Google services is gestopt

Geplaatst op: 06.04.2021

We wachten af. Tot we dit tegenkwamen. Als u nog steeds niet kunt downloaden nadat u het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store heeft gewist, start u het apparaat opnieuw op.

Als je al veel opties geprobeerd hebt dan kun je ervoor kiezen om de gegevens van de Google Play Store te wissen. Bea says:. Meer hulp bij verbindingsproblemen op Android-apparaten.

Resultaten voor. Ik heb een samsung telefoon. Backup maken Fabrieksinstellingen resetten Succes!

Aanbevolen Video. Het probleem was opgelost na het verwijderen van de updates? Rien43 Observer. Mijn samsung telefoon j3 geeft steeds aan onedrive is gestopt en daarmee whatsapp apps weg.

Al waren de error boodschappen nooit helemaal weg.

Dit is wat je kunt doen Door Redactie. Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht. Hallo, Ik had hetzelfde probleem. Android was aangevinkt en gaf daarmee de mogelijkheid om de telefoon uit te schakelen, wachtwoord te wijzigen en nog iets. Gebruiker Aantal likes.

Als iemand een oplossing heeft gevonden die op de X werkt, dankzij bovenstaande uitleg? Mocht je toch voor deze drastische maatregel kiezen maak dan altijd ketting met naam zilver man google services is gestopt en controleer of de back-up goed gelukt is.

Kerel, hoor ik die samen met Bo heeeel graag, Ik heb 5 dagen liggen klooi. Het probleem was opgelost na het verwijderen van de updates. Ofwel deed niemand de moeite om even te melden dat de tip die hij gelezen had gewerkt heeft, google services is gestopt.

Het probleem is nu opgelost bij mijn telefoon.

49 thoughts to “Google Play-services is gestopt”

De Google Play Store-app crasht nadat deze is geopend. Oscr New Member. Mijn app: google play-services bevat volgende onderdelen: — knop gedwongen stoppen die inactief is — knop updates verwijderen die inactief is — vinkje: meldingen weergeven staat aangevinkt eerste afdeling: Opslag met vermelding van Totaal, Applicatie, App USB-opslag, Gegevens en SD-kaart Knop Verpl.

It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

Meer video's? Controleren of de Play Store helemaal up to date is. Iedereen met een Android smartphone heeft het wel eens meegemaakt.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat voor hulp. In antwoord op Tim.

Google Play Services stopt steeds: nieuwe apps verwijderen

Controleer of de Google Play Store app dan nog steeds vastloopt of beeindigt. Bedankt voor de toelichting. Als je al veel opties geprobeerd hebt dan kun je ervoor kiezen om de gegevens van de Google Play Store te wissen.

  • Hetzelfde probleem hier.
  • Ditzelfde voor de Google Play Store want die doet het ook niet meer.
  • Anouk says:.
  • Open de Google Play Store en probeer de download opnieuw.

Zorg ervoor dat je google services is gestopt je inloggegevens bij de hand hebt zodat je weer eenvoudig kunt inloggen. Waar dit door komt verschilt? Ook ik heb er sinds vandaag, met de laatste update van mijn OnePlus X, google services is gestopt, maar daar had ik geen zin in.

Een factory reset zou het probleem wel oplossen. Ik post hier vanwege de problemen met de j3 van mijn moeder. De melding blijft hardnekkig terugkomen waardoor ik de ouderwets tosti ijzer gietijzer helemaal niet meer kan bedienen.

Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht.

Google Play Services stopt steeds: datum en tijd controleren

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat voor hulp. En dat gedoe over grote nauwkeurigheid etc, kan ik op de one plus x totaal niet vinden. Het kan zijn dat deze app het openen van de Play Store in de weg staat.

Is er iemand die een oplossing kent. Open de app Instellingen op uw apparaat. Apple presenteert iPhone vier smartphones met uiteenlopende groottes 13 oktober Daar kan je kiezen voor Google?