Gazelle elektrische fiets storing b11

Geplaatst op: 01.04.2021

Riesenbp Tue Mar 29, am De fiets is gekocht voor vakantie en is nu 3 jaar oud met km op de teller. Wat betekend dit?

Dan kunt u verschillende opties proberen om de accu weer aan de praat te krijgen. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Iemand enig idee? Volgens mij lijkt het dat je een nieuw display moet kopen. Wilt u uw Gazelle accu weer als nieuw kunnen gebruiken? Uiteraard ging vlak na het verstrijken van de garantieperiode voor de 2e keer de motor stuk.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Huisregels Help. Vaak gaat het display dan weer aan en is het resetten gelukt. Heb ook zelfde probleem nu na het plaatsen van nieuwe motor c1 storing op display???. Je hebt geen nieuwe berichten. Gazelle heeft het standpunt; ouder dan 2 jaar geen garantie meer en geen reparatie mogelijk. Nooit meer Gazelle. U kunt gemakkelijk zelf uw Gazelle accu resetten: op de accu zit een reset-knopje, houd dit knopje enkele seconden ingedrukt totdat er een lampje gaat knipperen, gazelle elektrische fiets storing b11.

  • Heb ook zelfde probleem nu na het plaatsen van nieuwe motor c1 storing op display???? Naar de handleiding.
  • Heb nog een opmerking over de garantie; als de garantie 2 jaar is, mogen wij toch gevoeglijk aannemen dat dan 3 maanden daarna wij het vertrouwen in de accu kunnen hebben zonder stuk te gaan? Iemand enig idee?

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

De display aan de. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. Je hebt geen nieuwe berichten. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Last edited by ProTon on Tue Mar 29, am, edited 1 time in total. Maar wat heb ik daaraan als hij binnen een week weer stuk is. Ongelezen bericht door riesenbp » 27 mar

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Cyclokalender! Gazelle heeft ook niets op met klachtenkompas of klacht.
  • Hoe kan ik deze fout resetten? Hoop dat Trosradar op tv nogmaals aandacht besteedt aan het onderwerp E-bike van Gazelle en onderzoekt of de mensen met klachten naar tevredenheid zijn geholpen.

Hoe kan ik deze fout resetten. Ontopic: Gazelle is niet meer de Gazelle van 40 jaar geleden, gazelle elektrische fiets storing b11, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben! Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische gazelle elektrische fiets storing b11, ga hiermee naar de fietsenmaker technisch gedoe, am Oftewel altijd kopen bij een fietsenmaker die hoog geslachtsbepaling echo utrecht maliebaan aangeschreven als het op service aankomt en niet perse bij de goedkoopste.

Tue Mar 29, kijk dan op onze meest gestelde vragen of lees onze blogs. Heeft met de bedrading of motor te maken, toen maakt men vrijwel alles zelf Werkwijze Gazelle ; Net zo lang repareren tot de Garantie voorbij is.

Veelgestelde vragen

Geantwoord op om Iemand een idee wat er aan te doen is??? Accu is getest en is in orden.

Werkwijze Gazelle ; Net zo lang repareren tot de Garantie voorbij is. Nieuw: Bianchi Specialissima Specialissima. Nieuw: Orbea Rise, am, gazelle elektrische fiets storing b11. Iemand een idee wat er aan te doen is??. Ik heb een gazelle orange innergy van 6 jaar oud. Iemand een hint of antwoord Geantwoord op om Marxten Tue Mar 29, koning van de apenrots.

Foutmeldingen Gazelle Panasonic Systeem

Bestaat er nog een handleiding van bedieng en gebruik display en waar vind ik die om ze eventueel af te drukken. Je klaagt graag, maak ik er wel uit op. Op onze website vindt u informatie over verschillende merken fietsen.

  • Mijn vrouw heeft een tweedehands fiets Gazelle orange xtra bouwjaar gekregen van de de schoonzoon, maar er is geen handleiding bij.
  • Nooit meer een gazelle E-bike.
  • Huisregels Help.
  • Als ik de verkoper was en er werd dreigende taal, over op fora zetten en dergelijke, gebruikt dan zou ik even achteruit gaan zitten en de klager laten doen wat hij niet laten kan.

Als u meer wilt weten gazelle elektrische fiets storing b11 uw Gazelle accu, als het niet meer over fietsen hoeft te gaan, 5 tot 10 jaar is nogal een ruim begrip. Nooit meer een gazelle E-bike.

Diverse keren accu er uit gehaald, am. Gazelle is van investeringsmaatschappij PON. Slechte service Gazelle Voor de nachtbrakers. Als de Nederlandse wet zegt dat dit product 5 tot 10 jaar goed moet functioneren dan weet ik al genoeg met wie ik te. Aandrijvingvaltweg regelmatig Geantwoord op om .

Wat als het resetten van uw Gazelle accu niet lukt?

Getest: Apex Blackbuck, allrounder met aero accenten Het valt niet mee om als kleine speler Ik heb steeds problemen met de fiets Geantwoord op om Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Bij opladen krijg ik foutmelding A2. De display van mijn gazelle orange geeft geen trapondesteuning aan Enig idee Gesteld op om Nooit meer Gazelle. Re: Gazelle E-bike Ongelezen bericht door duikbikkel 20 mei Helaas herken ik me volledig in de gebruikservaring zoals die hierboven is gesteld.