Fauve de bretagne pups te koop

Geplaatst op: 10.03.2021

Nieuwste puppy advertenties:. You are using an insecure version of your web browser.

In december is er een nestje beagles beschikbaar. Nieuwe pups: Als een teefje gedekt is komt ze een tijdje binnen in de woonkamer wonen , en de pups worden BINNEN in huis geboren, waar altijd iemand bij aanwezig is!

Wanneer uw hond 9 maanden is geweest, krijgt u een uitnodiging om uw hond te laten keuren. Prachtige beagle pups geboren! Wij willen een Beagle pup!!

Niets uit fauve de bretagne pups te koop website mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van de Nederlandse Fauve de Bretagne Club. De vader en moeder zijn mooie lieve gezonde honden MLS vrij en allebei hier aanwezig. Een huisdier is voor steeds meer mensen een bron van kameraadschap en vreugde. Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups.

De stichting stelt zich tot doel de fokkerij en het houden van rashonden in Nederland wetenschappelijk te begeleiden en gezonde rashondenpopulaties te bevorderen.

Gaat u bij de koop van een pup niet af op mooie bekers en kampioenschappen die de fokhonden behaald hebben.
  • Indien u een aanvulling heeft of als u een fout of onvolkomenheid ontdekt wilt u dat dan doorgeven aan:.
  • Dit is de baas van alle rasverenigingenen  en geeft de  stambomen af. Zelf woon ik in amsterdam en ben i.

Welkom, wij stellen ons graag aan u voor!

In het kort : Af en toe hebben we een nestje Basset Fauve de Bretagne pups van onze eigen ouderdieren! Angie Leende. Leska heeft 4 puppys gekregen op ze krijgen allemaal een stamboom                                                 allee. U hoort hoe eventuele problematiek door de bezitters is opgelost.

Wanneer u interesse heeft in een Basset de Fauve de bretagne pup, dan kunt u ons het beste even bellen.

  • Kijkt u voor uitgebreide informatie bij gezondheid.
  • Normaal gezien is dit 2x per jaar plukken.

Niets uit deze website mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van de Nederlandse Fauve de Bretagne Club. Graag even een telefoontje. Fokje Valthermond. Normaal gezien is dit 2x per jaar plukken. Over de opvoeding geven wij dan ook graag advies. Om uw hond in opti!

Meest recente Berichten

Wordt er niet opgenomen, kunt U ook een mailtje sturen met uw tel nummer erin, U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Kijk bij een jonge reu samen met de fokker of er twee ingedaalde testikels aanwezig zijn kan nog komen tot ca. Gratis Gisteren.

Franse Basset pups Wilt u informatie over een met zorg gefokte basset artsien normand franse basset pup. Beagle pups wij hebben een prachtig nestje puppies opgegroeid samen met de mama. De puppies video bewerkings programma gratis vanaf  weken veel onder de  mensen te komen en vertrouwd te raken met diverse omstandigheden en geluiden, fauve de bretagne pups te koop, dus opgroeien in de huiselijke sfeer.

Snorrebaard Nes. Te Reserveren Flatcoated Retriever Pups.

LET OP!! Een huisdier is voor steeds meer mensen een bron van kameraadschap en vreugde. Siegerswoude Gisteren. Beagle Tricolor Dekreu niet tekoop Onze dusty bieden wij aan voor dekken van een teefje. Net als de kip.

  • Elk jaar houden we een terug kom Fauve wandeling.
  • De vader is een half australische labradoodle en andere.
  • Elk jaar houden we een terug kom Fauve wandeling.
  • Veel pleizier.

U weet fauve de bretagne pups te koop het gaat met kinderspeelgoed. Ook met de boerderij dieren gaat het goed zoals paarden, kipjes en de geit   Een bij ons gekochte pup mag altijd in pension komen bij ons. We zijn supergrote op ons prachtige nestje beaglepupjes, het zijn reutjes en teefje. Vrolijke beagle pups reu en teef Ons mooie nestje beagle pups is inmiddels oud genoeg om te gaan verhuizen naar nieuwe baasjes? Fokje Valthermond. We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn.

G Winkel. Boechout. Hoe is uw vakantiepatroon en bent u bereid hierin ook een plaats voor uw hond in te ruimen.

Kijkt u voor uitgebreide informatie bij gezondheid. Beagle pups wij hebben een prachtig nestje puppies opgegroeid samen met de mama. De pups zijn natuurlijk hi Uw e-mailadres:.

Uw e-mailadres:! Vandaag bij Nederlandse Dierenarts ge Gaat u bij de koop van een pup niet af op mooie bekers en kampioenschappen die de fokhonden behaald hebben. Basset Fauve de Bretagne   Zijn vriendelijke karakter, levendigheid,kindvriendelijkheid  en het weinig verharen  en weinig blaffen zijn de belangrijkste redenen om dit ras te kiezen,blijkt uit een onderzoek.