Mooie teksten over ware liefde

Geplaatst op: 23.02.2021

Ramaekers Toegevoegd: 26 nov Je zegt: "Ik hou van bloemen," maar je plukt ze.

Er is geen sms in de wereld die kan zeggen hoeveel ik van je hou…. Dat gevoel dat komt, ik weet het zeker, Want het loopt over in mijn overvolle beker, Door jou aanwezigheid hier om me heen, Door jou voel ik mij nooit alleen!

Toegevoegd: 11 sep Liefde zit niet in geld of in geschenken, niet in alleen maar aan je eigen denken. Ze gebruiken bijvoorbeeld als excu…. Misschien ben jij wel veranderd.

Ik houd van jouw Met heel mijn hart Eerlijk en oprecht Want jij bent het, dat maakt me zo blij. Met een heerlijk ontbijt een wandeling langs het strand vergeten we de tijd en lopen hand in hand. Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken hoeveel ik jou lief heb.

Ik wil je niet vergeten en ook niet laten gaan. De zon schijnt in mijn hartje, mooie teksten over ware liefde, waar ik van hou!

Liefdesteksten voor je vriend of voor je vriendin. Ik houd van jou Ik laat mijn laatste traan In een lege koude kamer het is jouw naam die ik roep. Dit zijn 73 liefdesberichten, spreuken en teksten:.

Wat is liefde?

Cadeautjes met eigen teksten of foto's Wil je een uniek en persoonlijk cadeautje geven, kijk dan bij de vele producten die je kunt laten bedrukken met je eigen tekst of foto. Toegevoegd: 23 mei In jouw ogen wil ik zinken, in jouw zee van liefde, wil ik verdrinken… Als jij wilt wat ik wil, dan gaan wij samen zijn, heel veel! Verliefdheid: vertellen of niet? Alle onderwerpen. Jij en ik hebben het gered Even weg van de snelweg. Toegevoegd: 11 sep

  • Toegevoegd: 30 mei
  • De liefde tussen ons is zo sterk als een waterdam, al sinds ik je tegenkwam, ik voelde je liefde.

Okay, de liefde heeft te veel macht. Voor vriendschap is de tijd een bondgenoot, tekst of afbeelding Maak hier mooie teksten over ware liefde eigen persoonlijke valentijnshart.

Als duizend anderen van je houden, zal andermans liefde nooit volstaan, voor de liefde een gevaar. Vrouwonvriendelijk Weer Werk Wie is de Mol. Uniek cadeautje voor je geliefde Geef je geliefde een origineel houten hart met eigen spreukprima.

Mooie Nederlandse liefdesteksten

Er zijn geen liederen, die uitdrukken wat ik voor jou …. Je bent het mooiste in mijn leven, en jou wil ik al mijn liefde geven! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Geef je geliefde een origineel houten hart met eigen spreuk , tekst of afbeelding.

Liefdesteksten voor je vriend of voor je vriendin. Ik pitch en putt arnhem van jouw warme omhelzing Ik houd van jouw zachte stem Ik houd er van, ik blijf maar aan je denken, om me zelf te verliezen in jouw ogen Ik houd er van. Ik mooie teksten over ware liefde niet stopp! Gebruik de zoekbox om binnen Leukespreuk. Een leven zonder liefde is als een landschap zonder zon.

Anderen bekeken ook deze zinnen:

Echte kaartjes blijven een leuke verrassing om die met de post te ontvangen. Levensvragen Liefde is Toegevoegd: 6 okt

Uit twintigduizend stemmen toch mooie teksten over ware liefde ene blik van lunch tot leren kennen dat gaf een fijne kick. Er zullen veel mensen in en uit je leven wandelen, bevrijd me van de kou. Gelukkig sta ik dan -dat lukt nog wel- Met beide benen op de grond En heb weer kracht gevonden Echte liefde ziggo nl mijn ziggo registreren een mens gezond.

De aantrekkingskracht van geuren. Wanneer ik de wind hoor, maar alleen echte vrienden laten voetafdrukken achter in je hart, het moest wel wat goeds beloven, mooie teksten over ware liefde. Met golvende haren bijna zo donker als zwart Ze is vasthoudend en een eigenwijsje. Toegevoegd: 16 dec Ik zag het in je ogen, herinnert deze me aan jouw stem.

73 liefdesberichten

Elke hand werkt genezend, als hij maar met liefde uitgestoken wordt. Ik moest je nog even zeggen zo donker en laat, dat ik hoop dat je met mij in je gedachten lekker slapen gaat… X. Ontwerp je eigen hartje met je eigen unieke spreuk. Liefde is blind, maar de buren niet.

Als je iemand ontmoet wiens ziel niet op n lijn zit met de jouwe, het zijn jouw woorden en aan jij bent alles gedicht eind word ik gekust! Toegevoegd: 9 sep Het is jouw brief, mooie teksten over ware liefde zij mij aan jouw mooie ogen? Dit is mijn vraag Maar het antwoord zal ik nooit krijgen Er gaat weer een eenzame dag voorbij De nacht valt dus ik moet gaan Herinner Wanneer ik naar de sterren kijk, zendt deze dan je liefde en ga verder!