Stacaravan camping cupido terschelling

Geplaatst op: 02.04.2021

De accommodatie is gelijkvloers. Zijn huisdieren toegestaan op de camping? Heerlijk naar Terschelling en zorgeloos genieten!

Locatie Eigen terrein, oppervlakte 0 m 2 nee. De accommodatie is gelijkvloers. Met de boot kom je aan op West-Terschelling - met als uitzicht : vuurtoren De Brandaris  Het is een echt fiets eiland omdat er wel 70 km aan fietspaden ligt en km aan wandelpaden. Stacaravan Voor Anker. Oerol De caravan is voor Oerol reeds verhuurd en niet meer beschikbaar.

Lezen Schrijven Spreken Begrijpen.

In het voor- en naseizoen zijn er stacaravan camping cupido terschelling in- en uitchecktijden. Ons kampeerterrein is dit jaar geopend van 28 april tot 2 november. Oerol De caravan is voor Oerol reeds verhuurd en niet meer beschikbaar.

Alvast Reserveren! Verdere toelichting van de verhuurder.

Als u bij ons huurt maakt u de stacaravan of het chalet zelf schoon bij vertrek. Alle stacaravans hebben sinds kort een eigen WiFi modem. Op de veerboot naar het eiland is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Luxe stacaravans

Stacaravan Voor Anker. Neem dan gerust contact met ons op via email of telefoon Huur prijzen De caravan wordt bij voorkeur voor een volle week verhuurd van Za. Bekijk deze agenda voor beschikbaarheid van de stacaravan. Item ja.

Wilt u weten wat enkele reacties zijn van gasten, dan kan u dat lezen onder Stacaravan camping cupido terschelling. Camping Cupido is een rustige gezinscamping vol met faciliteiten geschikt voor een leuke gezellige tijd. In de zomer is de ed sheeran ron weasley video geopend.

Rond het meertje is het prachtig wandelen. De stacaravans en chalets zijn te huur van vrijdag tot vrijdag. De niet beschikbare dagen zijn aangegeven in rood. Check beschikbaarheid In overleg verhuren wij buiten de schoolvakanties ook per weekend of midweek.

Stacaravan huren op Terschelling

Voor de stacaravans gelden altijd in- en uitchecktijden, dit krijgt u bij de reservering te horen. Het is niet toegestaan te roken in de caravan. Onze gemeenschappelijke was-, toilet- en douchevoorzieningen zijn open.

Ja, huisdieren zijn van harte welkom. Schoonmaken U kunt zelf schoonmaken stacaravan camping cupido terschelling dit laten doen. Item ja. U dient de caravan bij vertrek net zo schoon en netjes achter te laten als dat u hem aantreft bij aankomst. Ongeacht de periode of de lengte van het verblijf; Tevens betaalt u aan de campingeigenaar Euro 1,25 per hond per nacht.

Welkom in de stacaravan op camping Cupido Terschelling

Indeling van De Orchidee Hee : Woonkamer met open keuken. Alle stacaravans hebben sinds kort een eigen WiFi modem. Zowel de Waddenzee als de Noordzee bevinden zich dicht bij afstand kleiner dan 5 km! Camping Cupido organiseert sportieve en zomerse activiteiten voor jong en oud.

Wat is er te doen een kleine greep uit wat er te doen is op Terschelling, stacaravan camping cupido terschelling. Het Wrakken stacaravan camping cupido terschelling is ook een bezoek waard daar kan u allemaal spullen bekijken die op de zeebodem rond Terschelling zijn gevonden.

De middenvelden houden wij vrij als speelveld en zijn voorzien van speeltoestellen. Wij verhuren drie chalets op Terschelling en zes stacaravans. Leuk kado voor vriendin zijn veel verschillende dorpjes, restaurantjes en evenementen het hele jaar door en De Boschplaat is een Europees natuurgebied. Vanaf 1 november kunt u reserveren voor het aankomende seizoen.

Er is eigen terrein bij de caravan.

Borg Geen borg. Toeristenbelasting Huurprijs exclusief toeristenbelasting. Camping Cupido organiseert sportieve en zomerse activiteiten voor jong en oud.

Afstand tot het strand ongeveer meter. Hiervan kan kosteloos gebruik worden gemaakt. Wilt u zeker zijn van een plek op onze camping, dan raden wij aan om snel te reserveren.