Nijlansdyk leeuwarden te huur

Geplaatst op: 05.03.2021

Noorderweg Leeuwarden, centrum. Opvallend op alle vlakken; de uitstraling van de woning, de uitstekende afwerking, de moderne keuken en badkamer en de onder architectuur aangelegde tuin.

NL rode icoontje links boven. De tuin ligt op het zuiden dus je kan profiteren van de laatste zonnestralen. Kamer appartement met een zonnig balkon te huur aan. Op goede woonstand aan de rand van de wijk Nijlân gelegen appartement met afgesloten portiek. Bijzondere, in het Troelstrapark gelegen, hoekwoning atelierwoning met diepe achtertuin op het zuiden en werk-slaapkamer op de begane grond.

Tags: verbouwingKeukenkampioen en Boels Verhuur, Friesland - Te Huur - Appartement - 1 m - 2 kamers, zwembad, nijlansdyk leeuwarden te huur, vogelbuurt.

Je voelt direct een goede 'vibe'. Leeuwarden. Door deze de nieuwe ring om Leeuwarden is het pand zeer goed bereikbaar en ligt het nabij een aantal grote en druk bezochte winkels als Gamma. Het appartement is op loopafstand van het centrum en het station.

Kwartelstraat 19 Leeuwarden.

Tags: woonwijk , winkel , schuifpui , ligbad , zwembad , kindvriendelijk. Meer info.

Prins Bernhardstraat

Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Woning - 45 m² - 1 kamer. Mijn meldingen beheren. Prins Bernardsstraat: In de wijk Nijlân zijn diverse voorzieningen waaronder winkels beschikbaar. Leeuwarden , Friesland - Te Huur - 13 m². Wonen met eventueel de mogelijkheid tot werken op prachtige hoeklocatie in het sfeervolle centrum van Surhuisterveen!

  • Oppervlakte Geen min.
  • Huurzone 19 dagen geleden. Appartement huren in leeuwarden?

Appartement met 3 slaapkamers met uitzicht pal op het van harinxmakanaal en de weilanden. Portiekflat te huur in Leeuwarden Leeuwarden, Westeinde. De betreffende kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde straatzijde van een bedrijvenverzamelgebouw met goede zichtlocatie.

Download de applicatie. De indeling is als volgt; afgesloten portiek met intercom en trappenhal, nijlansdyk leeuwarden te huur.

Nijlansdyk

Geen max. Geen voorkeur. Huurtoeslag mogelijk!

Bekijk alle foto's, ze kunnen interessant voor je zijn, Friesland - Te Huur - Appartement - 40 m - 1 kamer. Het balkon op We hebben ook deze woningen gevonden, zwembad?

Tags: winkelde uitgebreide omschr. Mijn meldingen beheren. Leeuwarden ! Gevorderde Zoekopdracht.

Waar een kamer huren in Leeuwarden

Achter de Hoven 60 b Leeuwarden, Oranjewijk. Tags: appartement , berging , badkamer , keuken , slaapkamer , uitzicht. Achter de Hoven 46 c Leeuwarden, Oranjewijk.

  • Tags: kantoor , kantoorruimte , voorzijde , akte , ruim.
  • De hoogte van de unit is 7,5 meter buitenwerks Oppervlakte ca.
  • Op de kaart bekijken.
  • De woning heeft 2 slaapkamers, fijne woonkamer en vernieuwde keuken en badkamer.

Hier kun je zeer rustig wonen met de fraaie ligging aan de rand van het park. Met Fotos 3. Bekijk alle foto's, informatie over de omgeving en overige details va, Friesland - Te Huur - Appartement - 32 m - 1 kamer. LeeuwardenFriesland - Te Huur - Appartement - 48 m - 1 kamer. Een fantastische kans om de droom om vrijstaand te wonen in een prettig dorp uit te laten komen, nijlansdyk leeuwarden te huur. Grote Kerkstraat 20 d Leeuwarden, centrum. Leeuwarden .

1 Kamers te huur in Leeuwarden

Deze woning is niet voorzien van moderne badkamer en waanzinnige keuken maar het geeft u juist de mogelijkheid om deze woning volledig te renoveren naar uw eigen smaak en wensen. Bekijk alle foto's en informatie over deze huurwoning Meer info. Het appartement ligt op de 10e etage van dit uitstekend onderhouden gebouw.

Woonhuis huren in leeuwarden. In prijs gedaald  0. Opp bedrijfshal.