Steakhouse de gulle schranserij

Geplaatst op: 28.02.2021

Prima eten en een gezellige sfeer. Zeer lekker eten.

Is dit restaurant geschikt voor lunch? Personeel erg vriendelijk. Niks is teveel. Het was erg heerlijk en er was een gezellig sfeertje. Gemoedelijke en intieme sfeer waar je al snel geneigd bent om na je diner aan de bar nog wat te nuttigen. Eten was zeer goed en heet, zo hoort dat. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

KvK nummer:. Het enige minpuntje voor ons was dat het wat frisjes binnen was. Super lekker gegeten, ikzelf de schnitzel met champignonsaus en kaas met gebakken aardappeltjes.

Goede service en volle borden. Deze keer gekozen voor de mixed grill DGS.

Uit de inkijkkeuken niet heel goed maar toch meer dan normaal komt prima eten! Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant Steakhouse De Gulle Schranserij en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid.
  • Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier. Datum van bezoek: mei
  • En er werd ook nog vriendelijk gevraagd of we nog wel een keer terug wilden komen. Heidi Neubauer 11 punten.

Hoe was jouw ervaring?

Datum van bezoek: juli Dan maar 2 biefstuk die wel ok waren ipv weer lang wachten op volgende ontdooide steak. Het enige wat ontbreekt is een wisselend 3 gangen maandmenu voor een actieprijs, maar misschien heb ik dat over het hoofd gezien. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Rob op 8 april Eten was zeer goed en heet, zo hoort dat. Ik vind deze heerlijk, geen standaard mixed grill, maar met oa gehaktbal

De gebakken aardappelen waren heerlijk, maar door het vele vlees was het allemaal te veel van het goede. Een heerlijk restaurant, echt niet te eten. Restaurant Steakhouse De Gulle Schranserij is een echte aanrader.

Uitstekend Helaas een slechte ervari. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Gegevens Steakhousebar De Gulle Schranserij B.V.

Caroline D. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant Steakhouse De Gulle Schranserij en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Heel vriendelijk personeel.

Kwaliteit eten ok maar voor je het hebt, echt verschrikkelijk lang wachten, steakhouse de gulle schranserij. Voor een kleine prijs geweldig gegeten. Vrije vertaling door Eet. Vroeger hier vaak gegeten. Voor ons dus niet naar tevredenheid gegeten en dus ook geen na gerecht genomen. Is dit restaurant geschikt voor lunch! Volgend bericht.

De familie Harkema helpt je bij het vinden van je vakantie, hotel, restaurant of cafe

Talitha pleune. Zelf naar de bar gelopen voor een drankje. Vorig bericht. Je krijgt er meer dan genoeg en altijd leuk opgemaakt en geserveerd. Nie wieder.

Super lekker gegeten, hele gezellige sfeer in het restaurant. Vlees was helemaal doorgebakken maar kan gebeuren. Marijke Hoefman. Biedt dit restaurant service aan tafel, steakhouse de gulle schranserij. Het was druk… wanneer we van te voren waren genformeerd dat we ruim twee uur moesten wachten op onze maaltijd… om kwart over tien kregen we pas onze bestelling.

Ging allemaal zeer gehaast en niet bepaald vriendelijk. Gegeten met vrienden, DGS. Ik las pasgeleden dat het bedrijf is opgeheven. Nathalie Vd Heuvel op 29 maart .

Meer informatie

Claudia en rene. Heb sliptongschotel niet betaald, maar avond wel verziekt. Recent 1 Volgen 0 Bewaard 0.

Heel goed Heb je zin in Restaurant. Heerlijk gegeten en gezellige bediening. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt.