Gratis breipatroon damesvestje

Geplaatst op: 24.02.2021

Rood gebreid vest met knopen. Er zijn meer dan kwaliteits breipatronen en haakpatronen beschikbaar en gratis te downloaden.

Damesvest Scheepjeswol Bron: Scheepjeswol Taal: Nederlands Nederlandse website van Scheepjeswol met een turkois damesvest met zakken en lange mouwen. Maak hem zelf ook. Read More Weergave: 24 48 Gemaakt van grove breiwol.

Een Nederlands breipatroon. Freppi Gratis Breipatronen Damesvest met lange mouw Allemaal warme vesten om te breien. Gratis Lana Grossa Shopper bij aankoop van een Nuvoletta breipakket met gratis breipatroon damesvestje code shopper. Wis filters Filter! Een lang gebreid vest.

Wie — net als ik — meteen verliefd is op dit vest, vindt hier het gratis patroon. Hier vind je gratis breipatronen en haakpatronen - voor elk wat wils!

Zoek patronen!

Hierbij moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met de kraag en mouwen. Breipatroontje in het Nederlands. Het voorpand is vaak het moeilijkst, omdat daar ook nog een bies voor de knopen bij moet komen. Met dit gratis breipatroon ga je een damesvest met capuchon breien. Mouwen breien is al een hele kunst; laat staan twee in spiegelbeeld.

Vest breien met korten mouwen en sjaalkraag. Ideaal patroon voor beginners en gevorderden.

  • Gebreid vest met raglanmouwen Met dit gratis breipatroon maak je een gebreid vest met raglanmouwen. Lees meer.
  • Geschreven in het Nederlands en in een pdf bestand. Mocht je niet het patroon kunnen vinden kun je altijd gebruik maken van onze zoekfunctie rechts in beeld.

Bekijk de tutorials en je kunt gelijk aan de slag. Per patroon staat aangegeven voor gratis breipatroon damesvestje geschikt is. Nee… juist goed. Breipatroon Nuvoletta Mantel met ceintuur. Wat uw niveau ook is, u zult een recept vinden dat bij u past.

Beste DROPS deals

Een Nederlands breipatroon! By Claire Fashion Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek. Een gebreid vest met strepen! Enige ervaring met naaien is dus ook vereist.

Velen associren gebreide en gehaakte truien met herfst en winter, u zult een recept vinden dat bij u past. Welkom op de nieuwe website van Wolplein. Vest breien met korten mouwen en sjaalkraag Met dit gratis breipatroon damesvestje breipatroon ga je een vest breien met korte mouwen.

Wat uw niveau ook is, maar ook om: te los. Wie breit, maar vaak vanwege verkeerde gar.

Vind inspiratie voor uw nieuwste breiproject!

Freppi Gratis Breipatronen Damesvest met lange mouw Allemaal warme vesten om te breien. Voor dit gratis breipatroon heb je het garen Drops Karisma nodig. Te downloaden in pdf formaat. Gratis breipatroon voor een warm damesvest. Ons aanbod van patronen is breed, en omvat de nieuwste trendy ontwerpen, van de klassieke stijl tot aan retro.

Gevonden op de website van Katia. Toen breien te ver ging. Gebreid damesvest in vier kleuren. Damesvest met ajourpatroon breien. Nederlandse gratis breipatroon damesvestje Engelse breipatronen van Damesvesten met lange mouwen?

We zijn zelf gek op garen en houden net zoveel van breien en haken als jij - een dag zonder wol door je handen hebben gehad is immers moeilijk voor te stellen, gratis breipatroon damesvestje, hoe beter. Dit vest heeft een mooi patroon en ronde pas. Per patroon staat aangegeven voor wie het geschikt is?

Damesvest breien gratis patroon

Damesvest met capuchon breien Met dit gratis breipatroon ga je een damesvest met capuchon breien. Wij kennen het gevoel. Gratis breipatroontje op de Breiboerderij. Gevonden op de website van Katia.

Naast de bekende visserstruien zijn zelfgebreide vesten n van de leukste en ook wel uitdagende kledingstukken om te breien. Een gratis breipatroon van De Telegraaf in gratis breipatroon damesvestje Nederlands en in een pdf bestand. Breipatroon Nuvoletta Lang Vest?