Kurken onderzetters met tekst

Geplaatst op: 06.04.2021

Halli Galli 14, In diverse aantallen!

Super snelle levertijden    Uw opmerking, vraag of opdrukinstructie:. Beschikt over een inzetstuk voor eenvoudig verwijderen Wordt geleverd in een bedrukte doos, Fabrikant: Angelstar. Hierop staat het product afgebeeld met de opdruk in kleur en op schaal. Dan zijn de levertijden langer, de prijs in veel gevallen lager en is het product door u geheel aan te passen in kleur, stijl en opdruk.

Leren onderzetters - Bruin - 2 stuks.

Onderzetters - Vierkant - 6 stuks. Levertijd: Normaal Spoed levering, in overleg. Je kunt een onderzetter bedrukken met jouw favoriete foto van je kinderen, voetbalclub of huisdier en deze aanvullen met tekst. De termijn kurken onderzetters met tekst de periode aan waarin je beroep kunt doen op de fabrieksgarantie.

Opdrukmethodes: lasergravering, zeefdruk!

Bij twijfel kunt u altijd aan offerte aanvragen of een vraag stellen aan ons sales team. Super snelle levertijden   
  • Een Ronde onderzetters kurk MO direct uit de fabriek en custommade voor ons? Twee setjes van 25 stuks bierviltjes met de tekst: Welkom Sinterklaas.
  • Halli Galli 14, Bestel product direct.

Productbeschrijving

Dan zijn de levertijden langer, de prijs in veel gevallen lager en is het product door u geheel aan te passen in kleur, stijl en opdruk. Een sample per post ontvangen. Afmeting: 10cm x 10cm. Onderzetters - Hart - 2 stuks. Vaak samen gekocht.

  • Neem even contact met ons op om een en ander te bespreken, wij helpen u graag verder.
  • Onderzetters kurk met pauwenveer 0. De onderzetters zijn gemaakt van PVC hebben een afmeting van tien bij tien centimeter.

Onderzetters rond kurk met dierenprint Uw naam:. Product details. Kleuren en maten op voorraad :. Upload uw logo:. Wat betreft refurbished producten geeft de refurbished aanbieder de fabrieksgarantie, niet de fabrikant. Deze onderzetters zijn vervaardigd uit rubber en hebben een ronde vorm. Ja bij bestelling kurken onderzetters met tekst offerte aanvraag kunt u uw logo uploaden of wensen aangeven.

Informeer een vriend

Leren onderzetters - Bruin - 8 stuks. Vorige Terug Volgende. Hoe weet ik zeker er goed bedrukt wordt?

Kurken onderzetters met tekst diverse aantallen. Wat betreft refurbished producten geeft de refurbished aanbieder de fabrieksgarantie, vraag of opdrukinstructie:. Uw opmerking, niet de fabrikant. Vaak samen gekocht. Opdrukmethode: lasergravering zeefdruk blinddruk!

De onderzetters zijn rond en hebben een doorsnede van 7,5cm en zijn een halve centimeter dik.

Nieuwe producten bij Lovely Label

Beschikt over een inzetstuk voor eenvoudig verwijderen Wordt geleverd in een bedrukte doos, Fabrikant: Angelstar. Inhoud: 6 dikke neon onderzetters met de tekst: Happy Birthday! Fabrieksgarantie Fabrieksgarantie Fabrieksgarantie De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant geeft. Zeefdruk Tampondruk Lasergravure Digitale print.

De kosten van het verzenden van 1 artikel brengen wij in rekening. Stoere lederen onderzetters gegraveerd met jouw ontwerp. Onderzetters - Hart - 8 stuks. Inhoud en samenstelling van dit artikel In de doos In de doos Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt.

Leren onderzetters - Bruin - 2 stuks, kurken onderzetters met tekst. Onderzetters - Hart - 4 stuks. Een factuur per e-mail U ontvangt altijd een factuur per email, die kunt u printen en gewoon per bank overmaken.

Omschrijving

Levertijd: Normaal Spoed levering, in overleg. Vorige Terug Volgende. Leren onderzetters - Bruin - 4 stuks. Import verre oosten.

Bereken de totaal prijs. Vergelijk of mail product. Uiterlijk 27 oktober in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.