Na hoeveel dagen ongesteld na stoppen pil

Geplaatst op: 08.03.2021

Sinds gisteren heb ik de gedachte om te stoppen met de pil. En geen een keer vergeten. Voor nu: wat heerlijk om lekker bezig te zijn met jullie kinderwens en ik wens je heel veel succes en plezier!

Mijn kinderwens heb ik niet onder stoelen of banken gestoken. Terwijl ik nu al 4 maanden een stopweek inlas. Simone - 07 jan. Dan slik je 4 tot maximaal 7 dagen geen pil. Ook ik heb een vraag: ik vrij met mijn vriend zonder condoom na beiden elkaar er van op de hoogte te hebben gesteld soa vrij te zijn na de soatestuitslag aan elkaar te laten zien.

Je bent te laat begonnen met je nieuwe pilstrip je stopweek is langer dan 7 dagen.

A - 15 mei. Wil dit zeggen dat ik ongesteld word nadat ik 5 weken de pil heb genomen! Na elke pilstrip slik je gedurende n week geen pillen! Print Deel Facebook Twitter. Dit is waarschijnlijk waarom en wat het te maken heeft met je gezondheid.

Op mijn 11e werd ik voor het eerst ongesteld. Reactie infoteur , De licht donkere bloeding heb je waarschijnlijk gekregen doordat je de pil hebt doorgeslikt.

Bloody Hell

De meest voorkomende bijwerkingen door oestrogenen zijn hoofdpijn, gespannen borsten en misselijkheid. Ga naar je huisarts of vraag het aan Sense.

Als je de pil begint te slikken op de eerste dag van je menstruatie, ben je direct beschermd tegen zwangerschap. Ik twijfel ook enorm om te stoppen met de pil, ik wil over een poosje ook graag kinderen. Ik ben 2 jaar geleden gestopt met de pil omdat ik ADD heb en door de hormonen kreeg ik teveel humeurwisselingen. Ik weet alleen nog niet zo goed hoe mijn vriend het vind hahaha wij hebben beide wel echt een enorme hekel aan condooms namelijk..

Check het anticonceptieschema en ontdek makkelijk en snel wat je moet doen wanneer je jouw anticonceptie bent vergeten. Ben benieuwd of alles naar behoren werkt daar. Martine - 08 okt. Wanneer je voor deze strip een stopweek hebt gehad is het dus niet mogelijk, dan kun je de stopweek wel eerder beginnen, 95 Hallo allemaal.

Annon.

NSMBL Navigation

Danielle - 08 dec. Ik wil stoppen met alle die anticonteptie dingen. Ik heb nergens last van, het spiraal kan 5 jaar blijven zitten, en beïnvloed je hormoon huishouding niet!

Nu kom ik even binnen vallen. Even een vraagje. AnoniemWanneer deze pil 36 uur na de vorige pil is ingenomen is er kans dat de pil niet meer veilig is, Ik heb een jaar geen pil gen. Reactie infoteur. Ik heb vorige week een zwangerschapstest gedaan maar die was negatief.

Wat doet zo’n pilletje nou?

Ik denk al lang na over stoppen vanwege de vreselijke verhalen over deze pil maar dan denk ik weer aan mijn huid voordat ik begon en ik ben zo vreselijk bang dat ik daar weer last van krijg.

Ook heb ik hele dikke bovenbenen gekregen door de pil. Wat is de pil?

Ik heb ondertussen 3 verschillende gehad maar heb bij allemaal dezelfde bijwerkingen gehad, na hoeveel dagen ongesteld na stoppen pil. Daarna heb ik 7 dagen geen seks gehad, toen heb ik savonds laat wel seks gehad, die mij tijdens al dat pil geklungel en geswitch niet echt de goede kant op heeft geholpen?

Ik voel me alleen zo ontzettend onbegrepen door mijn mannelijke huisarts. In de loop der jaren werd dat tijdstip steeds een beetje later. In de pil zit een hormoon dat normaal in het vrouwelijk lichaam wordt afgegeven wanneer de vrouw zwanger is!

Kimberley - 08 dec? Vaak denken vrouwen dat ze zwanger zijn maar is dit dus nog helemaal niet het geval? Martine - 27 aug.

Britt Talk over de pil

Bedankt Reactie infoteur , Hoi Lien, de kans is zeker niet groot, maar ik zou altijd het zekere voor het onzekere nemen. Dus ja ik heb helemaal geen ervaring met de pil of spiraal of wat dan ook Ik probeerde om de vruchtbare dagen te omzeilen om zo niet al op mijn 15 de zwanger te raken.

Op naar een nieuw jaar zonder toegevoegde hormonen!!!!

Maxime45 Ik heb op vrijdagavond mijn laatste pil genomen. Waarom het bij jou nu juist wateriger is snap ik dan ook niet. Ik heb momenteel nog geen kinderwens en andere conceptiemiddelen spreken mij ook niet zo aan.