Temperatuur griekenland mei rhodos

Geplaatst op: 27.03.2021

Klimaat Rhodos stad november Gemiddeld is het maximaal 20°C in november in Rhodos stad en minimaal rond de 18°C. Prijsklasse p.

Rhodos stad heeft een mediterraan klimaat. Voor regen hoeft u absoluut niet bang te zijn in de zomermaanden. Echter neemt de kans op storingen toe, zeker naarmate de maand verder verstrijkt. Weet je je pincode s niet meer? Dan wilt u ongetwijfeld verzekerd zijn van mooi weer.

Rhodos is een van de populairste vakantiebestemmingen binnen Europa. Hou je van zwemmen. Het is 89 dagen droog in de zomer. Klimaat Rhodos stad november Gemiddeld is het maximaal 20C in november in Rhodos stad en minimaal rond de 18C. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap, temperatuur griekenland mei rhodos.

Niet op alle plaatsen op het eiland trouwens. Wat is de hoofdstad van Rhodos? De oppervlakte van Rhodos is 1.
  • Dat heeft te maken met de invloed van de zee, zeestromingen en wind.
  • Beschrijf je ervaring met het weer:. Ervaringen weer Rhodos stad Marina was hier in december.

Boek een vakantie naar Rhodos

Bijkomstigheid is dat het dan ook niet niet zo druk is met toeristen. Heeft u een vakantie naar het Griekse eiland Rhodos geboekt? Bekijk de informatie over inentingen voor Rhodos op de site van de GGD. Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor Rhodos op de site van de GGD.

De zeetemperatuur ligt rond de 17°C. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

  • Het is 76 dagen droog in de lente.
  • Klimaat Rhodos per maand. De meeste toeristen komen hier om te genieten van de zon, de zee en de schitterende blauwe zee.

Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar temperatuur griekenland mei rhodos het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Home Klimaat en temperatuur op Rhodos - Wat is de beste reistijd. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Bijkomstigheid is dat het dan ook niet niet zo druk is met toeristen.

Ook voor wie wel van warmte houdt, maar niet van hitte is dit de beste reistijd? Ook de kans op regen neemt af en maakt plaats voor talloze zonuren per dag, temperatuur griekenland mei rhodos.

Beste reistijd Rhodos, Griekenland

Wel is de kans op regen een stuk groter dan in de zomer. Lees meer over ons cookiebeleid. Wie naar de klimaatcijfers kijkt, zal niet verbaasd zijn.

De zeetemperatuur ligt rond de 28C. Gemiddeld is het maximaal 15C in februari op Rhodos en minimaal rond de 13C? Klimaat Rhodos stad september Gemiddeld is temperatuur griekenland mei rhodos maximaal 27C in september in Rhodos stad en minimaal rond de 24C. Dat is 1 uur later dan in Belgi.

De scherpte is er dan een klein beetje vanaf.

Zeewater temperatuur Rhodos

Last minute. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Rhodos. Rabiës Tekenencefalitis. Het is nog steeds zeer warm, maar de kans op temperaturen van 35 graden of meer is ineens klein geworden.

Gemiddeld is het maximaal 23C in oktober in Rhodos stad en minimaal rond de 21C. Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed, temperatuur griekenland mei rhodos.

Aantal sterren. Een van de zeven wereldwonderen van lotto 45 uitslag antieke wereld, de Kolossus van Rhodos heeft hier over de ingang van de haven van Rhodos stad gestaan. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Rhodos is ongeveer 4 uur. Althans, als je in het zomerseizoen naar Rhodos vliegt.

Aantal sterren?

Beste reistijd Rhodos

De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Uitstekend Goed Matig Slecht. Klimaat Rhodos in de zomermaanden De zon schijnt op Rhodos maar liefst dagen per jaar, waarvan de meeste zonnedagen in de zomerperiode zijn. Ben je in Rhodos stad geweest?

Wat is de valuta van Rhodos stad. Er valt in december op 13 Dagen neerslag met een totaal van 73 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Rhodos stad.

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Rhodos is ongeveer 4 uur.