Zorgpas zilveren kruis buitenland

Geplaatst op: 07.03.2021

Declaratie indienen Machtiging aanvragen Afwijsredenen bij declareren Vergoedingen consumenten. Het nummer hiervan staat op de EHIC-pas.

Jouw zorgverzekeraar bepaalt vervolgens wel nog welke kosten er worden vergoed. Zorg in particuliere klinieken zit meestal niet in het standaard zorgpakket van het land. Neem bij spoedeisende zorg contact op met Eurocross Met het juiste verzekeringsbewijs wordt u snel geholpen bij een zorgverlener. Vergelijk Tandarts vergelijken Tandartstarieven Zoek een tandarts Beoordeel je tandarts Tandartsverzekering Meer weten?

Eurocross stuurt het juiste verzekeringsbewijs naar de zorgverlener.

Wanneer ontvang ik een nieuwe zorgpas, zorgpas zilveren kruis buitenland. HTML zone 1. Maak een foto van uw zorgpas met uw mobiele telefoon Tip. Wat betreft een bezoek aan de huisarts: huisartsenzorg is vrijgesteld van het eigen risico. Met het juiste verzekeringsbewijs wordt u snel geholpen bij parkeren primark zoetermeer zorgverlener.

Zorg in particuliere klinieken zit meestal niet in het standaard zorgpakket van het land. Fysio Fysiotherapeut vergelijken. Welke bewijs u nodig heeft kan per land verschillen.

European Health Insurance Card

Zorgpas kwijt Door: Redactie Zorgkiezer. Mocht je het nodig hebben dan heb je het direct bij de hand. Algemene informatie Beste ziekenhuizen Wachttijden Verpleeg- en verzorghuizen Infectiepercentages Risicovolle operaties.

Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd. Bel dan met de Zilveren Kruis Alarmcentrale door Eurocross. Ook bieden zij advies en ondersteuning bij bezoek aan een arts of ziekenhuis.

  • Zorg in particuliere klinieken zit meestal niet in het standaard zorgpakket van het land.
  • Zorgpas Gaat u naar uw zorgverlener? Om daar extra aandacht aan te geven, ziet de zorgpas er anders uit.

De EHIC is persoonsgebonden. Huisarts Huisarts vergelijken! En u bent de pas kwijt. Social Tell a friend. Er staat geen EHIC op de achterkant van mijn zorgpas.

Zonder zorgpas bent u ook goed verzekerd

Wij leggen u uit welk bewijs u nodig heeft. Zo neem je contact met ons op ×. Veel zorgverzekeraars hebben de zorgpas gecombineerd met de EHIC-pas.

Controleer welk bewijs u nodig zorgpas zilveren kruis buitenland Welke bewijs u nodig heeft kan per land verschillen. Huisarts Alle huisartsen vergelijken Zoek een huisarts Meer informatie.

Social Tell a friend. Ga je op vakantie. Vergelijk Ook Je Zorgverzekering. Onze motivatie Filosofie Aanpak Contact met adviseur.

Sorry, toegang is geweigerd

Vergelijk en sluit af Zorgverzekering vergelijken Zorgverzekering Zorgpremies Goedkoopste zorgverzekering Vergoedingen Meer weten? Reist u of uw meeverzekerde speciaal naar het buitenland voor een medische behandeling? De pas is herkenbaar aan de blauwe ondergrond met de Europese vlag  met 12 sterretjes. Met dit bewijs wordt afhandelen van het financiële deel bij nodige zorg makkelijker.

Contact Maak een terugbelafspraak Meld een klacht Downloads.

Gaat u op reis buiten Nederland en heeft u medische zorg nodig. Moet ik nu een andere pas aanvragen. Blogs Klantverhalen Nieuws Experts Contact met een adviseur! Dat geldt ook voor een bezoek aan een buitenlandse huisarts. Bedankt allen voor het reageren? Als je op reis buiten Nederland gaat en medische zorg nodig hebt, dan vraagt de zorgverlener naar een verzekeringsbewijs, zorgpas zilveren kruis buitenland. Mijn pas was nog modelletje Speciaal voor u.

Uw zorgpas is vaak voldoende

De kans is groot dat de EHIC achterop de zorgpas staat. De EHIC vindt u op de achterkant van uw zorgpas. De zorgverzekeraar heeft juist liever dat je de pas niet gebruikt, zodat ze wel eigen risico kunnen innen.

Uw zorgpas is vaak voldoende Gaat u op reis buiten Nederland en heeft u medische zorg nodig. Dan krijgt u niet automatisch een nieuwe pas. Overstappen zorgverzekering Wijzigingen zorgverzekering Beoordelingen van klanten Korting op je zorgverzekering.