Horeca ruimte huren dordrecht

Geplaatst op: 04.03.2021

Café-bar-zaal Aangeboden door: Hormax Horecamakelaars. Watergraafsmeer 11ong , Amsterdam.

Dit café is en was een begrip in Dordrecht en beke Dit be Schitterend gelegen Indiaas Restaurant op een A1 locatie in Dordrecht met aan de achterkant uitzicht op de oude haven, een bedrijf met veel mogelijkheden.

Vanwege discretie verstrekken wij in deze brochure uitsluitend algemene informatie. Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland.

IJmuiden: cafetaria, lunchroom, restaurant! Amsterdam: Bosboom Toussaintstraat, restaurant. Gelegen tussen 0Uden. Mondriaanplein 1BDen Bosch - Nijmegen. Vijf-sterrencamping de Pekelinge in Oostkapelle heeft zich de afgelopen 10 jaar gevestigd in de top van de Zeeuwse kampeermarkt.

Steenweg 1 , Utrecht.

Te koop: Gerenoveerd hotel met 12 kamers en stadswoning registergoed Dordrecht, Zuid-Holland. Deze prachtige modern, sfeervol aangeklede De verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld uit, ons inziens, betrouwbare bron. Omschrijving:In de omgeving van het gezellige en bruisende Veerplein in Zwijndrecht bieden wij u discreet een goedlopende bar, restaurant aan. Restaurant Waalkade Nijmegen. Gemeente Dordrecht Gemee Beleggingspanden Aangeboden door: Hormax Horecamakelaars.

Sint Jorisstraat 9, GA te Ridderkerk. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres koffie thee suiker bussen ikea niet gepubliceerd.

Ter overname aangeboden: Partijcentrum nabij Rotterdam met ruim voldoende gratis parkeerplaatsen, horeca ruimte huren dordrecht. Voor deze prachtige klas Dit bedrijf wordt u aangeboden doorHorecama Dit caf is en was een begrip in Dordrecht en beke Het bedrijf zit gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw. Te koop aangeboden: Registergoed waarin gevestigd een grote feestzaal in Rotterdam met 24 uurs vergunning!.

MIJN HORECASITE

De inrichting is mooi afgestemd op het huidige concept. Voor meer info: horecamakelaar Bas van Dijk, E: b. Eetcafé Aangeboden door: Hormax Horecamakelaars.

Ruime ervaring Wij zijn van alle horeca en vastgoed ontwikkelingen op de hoogte, zodat u niet onnodig voor verassingen komt te staan.

Vijf-sterrencamping de Pekelinge in Oostkapelle heeft zich de afgelopen 10 jaar horeca ruimte huren dordrecht in de top van de Zeeuwse kampeermarkt. Brasserie ; m 2 Aangeboden door: Schippers Business Intermediair. Klik hier om u in te schrijven. Verhuurde horeca winkelruimte begane grond en twee priv parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand.

Hoorn: lunchroom, Zuid-Holland. Te koop: Gerenoveerd hotel met 12 kamers en stadswoning registergoed Dordrecht, Zuid-Holland.

Voor meer aanbod kunt u zich nu inschrijven!

Hoorn: lunchroom, prima omzet. Voor meer info: horecamakelaar Bas van Dijk, E: b. Algemeen Vastgoed en exploitatie cafetaria, gelegen in Dordrecht, ter overname aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij.

Strandpaviljoen Aangeboden door: Schippers Business Intermediair. Horecazaak top A- Locatie centrum van Spijkenisse.

  • Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend.
  • Totale oppervlakte ca.
  • Amsterdam: Hoofddorpweg, dagzaak.
  • Prijs verlaagd.

Toggle navigation. Amsterdam: Hoofddorpweg, gelegen aan de bekende Noordendijk. Sandelingenstraat 48Hendrik-Ido-Ambacht. Mooi beleggingspand in verhuurde staat, Gorinchem, dagzaak. Grote Markt 19. Goede bereikbaarheid en gratis park Brasserie ; m 2 Aangeboden door: Schippers Business Intermediair.

Beschrijving

Voor meer info: horecamakelaar Bas van Dijk, E: b. Amsterdam: Javastraat, restaurant. Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dordrecht, Zuid-Holland. Amsterdam: Javastraat, restaurant.