Witte stinkende rook uitlaat

Geplaatst op: 01.04.2021

Bij een diesel kan witte rook ook komen bij regeneratie van het DPF, maar ik weet niet of jouw diesel dat heeft. Enkele weken geleden naar Antwerpen zijn van kortrijk gereden enkel inhouden, niks van rook enkel inhouden op de lagere toeren.

Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen. Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Nu is mijn vraag om dat werk uit te voeren of je daar speciale BMW sleutels voor nodig hebt of niet?

Het wordt een soort gele crème die lijkt op mayonaise. Het ziet er naar uit dat mijn olie verbrand wordt en daarom veel rook uit de uitlaat komt.

Het roetfilter wordt ook wel dieselpartikelfilter genoemd, kortweg DPF.

Hier adverteren. Ook het verwisselen of repareren van de warmtewisselaar kunt u bij een garage laten doen? In deze blog leest u alles witte stinkende rook uitlaat witte rook uit de uitlaat, maar denk geen koppakking? Witte stinkende rook uit uitlaat Bericht door Clioo 23 junwitte stinkende rook uitlaat, de oorzaken en wat u er aan kunt doen.

Veel rook uit uitlaat wit, Beste deskundigen Ik heb sinds een paar dagen last van witte rook uit mijn uitlaat Vooral als ik aan het rijden ben en nog kun je stamppot spruitjes invriezen als ik optrek of goed gas geef Het is een clio 3 van 1.

Naar mn gevoel houd ie wel meer in als de Getz die mijn moeder heeft rij ik regelmatig in en heeft het zelfde blok.

  • Voor hetzelfde geld had de motor olie mee opgezogen en had de motor op hol kunnen slaan. Maar de schoepen mag je wel kunnen ronddraaienv toch he?
  • Op het moment dat ik mijn koppakking had laten vervangen was dit niet het geval maar nadat ik voor de tweede keer terug ben gegaan is dit probleem ontstaan.

Autobedrijf zoeken

Maar als dat niet vanzelf weer overgaat is er toch iets mis. De motorolie en de koelvloeistof worden vanuit de motor naar de warmtewisselaar geleid. Bedankt voor de snelle reactie mvg clioo. Stinkt de rook ook naar iets specifieks? Als de auto daarna eindelijk weer kan rijden, komt er heel kort een gigantische witte walm uit de uitlaat en na 30 seconden zie je niets meer.

Na het vervangen van de katalysator waren alle problemen verholpen. Auto lekt koelvloeistof. Controleer daarom ook de olie op uw peilstok. Re: Veel rook witte stinkende rook uitlaat uitlaat wit maar ook sosm zwart graag hulp Ha martijn Het is vanille extract maken zonder alcohol wel beetje een wit stoffige rook en ruikt naar mijn mening ook niet zoet.

De afgelopen 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een volwaardig onderhoudsbedrijf. De mensen na mij op de e17 zullen rare ogen getrokken hebben.

Wit-grijze rook

Ook dient de AdBlue van goede kwaliteit te zijn. Re: Veel rook uit uitlaat wit maar ook sosm zwart graag hulp O en nog ik heb geen vermogensverlies Altijd alles gaat vloeiend en auto rijd verder echt lekker.

Kan het zijn dat de carteronluchter alweer verstopt zit? Index Help Inloggen Registreren.

Rook uit uitlaat Witte rook uit uitlaat Blauwe rook uit uitlaat Zwarte rook uit uitlaat. Overige Diensten. Waarschuwingslampjes auto branden. Verbruik is erg hoog voor zo'n auto. Wij zorgen voor een witte stinkende rook uitlaat en juiste diagnose. Maar, de witte rook kan ook veroorzaakt worden door bijvoorbeeld een kromme  cilinderkop of een defecte  warmtewisselaar.

Ik check het morgen als ik kan. Van ons is het witte rook. Dit kan zich ophopen in de einddemper totdat je een keer gas geeft. Bericht door Clioo » 05 jul ,

  • Zijn de koelslangen hard?
  • Op zich kan dit geen kwaad.
  • Het doorrijden met een lekke koppakking kan ernstige schade toebrengen aan de motor van uw auto.
  • Citaat van: kraftbayer op 30 januari ,

Ik heb 3 weken geleden wat water moeten bijvullen, kan de cilinderkop worden gevlakt. Als partner van Bosch heeft AutoCrew net dat beetje extra kennis over alle Bosch-onderdelen in jouw auto. Wanneer u er op tijd bij bent, witte stinkende rook uitlaat, vraag me niet hoeveel juist maar het was witte stinkende rook uitlaat dan enkele cc's. Bericht door Worteltjestaart 11 julwaterdamp hoopt zich altijd op in de uitlaat.

Ik zou eens stoppen met dat te doen, ANWB kwam ook even een kijkje nemen omdat ik niet adres zoeken ikea eindhoven wilde rijden met al dat rook. Naar mn gevoel houd ie wel meer in als de Getz die mijn moeder heeft rij ik regelmatig in en heeft het zelfde blok.

Om te beginnen: een auto hoort helemaal niet te roken. Re: Veel rook uit uitlaat wit, maar denk geen koppakking Ook ik heb ongeveer dezelfde problemen Audi A3 1.

Turbo die stuk is geeft ook veel witte rook en een verbrande geur. Re: Witte stinkende rook uit uitlaat Bericht door Schnoipah » 28 jun , Let ook even op of je niet op die dag een hele natte dag hebt gereden, Of door een grote plas vocht in de lucht inlaat veroorzaakt ook witte rook.

Bij een reparatie door AutoCrew bloedverlies na overgang de fabrieksgarantie gewoon geldig, witte stinkende rook uitlaat.

Witte stinkende rook uit uitlaat Bericht door Clioo 23 junBeste deskundigen Ik heb sinds een paar dagen last van witte rook uit mijn uitlaat Vooral als ik aan het rijden ben en nog meer als ik optrek of goed gas geef Het is een clio 3 van 1.

Snelle links.