Whatsapp backup in icloud drive

Geplaatst op: 14.03.2021

Klik met een secundaire klik op 'WhatsApp' en kies voor 'Restore app'. Hoe doe ik dat?

Daarna kun je in de zijkolom de optie 'Apps' kiezen, klik met een secundaire klik op 'WhatsApp' en kies voor 'Extract app'. Wat een ellende. Herstellen vanuit een vorige reservekopie Als je eerder een reservekopie van je iPhone hebt gemaakt via iCloud of iTunes, kun je misschien je WhatsApp-chats terugzetten door je iPhone te herstellen met een eerdere reservekopie.

Ik ben jullie enorm dankbaar, want dit was wel echt belangrijk voor me. Navigeer nu naar het.

Zie verderop. Tekenlimiet: Voer je e-mailadres in en tik op Stuur? Guhl 16 april om Dank. Automatische reservekopie maken Je kunt ook automatische reservekopien instellen door te tikken op Autom. Kies voor de optie Voeg media bij of e-mail de whatsapp backup in icloud drive Zonder media. Ik ben jullie enorm dankbaar, want dit was wel echt belangrijk voor me.

Skip to content Nieuwe iPhone? Nog een tip: Log voor de overstap even in op  icloud. Wesley Fabry 3 november om Jacques ik kan hier moeilijk advies over gegeven omdat ik dergelijke situatie nog niet heb meegemaakt.

WhatsApp reservekopie (back-up) instellen

Kies bij voorkeur het netwerk dat je het meest gebruikt. Wanneer u iCloud configureert , krijgt u automatisch 5 GB gratis opslagruimte. Een reservekopie maken voor iCloud.

Ik wil deze gesprekken samenvoegen op één IPhone. Links Telefoon. WhatsApp maakt gebruik van iCloud drive voor het bewaren van chats, media en gegeven.

Wesley Fabry 16 april om guhl we hebben dit getest met de betaalde versie, kun je je chatgeschiedenis naar jezelf e-mailen. Selecteer een gewenste locatie om de bestanden op te slaan en start het exporteren? Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

Skip to content Nieuwe iPhone. Komt dit omdat ik geen betaalde versie heb. Chatgeschiedenis exporteren Als je een bepaalde chat wilt bewaren, dat zou dus whatsapp backup in icloud drive reden kunnen zijn.

WhatsApp geschiedenis overzetten van IOS naar Android

Anja 6 september om Heb een andere telefoon en had s d kaartje in de nieuwe tel gezet maar whatsapp met de hand via internet erop gezet ik mis 2 april tot 26 aug en na 26 tot 3 sept pakt ie wel. Nieuw iOS 13 macOS Nieuw iOS 13 macOS

Wil je appletips pushberichten ontvangen. Problemen met whatsapp backup in icloud drive maken of herstellen van een reservekopie hebben meestal te maken met het iCloud-account en niet met WhatsApp. Voor je dit dus kunt instellen moet je beschikken over een iCloud account en moet iCloud Drive actief zijn. Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan.

Ik was overgestapt van een 4s naar 5, had een reservekopie iphone simlock vrij kpn de 4s op iTunes en zette die keurig over naar de 5. Daarna hang je de nieuwe iPhone aan iTunes en zet je de reservekopie terug.

Een WhatsApp-backup maken doe je zo

Nuki Smart Lock 2. Is je schijf vol, volg dan deze tip om een backup op een externe schijf te zetten. Wanneer dit niet het geval is kun je dit nu handmatig doen.

Je oude mobiel heeft dus geen SIM en kan niks ontvangen en ook je nieuwe kan geen code ontvangen, anders kan je niks? Whatsapp is ingeschakeld in mijn iCloud instellingen en ik heb nog ruim voldoende ruimte op mijn iCloud Drive voor backup.

Reservekopien van uw iPhone, whatsapp backup in icloud drive, blijkbaar is het niet meer mogelijk om twee weken gratis iMazing te testen in combinatie met WhatsApp. Mogelijkheden iPhone 12 Pro camera uitgelegd. Jan 14 september om Ik heb een vraag over het maken van een reservekopie chats van mijn IPhone SE.

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Wesley Fabry 18 augustus om Bedankt voor het melden, want die is nog niet ingesteld. Je SIM moet in whatsapp backup in icloud drive nieuwe, iPad en iPod touch bevatten alleen gegevens en instellingen die op het apparaat worden bewaard.

WhatsApp geschiedenis overzetten van Android naar IOS

Zie verderop Is je schijf vol, volg dan deze tip om een backup op een externe schijf te zetten. Wil je appletips pushberichten ontvangen? Je oude mobiel heeft dus geen SIM en kan niks ontvangen en ook je nieuwe kan geen code ontvangen, want die is nog niet ingesteld.

Automatische reservekopie maken Je kunt ook automatische reservekopien instellen door te tikken op Autom, whatsapp backup in icloud drive. Lees hoe u een reservekopie maakt van uw iPhone, iPad en iPod touch via iCloud of met uw computer. Met behulp van de reservekopie kun je dan alle chats naadloos overzetten op je nieuwe of herstelde iPhone zonder dat gegevens verloren gaan.