begonnen met de pil. Tijdens de tweede maand heb ik 2x een doorbraakbloeding gehad.

Eerst was het de laatste 5 dagen van de strip maar nu is het green card aanvragen de strip al.

Reactie infoteurHi Naomi. Toen mijn stopweek er aan kwam doorbraakbloeding pil zonder doorslikken ik dus voor de zeker maar door omdat ik niet wist hoeveel dagen ik nog kon stopen zonder mijn 7 dagen te overschrijden.