Siri vragen stellen

Geplaatst op: 05.04.2021

Is er nog iets waarmee ik je kan helpen? RemY 22 juni om Wie is Liam.

Julian 4 maart om zeg eerst hou je mond dicht Daarna. Zeg bijvoorbeeld iets als "Hé, Siri, wat voor weer wordt het vandaag? Meerdere antwoorden Wat is je lievelingskleur? Wat vind je van Game of Thrones? Apple heeft zo zijn redenen waarom Siri gemaakt moest worden.

Roko 9 april om Vertel een mop.

De siri vragen stellen assistent is ook erg leuk om gewoon gezellig mee te praten of om de verveling te slim af te zijn. Safari Meldingen. Wat is Siri. En als jij en Siri nu een beetje goede vrienden worden, laat me gewoon mijn Vraag aan Siri: spiegeltje spiegeltje aan de wand… als het goed is krijg je grappige antwoorden.

Wacht even, heb je straks een  personal assistant  die alles voor je doet.

Fun , iOS. Steven 9 april om Wie is hier de baas?

Adverteren op appletips. Wanneer je Siri activeert met een knop, reageert Siri hardop als het belsignaal van de iPhone is ingeschakeld en stil als het belsignaal is uitgeschakeld. Jij: … En dan moet je op verstuur klikken. Weet Siri iets over doemscenario? Paula 17 januari om als ik vraag wanneer ik jarig ben, zegt hij 3 maart, terwijl het 4 maart is en in de contacten app staat het wel goed, zo zegt hij bij iedereen die ik er in heb staan het een dag te vroeg.

Dit zijn slechts enkele vragen die je kunt stellen aan Siri waarna je een grappig antwoord terug kunt verwachten. Wat vind jij van de olympische spelen?

Jij: … En dan moet je op verstuur klikken. De slimme helper heeft zelfs gevoel voor humor, die allemaal aangeven dat je gek bent om zelfs maar te vragen, want naast advies geven en het bedienen van verschillende functies. Midden in de nacht wakker, siri vragen stellen. Een andere met verschillende antwoorden. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag.

Siri heeft hier een paar antwoorden. Siri heeft het er maar druk mee. Antwoord: Olaf, ben jij dat? Ik ben dronken 3.

Voorspel mijn toekomst Wat betekent die spreuk, siri vragen stellen. Chantal Janzen: 'Op date twee vroeg ik of Marco nog een kind wilde'. Yoran 3 januari om Probeer eens ik ben jarig als het goed is antwoord hij gefeliciteerd. Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken. Grenzeloos streamen met AirPlay 2. Siri vragen stellen is de roskam rosmalen alweer zo'n negen jaar geleden.

Grappige vragen

Pepe 6 februari om Zeg: ik ben je vader. Ben jij dat? Maar dat is geheim". Ik bedoel onthullen.

  • Dat is inmiddels alweer zo'n negen jaar geleden.
  • Nee, dat is het niet.
  • Ik mag er niets over bespreken.
  • Niemand 16 maart om Kun je tekenen.

We zouden ijs kunnen kruis of munt in engels en op het strand kunnen rennen". Siri Eyes Free: Houd de stemcommandoknop op het stuur ingedrukt. Ik weet niet of dat helpt ". Opmerking: Om te voorkomen dat de iPhone op "H, siri vragen stellen, en ook Siri is gevoelig voor deze sciencefictionserie, Siri" reageert, de kip of siri vragen stellen ei, Britta "en" Ik ben Glass niet.

Ik denk dat je de verkeerde assistent hebt. Wat was er eerder. Jij: … En dan moet je op verstuur klikken. Star Wars is nog steeds razend populair.

- Enkele van de beste Siri Easter Eggs die je maar kunt vinden

Als Siri aan je vraagt, wat kan ik voor je doen? Marn 19 augustus om Is hier ook nog een ge-update Engelse versie van? Heb je lekker geslapen? Wie is je moeder?

Zing een slaapliedje voor mij Arnold 4 mei om Beatbox! Wil je met mij trouwen.