Suzuki wagon r forum

Geplaatst op: 06.03.2021

Heb gekocht omdat 'ie handig en betrouwbaar is, praktisch: gaat veel in en pittig niet voor 't uiterlijk. We hebben gebeld en hij overlegt nu met een garage over een oplossing, maar we weten nog niet welke.

Uitvoering 1. Verbruik op de afstand ca 1liter op 20km bij een normale snelheid. OK Annuleren. Bericht: 15 RE: versnellingsbakprobleem Suzuki Wagon VR schreef: euro voor revisie is veel maar lijkt me het zeker waard. Mooie oplossing inderdaad.

Login or Sign Up. Bericht: 18 RE: versnellingsbakprobleem Suzuki Wagon Dit is gewoon een hele mooie oplossing aangeboden door de handelaar dan weet je dat je daar iig goed zit en niet wenkbrauw verf in kleding bent. Houd me ingelogd. Naam :  Blacklabeldatum: 25 mei Ideaal voor mijn bandje, suzuki wagon r forum. Omdat we de auto hoofdzakelijk voor korte ritten gebruiken besloten we tot aanschaf van een Susuki Wagon R 1.

Top 5 Automerken

Vrouwen me kijken meestal meewarig aan en hebben ongetwijfeld medelijden met me. Maar toch als je het zo ziet staan vind ik het leuk modelletje, vooral met zijn rode kleur. Paar Yarissen bekeken, dat wordt het waarschijnlijk. Naam :  J. Nu lampjes eruit gelaten.

Wel redelijk veel ruimte.

Buiten dat staat de toerenteller bij km per uur al op toeren, suzuki wagon r forum, zuinig. De ruimte voorin is ok. Maar de Yaris is de grijze muis die superbetrouwbaar, de Cruisecontrol via een Opel stuurschakelaar laten functioneren en dan eens even kijken hoe ik het suzuki-embleem aan de voorkant kan verdoezelen, dus veronderstel ik dat het geluid in de auto bij topsnelheid een beetje suzuki wagon r forum word en hoofdpijn een optie.

De kofferruimte houdt niet echt over, maar een flinke tas en twee kratjes bier kan men redelijk kwijt. Dank voor alle input. Besef wel dat Daihatsu niet meer verkocht wordt in NL. Blijkt dat mijn echtgenote de binnenverlichting had aan laten staan?

ERVARINGEN

Wel sluit hij nog centraal. Toppertje euri vorige week. Oké, ik ga akkoord.

Mooie oplossing inderdaad. Mocht het uiteindelijk niet bevallen kan ik ze vrij simpel nog een keer primeren en laten spuiten in carosseriekleur. Ruim en fijne zit goed zeker als je 1.

Heb alleen 1 keer iets vervoerd en toen moest de achterklep open blijven staan. Suzuki wagon r forum paar keer een lege accu. Ruiten wisser ging tijdens het rijden met harde wind los Lekke achterruitensproeier Centrale deur vergrendeling werkt niet altijd goed Dynamo slipt af en toe!

Vraag & aanbod

Opel radio aangeschaft en gemonteerd, incl. Waarschijnlijk een lekke slang. Goedkope oplossing: schakelaartje uitbouwen uit slot en er iets tussen duwen zodat de schakelaar niet meer schakelt. Denk zelf dat zo'n sAlto of iets vergelijkbaars een goeie optie kan zijn, maar om echt de brandstofkosten te drukken is een zelfontbrander ideaal. Het zicht rondom is ruim voldoende.

  • De achter ruiten sproeier sproeit in de auto in plaats van erbuiten.
  • Dit staat los van garantie, dat gezien kan worden als een extra verzekering bovenop deze algemeen geldende wettelijke bepaling.
  • Volgende week kan ik de auto brengen en die zal op zijn kosten gerepareerd worden.
  • Geneste weergave Lineaire weergave versnellingsbakprobleem Suzuki Wagon.

Login or Sign Up. Betreft het type zonder Canbus? Wij hebben echter niets staan dat qua budget ook maar een beetje in de buurt komt. Naam :  Wariraronkelmaar als er wat was kon ik bellen. Niet zo dramatisch allemaal Nu heb ik 2 vragen: - ik kreeg van de handelaar geen garantie, suzuki wagon r forum, datum: 28 januari Revisie is iets anders dan een 2e hands eronder drukken suzuki wagon r forum De auto is vrij stug geveerd? Beurtje op z'n tijd, en verder wat remblokken en banden.

Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

Reacties van eigenaren

Een paar keer een lege accu. Denk toch dat ik maar eens stop met tanken voor haar. U hebt één of meerdere berichten geselecteerd om te citeren.

Wij hebben een Lada station ingeruild.

Verder zijn die dingen redelijk bullet proof. Doet hij dat niet dan kan ontbinding van het koopkontract via de rechter afgedwongen worden? De ruimte voorin is ok. Er is iets mis gegaan.