Mijn externe harde schijf wordt niet herkend windows 10

Geplaatst op: 26.02.2021

Het kan zijn dat je schijf geïnitialiseerd en gepartitioneerd is, maar dat de schijf niet of niet voor Windows geformatteerd is. Bebruikers Portaal Reseller Portaal.

Levert de operatie uiteindelijk niets op, dan kunt u het de volgende keer met veel arbeidsintensiever de Full Scan proberen. Dank en groetjes, NicoWdr Toevoeging: pc uit en aan zetten heb ik al geprobeerd. Maar heb je gevoelige informatie en raak je de schijf kwijt, dan l Oorzaak 3: Je schijf is nog niet geformatteerd. Software geeft de lijst met beschikbare schijven weer inclusief de harde schijf van het systeem en externe USB-schijven die op het systeem zijn aangesloten.

EaseUS …. Je hebt een nieuwe harde schijf of SSD in je Windows computer geïnstalleerd.

Dit wordt gedaan om de externe hdd wordt niet herkend windows Het bedrijf ziet er inderdaad goed uit. Todo Backup Workstation. De laatste mogelijkheid Hebben bovenstaande tips het probleem niet kunnen oplossen en wilt u geen volledige formattering uitvoeren. Dan is er nog een mogelijkheid: harddisk recovery. Voor zondag Liefst in windows 10, ik werk daar het meeste mee.

Todo Backup Workstation Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen.
  • Bovendien zal de tool u ook helpen gegevens herstellen van SD-kaarten op pc's met Windows 10 of andere apparaten zoals geheugenkaarten, CF-kaarten, USB-schijven enz. Data Recovery Wizard Pro.
  • Rechtsklik dan op je schijf in het blokkenrooster en kies Schijf initialiseren. In het volgende venster probeert u het eerst met een  Quick Scan.

Ik kan de externe schijf Seagate wel uitwerpen maar ik krijg geen toegang tot de externe schijf in de verkenner. Blijf op de hoogte! Door een fout in de driver of het besturingssysteem wordt de harde schijf niet herkend en kan ze niet meer gebruikt worden.

Duplicaat Foto Remover Ruimte terugwinnen door dubbele en soortgelijke afbeeldingen te verwijderen. Als Windows uw externe schijf heeft herkend, staat die hiertussen. Dan zou het kunnen dat de schijf, of de aansluiting van je apparaat, defect is. Als je de externe harde schijf niet ziet in schijfbeheer, probeert dan de volgende stappen om deze weer zichtbaar te maken:.

Het bedrijf ziet er inderdaad goed uit. Houd er wel rekening mee dat alle bestanden op de harde schijf gewist worden. Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse. Hallo, Klik met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram en daarna op Camping de zwaluw julianadorp aan zee. Om dat te verhelpen, klikt u in Schijfbeheer met de rechtermuisknop op de schijf en kiest u Formatteren.

Toevallig niet een externe stroomadapter bij de schijf die niet is aangesloten. Dan is er wellicht iets mis met de hardware.

Allereerst: Ga naar schijfbeheer

Klik hier op Toevoegen als je een nieuwe letter wilt toevoegen of Wijzigen als je hem wilt veranderen. Wat nu gedaan? Groetjes, NicoWdr. Deze website gebruikt cookies om websiteverkeer te analyseren, functies voor social media te bieden en advertenties te personaliseren.

Plaats een vinkje bij die partitie, dus niet bij andere partities die mogelijk nog kunnen opduiken. Controleer dmv een USB stick of de ingangen op uw computer functioneren! Hoe kan het dat je harde schijf niet herkend wordt. Deze thread is vergrendeld? Stap 2.

Schijf zichtbaar maken

Klik hier op Toevoegen als je een nieuwe letter wilt toevoegen of Wijzigen als je hem wilt veranderen. Veel gebruikers melden soortgelijke problemen en dit kan uiteindelijk leiden tot gegevensverlies en harde schijfschade. Wanneer de harde schijf wordt weergegeven in schijfbeheer Als je harde schijf of USB-stick niet zichtbaar is mijn Computer of deze PC, maar wel in je schijfbeheer dan houd het in dat je schijf geen partities bevat, en daarom niet zichtbaar is.

Schrijf je in voor de c't nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste uitgaven, tips en aanbiedingen. Stap 1.

  • Klik hier op Toevoegen als je een nieuwe letter wilt toevoegen of Wijzigen als je hem wilt veranderen.
  • Klik met de rechtermuisknop en kies stuurprogramma bijwerken , kies vervolgens de optie om automatisch naar stuurprogramma's te zoeken.
  • Gids naar gegevens terughalen van mijn externe harde schijf wordt niet herkend windows 10 Download de software door op de groene te klikken Download nu knop op uw Windows 10system Sluit de externe harde schijf aan op de pc waarop u de software hebt gedownload.
  • Super tip.

Een oude schijf met data wil je natuurlijk niet formatteren, is de volgende stap het herstellen van ontoegankelijke gegevens, dan kan het zijn dat mijn externe harde schijf wordt niet herkend windows 10 harde schijf niet correct voor het besturingssysteem geformatteerd is?

In geval van vragen kunt u altijd contact opnemen met het technische ondersteuningsteam. Maak je geen zorgen. In het volgende venster formatteer je de schijf. Mac Bestanden Terughalen Mac versie van bestandsherstel software ondersteunt het herstel van verschillende bestandstypen. You ziet een geel uitroepteken omdat het stuurprogramma compatibiliteitsproblemen heeft Klik met de rechtermuisknop op bult boven oogkas naam van het apparaat en selecteer Update Driver Software Klik met de rechtermuisknop op de naam van het apparaat en selecteer Search automatically for updated driver software ,en volg de instructies om het proces te voltooien Fase 2: Om externe HDD-gegevens te herstellen die ontoegankelijk zijn geworden Wanneer uw externe harde schijf wordt weergegeven in Schijfbeheer.

Volg de stappen om dit te bereiken .

Is de harde schijf zichtbaar in schijfbeheer?

Externe harde schijven zijn handig als je grotere hoeveelheden data mee wilt nemen. Aanbiedingen van c't. Neem ook enkele voorzorgsmaatregelen om dergelijke gevallen in de toekomst te voorkomen.

Druk op Next en duid de schijf aan waar de betreffende partitie zich op bevond.

Als antwoord op het bericht van NicoWdr op 20 oktober Om de schijf op te delen in meerdere gedeeltes bijvoorbeeld video, documenten en afbeeldingen zou je deze nog kunnen partitioneren. Een stationsletter is bijvoorbeeld D:zoals je die in verkenner ziet. Is dat niet het geval, klik dan met de rechtermuisknop op de beschrijving zonder letter en kies Stationsletter en paden wijzigen.