Camping al pescatore lago di caldonazzo

Geplaatst op: 02.03.2021

Ook zijn er nieuwe camperplaatsen bijgekomen. Leeftijd kind 4 0 jaar 1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar 10 jaar 11 jaar 12 jaar.

Verwerk aanvraag. Bij restaurant Europa kan voor een prima prijs heerlijk gegeten worden. Bericht Valore non valido. De plekken zijn redelijk ruim en makkelijk te bereiken. Datum van verblijf: juli Reistype: Reisde met familie. Het langverwachte evenement ski-alpinisme in Tesino, die voor de technische moeilijkheden en

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen. Thea, Rapporteren. In vergelijking met de campings in Frankrijk, zijn de meeste plekken op deze camping klein. Gereisd met partner in juni Nuttige review 0. Vermeij, Egesche Zee. Tip: met een Trentino Guest Card krijg je voordeel op museumbezoekjes en openbaar vervoer.

Het zijn hartelijke mensen. In de omgeving kun je mooie fietstochten maken, bijvoorbeeld langs de westzijde van het meer een rondje om het meer lukt niet en langs de oevers van de rivier Brenta.

ACSI Club ID

Ook het meer met kiezelstrand ligt er aantrekkelijk bij. Bloemrijk terrein De plaatsen op het bloem- en boomrijke terrein bevinden zich veelal onder loofbomen en langs straatjes met weinig afbakening.

Niet de juiste accommodatie voor jou? En nog steeds naar onze zin.. Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. Heerlijk gegeten. Veel schaduwplekken omdat je onder de bomen staat.

  • Vriendelijke receptie. In het weekend stroomt de camping vol met Italianen.
  • Drie sanitairgebouwen, recent vernieuwd, douches en afwasruimten met gratis warm water, voorzieningen voor gehandicapten WC en douches , wasruimte met wasmachines, baby-rooms voor de allerkleinsten, kleine supermarkt, bar, frei Wi-Fi, speeltuin, 2 zwembaden, ping-pong, animatie en muziekavonden.

Informeer je wat hier allemaal mogelijk is. Bekijk alle vragen. Meer informatie. Veelgestelde vragen over Camping Al Pescatore. Gereisd met jonge kinderen in juli Nuttige review 0.

Voorzieningen

Bekijk alle 17 tips. Met vrienden 7 Anders 1 Alleenreizend 1. Personeel in het zwembad moet strenger zijn en een fluit gaan gebruiken om misstanden aan te geven.

U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

Tips Tips toevoegen. Kids vroegen na een week al of we komend jaar weer terug konden naar de camping. Onvoldoende: 1 - 5. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week. Er zijn aanbiedingen voor deze camping.

Informatie aanvragen

En let op, eigen toiletpapier meenemen. Fijne mensen bij de receptie. Uitstekend en schoon sanitair.

  • Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.
  • Overzicht 7.
  • Deze camping is ook te vinden in onze
  • Sorteer op.

Huurauto's Alle huurauto's in Calceranica al Lago bekijken. Hele leuke speeltuin voor de kleintjes. Thea, Nee niet mogelijk. Voldoende schaduwplekken. Zoover Awards. Middelgrote camping met zwembad. Zoover Weekendje weg last minute landal informatie. Heerlijke camping en camping al pescatore lago di caldonazzo de omgeving is erg mooi.

Ligt vrijwel aan het meer, het strand loopt zeer geleidelijk af en is daarom bijzonder geschikt voor kinderen, restaurants op loop afstand en hebben allebei heerlijk eten.

Nieuwsbrief

Egeïsche Zee. Daar wordt de camping goed aangegeven. Naast het zwembad vind je een gezellige bar met een terras en uitzicht op het meer. Gereisd met jonge kinderen in juni

Zwembad was koud dus wij zwommen liever in het meer dat vanaf de camping nog geen minuut lopen is. Jaarlijks genspecteerd. Veel crossmotoren met knetteruitlaten en verlaagde Golfjes die daar allemaal stoer moesten optrekken.