Suske en wiske 1974 waarde

Geplaatst op: 06.04.2021

Het Spaanse Spook is het tiende album in de Suske en Wiske reeks en kwam in in de winkels. Snelle links. Het gaat om Nr.

Deel dit artikel. Bericht door Stripfanaat » 24 jun , Suske en Wiske De Spieratoom. Wekelijks veilen wij zeer zeldzame stripboeken voor hoge bedragen. Conditie boek: ongeschreven bijna. Daniël Rotterdam. Bilthoven 27 jul.

Verder kun je ook kijken op de achterkant van een album? Stein 13 sep. Waarde tot 1. Bericht door esteban 04 aprVerhalen Geschiedenis Stripboeken verkopen: Hoe bepaal je de waarde.

Maak je gratis account aan

Veghel 7 sep. Foto's op volgorde van jaartal Bericht door MacRace » 25 jun , Femke Rosmalen. Dus: tijd om je zolder af te speuren, want misschien heb jij wel goud in handen!

  • Waarde tot 1. Binnenwerk hopelijk voor jou ook.
  • Emmaus Bilthoven Bilthoven. Als je dus oude Suske en Wiske albums op zolder hebt liggen dan is het misschien handig om even te kijken of ze wat waard zijn.

Ben er zeer blij mee en wil het ook niet kwijt. Verzamelaars zijn namelijk vooral op zoek naar strips die er nog goed uit zien. Bieden 10 okt. De stripreeks Suske en Wiske is de langstlopende stripreeks van de Benelux! Close Created with Sketch.

Veghel 7 sep. Alvast hartelijk bedankt! Er zijn stripboeken van Suske en Wiske in meer dan 25 talen verschenen.

De sissende sampan nr 94 uit ,suske en wiske De sissende sampan nr 94 uit ,suske en wiske Gelezen Ophalen of Verzenden. Bussum 22 jul, suske en wiske 1974 waarde. De kader kan langs twee zijden gebruikt worden zie foto's.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Gisteren heb ik een eerste druk suske en wiske nr. Op het moment dat de kaft stuk is, als er bladzijden los zitten of als er scheuren in het papier zitten dan daalt de waarde meteen suske en wiske 1974 waarde.

Conditie boek: ongeschreven bijna Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Op het moment dat de kaft stuk is, als er bladzijden los zitten of als er scheuren in het papier zitten dan daalt de waarde meteen enorm. Die strips zijn heel zeldzaam en dus ook zeer gewild bij verzamelaars. Bericht door MacRace » 23 jun , Ben er zeer blij mee en wil het ook niet kwijt. Suske en Wiske Winterboek Willy Vandersteen Suske en wiske winterboek willy vandersteen isbn: 9 een aantal puzzels zijn helaas ingevuld.

Bij Catawiki word je elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Een in goede staat verkerende eerste druk van dit album kan zomaar 1.

Cookies Je kunt je cookievoorkeuren instellen met de onderstaande schakelaars. Veghel 7 sep. Bieden 3 aug, suske en wiske 1974 waarde. Bericht door stijn 25 accu voor batavus intermezzo easyHet is er eentje van de Nederlandse twee kleuren reeks uit.

Bieden 16 okt.

Zie ook mijn andere advertenties. De duurste stripboeken zijn dan ook die stripboeken die eigenlijk nooit zijn gelezen en vanaf het begin netjes zijn opgeborgen. Bericht door coco » 29 dec , Hallo leden, Ik ben hier net nieuw op het forum, omdat ik met een vraag zit.

Heb ik hier goed aangedaan?

Re: Waarde Bepaling Suske en wiske nr. Als je dus oude Suske en Wiske albums op zolder hebt liggen dan is het misschien handig auto immuunziekte kat even te kijken of ze wat waard zijn. Groetjes Stijn.