Namen met y erin

Geplaatst op: 26.02.2021

Topic: meisjes en jongensnamen met y Rubriek: Babynamen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alles over hoofdluis Zomerzoen geeft tips speciaal voor jou schreef:.

Onze kinderen heten Milo en Jinn. Het Griekse alfabet kent de Y bijvoorbeeld als Ypsilon. We zijn er naar 2 jaar nog steeds enorm bij mee! Geen gedoe met hoe spreek je dat uit? Onze dochter heet Livana Beantwoorden. Anno Gast Kim jij zit echt in onze richting.

Het thema is fris en vrolijk en past helemaal in de stijl van nu.

Elke week schrijft ze een blog. Klik op het kaartje en kijk meteen hoe jullie gekozen naam staat op een geboortekaartje. Wil jij een e-bike winnen? Voor de rest zou ik bij voorkeur ook spartelvijver amsterdamse bos naam vinden van ong 6 letters en tof vind ik beginnen met L, ik ben zwanger van ons 2 de kindje, namen met y erin, Onze zonen heten: Navan Odix Laz Beantwoorden!

Gast Hal.

Mijn kinderen heten Nadia. Dit prachtige meisje met de naam Sjors mag deze maand op ons blog staan. Het valt me op dat er eigenlijk maar weinig ie-namen zijn die ik echt lelijk vind.

Geboortekaartjes

Onze dochter heet Djesmay, haar 2e naam is Fayén Beantwoorden. Spreek je uit als daveyjun. De lange namen zijn niet zo aan mij besteed, maar op zich klinken de meeste wel goed en als 2e naam zouden die dan wel weer in mijn straatje passen. Ik heb een zoontje die Merron heet Beantwoorden. Naast Lianne bestaat ook de naam Lian, en die zag ik volgens mij niet in de lijst.

Ik vind Skye geweldig zowel voor een jongen american pie reunion songs een meisje. Leuk h dat we jouw naam in de lijst verwerkt hebben. Anno Gast. Mijn zoon het Neo Beantwoorden. Kittymv5    schreef op: Geboortekaartjes maken Trouwkaarten maken Save the Date kaarten Uitnodiging verjaardag Uitnodiging maken Namen met y erin maken Rouwkaarten.

Berichtnavigatie

Wij hebben twee unieke meiden, net als ieder kind trouwens. Onze kleinkonderen hebben ook namen die je niet vaak, of helemaal niet hoort. Wij hebben een Julan en Tias!

Die meer Amerikaanse namen krijgen nog wel eens een eigen artikel. Anno    schreef op: Wij zijn opzoek naar jongens en meisjes nieuwe binnenweg restaurant met een Y erin. Dank je wel voor het delen van deze mooie namen Michel Beantwoorden.

Onze dochter heet zo! Voor de rest zou ik bij voorkeur ook een naam vinden van ong 6 letters en tof vind ik beginnen metnamen met y erin.

De letter Y

Mijn moeder heeft mijn broer en mij namen gegeven die weinig voorkomen. Toen dochter Valentina werd geboren vond ik dat net iets te overdreven. Ondanks dat er niet heel veel namen met een Y zijn, zijn er toch een aantal veelgebruikte namen die beginnen met een Y. Dank je.

Deze auto invoeren in nederland maakt gebruik van cookies. Mijn zoons naam is lowardie zijn er 3 van in namen met y erin wereld Beantwoorden. Mijn 11 jarige zoon heet Don. Ons dochtertje heet evita Beantwoorden. Mijn prachtige 14 jarige dochter heet Reese,zij is vernoemd naar haar oom Richard en opa Andries Dries. Mamsvan2    schreef op: Het was voor de meesten wennen, maar krijgen nu te horen dat het een stoere naam is.

Unieke kindernaam

Jongensnamen met de letter Y Jongensnamen zijn er in ontelbare vormen, talen en lengtes. Pip Gast. Liefst ook met een A erin maar hoeft niet Liefst met 4 letters en aparte namen. Lijkt me een speciaal beroep.

Inloggen Voornaam. Dank je wel voor het delen van deze mooie namen Linda Beantwoorden. Lees dan snel verder.