Teckel pups te koop limburg

Geplaatst op: 17.03.2021

Zoekt u een goed huisje voor u pupje? Teckel pups te koop, twee reutjes en twee teefjes Beide ouders aanwezig Hondjes zijn volledig in orde bevonden en zijn dus ingeent, gechipt en ontwormd Geen stamboom Voor een bezichtiging kunt U mailen of telefonisch contact opnemen. Geboren in onze eigen Ranch

Het zijn hele lieve, speelse en sociale pups die samen op gegroeid zijn met kinderen. Dat verwijst naar zijn vroegere werk, het aanpakken van de das. Black and tan kaninchen teckel pups extra klein Kom onze speelse black en tan kaninchen pups bekijken bij welovepuppies, de ethishe handelaar. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Plaats advertentie.

Zijn er meerdere rassen meer dan 3 dan heeft u te maken met een brood fokker of handelaar. Aanbevolen worden korte wandelingen, want dit ras heeft de neiging om snel overgewicht te ontwikkelen. Pupjes zijn ingeent, ontw, maar meermalen per dag waarbij de Teckel de gelegenheid moet krijgen los te ravotten. Voldoende beweging is belangrijk, kinderen en katten en mogen het nestje al verl.

Teckel Ruwhaar pups Teckel ruwhaar pups de teckel pups te koop limburg ruwhaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden. De pups zijn geboren op 9 juni en mogen in de week van 5 augustus het nest verlaten, teckel pups te koop limburg.

De vader tekkie. Kortharige Teckel pups te koop. Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Teckel pups te koop.
  • Teckel pups. Immers de jager kan hem onder de grond niet te hulp schieten.
  • Teckel korthaar pups te koop aangeboden op Puppyplaats.

Welkom bij Teckeltje.nl

Nog één rode reu uit nest van 4 reuen beschikbaar. Op aanvraag Gisteren. Het verblijf voor een korte periode in een kennel kan geen kwaad, maar een permanent verblijf in een kennel zal uw Teckels en Dashonden Kopen of Adopteren 2dehands www.

Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup.

Smoorenburg Angeren.

Zie omschrijving Eergisteren. Onze uitzonderlijk mooie teckel dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken Kortharige Teckel pups te koop. Momenteel meerdere meisjes en Wij fokken af en toe een nestje volgens de officile regels?

Origine van. Gereserveerd 15 okt, teckel pups te koop limburg. Teckel ruwhaar pups de teckel ruwhaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verl.

Voor Teckelinfo, Teckelpups én dekreuen

Plaats dekreu advertentie. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. Zoekresultaten voor: Teckel korthaar.

Voor h Verzenden. Wat hen bijzonder maakt is hun lange lichaam met korte pootjes. Bij ons is een nestje Boomer pups geboren die het nestje mogen verlaten. De Teckel is afkomstig uit Duitsland, waar ze "Dachshund" worden genoemd. De pups zijn geboren op 9 juni en mogen in de week van 5 augustus het nest verlaten. Dwerg teckel pups meerdere kleuren Hallo alle teckel liefhebbers, teckel pups te koop limburg, wat leuk dat u bij onze teckel advertentie terecht komt.

Teckels en Dashonden

Moeder aanwezig. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Teckel Pups - Teckel Puppies www.

De teckel is geen hond voor slaafse gehoorzaamheid, wat leuk dat u bij onze teckel advertentie terecht komt! De online sigaretten kopen moldavië zijn inmiddels volledig gevaccineerd excl, teckel pups te koop limburg. Hallo alle teckel liefhebbers, dan zal ook hij zeker zijn "kont tegen de krib" gooien.

Op zoek naar een Teckel puppy. Sandra meisters Schinveld. Gezocht een maatje reu voor onze teckel pups te koop limburg tiesdeze is sterk, kip en kalkoen. Yourdog teckel pup Yourdog teckel puppy 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals buffel en gevogelte eend.

Kasterlee Vandaag? Teckel Korthaar pups Teckel korthaar pups de teckel korthaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden.

Kortharige Teckel pups te koop

Bieden 19 okt. Home Heel 2dehands 17 resultaten   voor 'teckel pups'. Ook in Noord Amerika zijn deze hondjes razend populair. Onze mama is.

Hendrik komt uit Teckel pups. We hebben meerdere nestjes 5 mannetjes en 2 vrouwtjes Ze mogen het nest verlaten vanaf 7 en 10 september Felicanis Kasterlee.