Nefit smartline basic 2f

Geplaatst op: 05.04.2021

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Hallo allemaal, Wij hebben een ketel zoals hierboven vermeld. Voor de tapwaterstoring weet ik nog niet wat de aanvullende codering is, mocht dit 2F zijn, dan gaat het over de aanvoer- en safetysensor.

Dat betekent? Al leek de brander wel langer aan te staan en de vlam beter te zijn. Deze "vervang-actie" is inmiddels al weer een paar jaar geleden, dus er vissen er vermoedelijk nog heel wat achter het net, maar dat is helaas de schuld van hun installateur. Nog niet geregistreerd? Wat is de code 3l Gesteld op om

Ongelezen bericht door royco 27 okt De informatie is mogelijk verouderd. Naar de handleiding, nefit smartline basic 2f. Privacy Gebruikersvoorwaarden. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben, nu heb ik ipv de nefit ingewikkelde thermostaat de ronde honeywel thermostaat er op gezet.

Beste lez.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Ik ben de gebruiksaanwijzing kwijt van de display huiskamer kunnen jullie deze mailen naar mij? De verdringer kostte wat moeite inderdaad, lukte pas na schoon steken.

Laat ik het hopen. Naar nu blijkt dus dat de sensoren inderdaad na 4 jaar gebruik van de ketel stuk waren, maar de monteur heeft allebei de sensoren er tegelijk uitgehaald en bij het monteren de stekkers verwisseld. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Rookgas thermostaat vervangen en nog geen sucses? Dat is de aanpassing dan is het goed.

  • Ik ben bang dat die bij u muur vast zit.
  • Misschien is dat ook helemaal verkeerd.

Alledrie ineens vervangen is de grootste onzin die bestaat Skyliner De sifon moet ook schoon gemaakt worden. De ene sensor komt ook voor in de 2F storing, nefit smartline basic 2f, de andere sensor komt ook voor in de 2U storing. Nog niet geregistreerd. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

De informatie is mogelijk verouderd. Re: nefit code 2f Ongelezen bericht door Gast 22 mei Vraag dit even op Klusidee.

Op de hoogte blijven

Aanvoer sensor verloopt van zijn temperatuur. Vanmiddag meteen ketel schoongemaakt. Zelfs de brander er uit en de klok eruit. Geantwoord op om

Zelfde probleem, meerdere monteurs bij gehad. Heb van alles geprobeerd, please enable JavaScript in nefit smartline basic 2f browser before proceeding, wie weet het antwoord Geantwoord op om Geantwoord op om. Is het toestel van laat dan de Kim vervangen. For a better experience. JavaScript is disabled?

Storingscode 2F

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Nu zag ik op de onderste ring van de wisselaar water tussen de convectorbladen. Zekerheidshalve toch ook nog geleegd en er kwam geschat toch gauw een half kopje rommel uit. Heeft deze ketel de aanpassingset er in zitten? Als je brander los hebt gehad, heb je dan ook de zwarte pakking vervangen?

  • Privacy Gebruikersvoorwaarden.
  • Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.
  • Zoek Geavanceerd zoeken
  • Screech Specialist Verwarming.

Heeft u nefit smartline basic 2f vraag over dit product. Binnen in de wisselaar zit een soort van kegel?

De verdringer kostte wat moeite inderdaad, lukte pas na schoon steken, nefit smartline basic 2f. Ontsteekt hij wel maar hij valt weer uit dan kan het de ionisatiepen zijn.

Zoek Uitgebreid Na 4 mailtjes eindelijk een telefoontje met de vraag waar dan de oplossing gezocht moest worden Mijn antwoord bij Nefit. Ik ben bang dat die bij u muur vast zit! Na terug bouwen van alles kom ik nog steeds op dezelfde storingen! Zoek alleen in titels? Om de sensoren te vervangen moet er idd water afgetapt worden!

Uw antwoord

Nefit Smartline Basic code 6A - Het water hoeft dus geen lek te betekenen? Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Gesteld op om

Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, lukte pas na schoon steken, een persoonlijk identificatienummer. Bovenaan Onderaan. De verdringer kostte wat moeite inderdaad?