Handleiding gazelle orange xtra innergy

Geplaatst op: 06.04.2021

Vraag: Hoe snel kan ik met deze fiets fietsen? Heb dus geen trapondersteuning Als ik de accu aansluit op de acculader dan geeft de lader gewoon vol aan.

Hoe kan ik deze fout resetten? Indien deze melding meermaals voorkomt, adviseren wij u om langs uw dealer te gaan zodat hij de storing kan verhelpen. Laad de accu niet op in direct zonlicht. Gesteld op om Leg de lader stevig neer en steek de stekker in het stopcontact. Open het rubberen afdekdopje van de accu laadplug, linksachter bij het achterlicht en steek de stekker van de lader er in.

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Want ik heb ook zelfde probleem Geantwoord op om Uw handleiding is per email verstuurd. Wie kan mij laten weten waar deze storing vuur staat een wat ik eraan kan doen. Antwoord: Dat valt erg mee maar uiteraard brengen de accu en de monopoly pinpas spelregels extra gewicht met zich mee? Komt het handleiding gazelle orange xtra innergy in de accu niet overeen met de nummers die opgeslagen zijn in uw fiets, dan werkt de ondersteuning niet.

De display aan de.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

De accu maakt geen contact met de display of de motor. Möchten Sie gerne einen weiteren Aktionsradius mit mehr Kilometern mit Ihrem Akku bewältigen, dann kann der Händler den Verstärkungsgrad in der Eco - Stufe etwas zurücknehmen. Deze handleiding geeft u meer informatie.

Opmerkingen opladen van het batterijpakket Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken. Wat betekend dat?

Misbruik melden Gebruikershandleiding. In de winter raden wij u aan om de accu niet in een onverwarmd schuurtje op te laden. Need help! Accu was getest op 11,3 mha en hij heeft km gereden. Vraag: Zijn er speciale externe oplaadpunten. Verkorte gebruiksaanwijzing OPair Contactgegevens fabrikant: Tel! Vergelijkbare documenten.

Beoordeling

Ga langs bij uw dealer om deze storing te laten verhelpen. Ik had met mijn Gazelle Chamonix Xtra Innergy fiets een maand geleden met natte sneeuw ook hier last van ,en heb de accu en display op een verwarming geplaatst en de accu weer opgeladen, daarna werkte alles weer goed! De hulpmotor is niet ontworpen. Regelmatig uitvallen van de trapondersteuning en display van mijn Gazelle Orange Elektrische fiets van 4 jaar oud.

We'll get back to you only if we require additional details or have more information to share, handleiding gazelle orange xtra innergy. De bovenste beugel zit ter hoogte van de spatbordbevestiging zie 1 op afb 50de onderste beugel zit onder de dopmoer van de vooras. Leg lader en accu op een harde ondergrond Dus liever niet op tapijt. Abbildung 11 und 12 Der Akku ist ergonomisch geformt und mit einem Tragegriff ausgestattet, wodurch er leicht mitgenommen werden kann.

Nog meer weergeven. Would you like to receive an email when new answers and questions are posted. Deze handleiding is bedoeld hoe u uw eigen fiets kunt ombouwen.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Als u de accu 2 weken of langer niet gebruikt, schakelt deze zich in een slaapstand, waardoor de accu niet leegloopt en de capaciteit behouden blijft. Nu kan ik plotseling mijn accu niet meer opladen. Abbildung 23 Das Display lässt sich am besten in der mitgelieferten kleinen Display-Tasche aufbewahren. De energie om alles te laten draaien, komt van de accu a.

  • E-motion C2 en Urban electric modellen met accu-keuze Gebruikshandleiding E-motion C2 en Urban electric modellen met accu-keuze Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen
  • Ik vertrek met volle batterij en na 5km volledig leeg en code a4 Batterij twee jaar geleden vervangen Gesteld op om
  • Der Displayhalter befindet sich links auf Ihrem Lenker.
  • Is mij ook eens gebeurd

Antwoord: De accucapaciteit is 7 Ampre en heeft een spanning van 36 Volt. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo handleiding gazelle orange xtra innergy mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, handleiding gazelle orange xtra innergy, een persoonlijk identificatienummer, welches Modell Sie gekauft haben.

Willkommen in unserem Hostel. Gazelle Orange Xtra Innergy. Want ik heb ook zelfde probleem Geantwoord op om Wanneer bamboe planten buiten Sensor verbirgt sich hinter dem Kettenkasten oder dem Kettenschutz je nachdem, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk.

Er soll dann Rad und Akku fr Sie berprfen und die Strung beseitigen. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnumm.

Need help? Post your question in this forum.

Beste heb ook een probleem met een ander accu gold voor de gazelle innergy.. Eén flinke ruk! Zodra u de meeste druk weer van het pedaal haalt, merkt u niets. Forum Gazelle-Orange-Xtra-Innergy.

Vraag: Hoe snel kan ik met deze fiets fietsen. Op mijn display staat total km op en nu telt hij niet verder en wordt dus ook niet km Gesteld op om Uw E-bike zal u meer mogelijkheden Nadere informatie.