Lyrics terug naar de kust mouth macneal

Geplaatst op: 20.03.2021

Gerard Cox - Romeo en Julio. Geen overpad.

Cees de Lange - Het zijn me dolle dwaze dingen. I Always Gave You Everything. Amsterdam The Netherands H”llenboer - Busje komt zo. De Chico's - Rond en rond -. Een beetje clementie, Excellentie - Willy Walden.

Elly en Rikkert - 1, 2. Paoli - Klaasjes wraak. Anita Rosita Perez - Bob Davidse. De Spelbrekers - Hou je vast aan mij. Frans Halsema - De sneeuwman. Blonde Greet - Zo is het toevallig ook nog es een keer.

Er hangt een pijpenrek. Eddy Christiani - Kleine Greetje uit de polder. Frits Lambrechts - De ballade van de twee oudjes.
  • Daar hoog op de bergen.
  • De arme gezel - Jules de Corte.

Maggie MacNeal Lyrics

Een wapenbroeder. Frans Halsema - Voor Haar. Alexander Curly - Hollanders. De Butlers - Land van de Bossanova. De jodelende fluiter - De Vrolijke Zanger. Black and White - Wij met z'n twee. Jan Smit - FC.

  • De Bok - U Wordt Bedankt.
  • Annie de Reuver - Zeemansbruid.

Gert Timmermans - Een moederhart, een gouden hart! Terecht een nummer 1 hit. De Bok - O. De waanzin-breng me thuis - 3js. Helma en Selma - In de bus van Bussum naar Naarden.

Album The Singles (1995)

Love Was in Your Eyes. Dodenrit - Drs. De Troubadours - Nicolo, Nicolo.

Geef mij je hand - Bob Scholte. De koe en de stier - De Rosa's. Armand - Ben ik te min. Gerelateerde tracks. Aan de oever van de IJssel - Max van Praag. De Spelbrekers - Oh, had ik maar 'n ezeltje!

Terug Naar De Kust

De Straatzangers - Tab‚, ouwe zeeman. Alle die willen naar Island gaan. De Banjolita's - Maar tegen de avond. Deuren dicht - Max van Praag. You and I.

De Marker Meidjes - De reddingsboot. De uitgezaagde Minnaar, of de Drie Oude Snoepers. De Sammies - Kreta. En Jantje lacht en Jantje huilt - Olga en Sonja. JAHA - Fuck the drugs. Night time. Devilish Mary - De Volendammer en de Ier.

Artiestinformatie

Andr‚ Hazes - Volare. Da's geen kunst Een klein kunstje - Het verhaal van de Reus. Andr‚ Hazes - Een beetje verliefd. Broeders, verheft u.

De afgekeurde woning - Johnny Jordaan. De herder. Daisy Bell.