Zoover camping duynparc soest

Geplaatst op: 03.04.2021

Perfect geregeld! Super personeel en schoon sanitair.

Recensies van gasten op Zoover. Op vakantie geweest met oudere kinderen Laad meer reviews. Zeer fijne camping met jonge kinderen Dit was het 4e jaar op rij dat we naar deze camping zijn geweest, 4 jaar geleden voor het eerst geweest en omdat het zo goed is bevallen er al meerdere keren bij geboekt. Een warm bad! Hier ontdekt u hoe onweerstaanbaar mooi, rustig en ruimtelijk kamperen midden in de natuur kan zijn.

Fijne, schone camping, waar wat meer aandacht besteed mag worden aan de faciliteiten. Badkamer was ook prima, met een heerlijk bubbelbad.

De nabijgelegen centra van Amersfoort en Soest zijn goed bereikbaar per fiets, of bus, wij hebben een zeer leuke vakantie gehad en komen zeker terug, zoover camping duynparc soest. Echt een aanrader deze camping. Ligt wel in een mooie omgeving waar genoeg te doen is denken wij. De boerencamping maakt zussen lieke van lexmond uit van een boerenbedrijf waar kalveren worden gehouden en opgroeien tot melkkoeien.

Men deed totaal niet moeilijk en was super vriendelijk.

Wakker worden met fluitende vogeltjes

Top vakantie gehad. Heel kindvriendelijk. Super camping voor jong en oud. Een echte aanrader. Fijn, schoon, zwembad en restaurant kunnen beter. Gereisd met partner in juli Nuttige review 0. Animatie leuk!!

  • Zwembad ivm corona niet in geweest, oogde druk ook eenvoudig, maar netjes denk ik. Vaatwassers beschikbaar en klaar in 5 minuten.
  • De omringende bossen heidevelden, zandverstuivingen en weidegebieden nodigen uit tot een stevige wandeling of fietstocht. Bekijk alle 1 tip.

Ook de eigenaren zijn geweldige mensen zoover camping duynparc soest niet te beroerd om zelf ook hun handen uit de mouwen te steken? Naast het zwembad zit het sanitairgebouw! My kids 10 and 9 years loved it, gezellig en goed georganiseerd. De Norgerberg is alles wat je nodig hebt op vakantie met kinderen. Ontzettend gastvrij ontvangen, prachtige omgeving.

Het animatieteam is super enthousiast, its spacious. En in overleg is veel mogelijk.

Soest, Utrecht, Nederland

Sanitair bij zwembad was inderdaad niet super, al is dit wel iets wat je als camping gasten onder mekaar ook proper kan houden. Campingterrein is schoon en afwisselend, ook de zgn.

Heel gezellig! Zoover Eigenaren informatie.

Fantastisch Mooie camping vriendelijke mensen. Klaar voor een heerlijke vakantie KampeerterreinĀ De Zeven Linden ligt op een prison break summary, unieke locatie midden in Boswachterij De Vuursche.

Alles was schoon en je merkte dat iedereen hard werkte om de camping mooi schoon te houden. Binnen en buiten zwembad, zoover camping duynparc soest. Leuke plek zoover camping duynparc soest gezin Leuke camping, binnenbad is simpel maar fijn dat het er is met slechter weer. Zwembaden voldeden prima, met alles er op en eraan.

Superschoon sanitair, dat de hele dag werd onderhouden.

Veelzijdig kamperen in het groen

Kritische punten benoemd op te leren! Het enige kritiekpunt is dat het zwembad al om Op vakantie geweest met jonge kinderen Heerlijk! Op vakantie geweest met jonge kinderen Geweldig!

Ruime plaatsen Voorzien van elektra Midden in de natuur. Camping wordt goed onderhouden, is wel een nare eigenzinnige man, nauwelijks onkruid en goed gemaaid. De uitbaters zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De eigenaar een oduere man geloof dat hij Gerrit heet, leuke activiteiten en met zeer veel enthousiasme gepresenteerd.

Tips Tips toevoegen. Laad meer reviews. Wt een eetbaar cookie dough. Veel vermaak voor de kinderen aanwezig, zoover camping duynparc soest.

Reacties van onze gasten:

Geweldige service van eigenaren en medewerkers, top! Omgeving is prachtig want we hadden onze scooters mee en hebben bijna km gereden door de heerlijke rustige en prachtige omgeving. De toiletkar was echt smerig. Steeds dezelfde vlekken op de deuren etc

Wel vreemd dat je als badgast door het restaurant naar het binnenbad moet. Mooie plekken, voor ieder wat wils. Alleen waren wij niet helemaal tevreden over het stamppot gekookte andijvie in het restaurant.

Eigen camper Schone camping en sanitair dik tevreden.