Verkeerde sleutel zit vast in slot

Geplaatst op: 05.04.2021

Wanneer de sleutel vast komt te zitten is het moeilijk om deze eruit te trekken, vooral bij een cilinderslot. De sleutel draait niet meer in het slot. Sleutel Service Sinds

Er bestaat speciaal gereedschap om een sleutel uit het slot te halen. Gebruik smeermiddel. Het is een fijn gevoel om te ervaren dat je in goede handen bent. Probeer eens wat te wrikken en te trekken aan het stuur. Berichtnavigatie Slag in wiel van je fiets? Je ziet niets maar er zit nu grafietpoeder op dat in het slot achterblijft zodra je de sleutel erin steekt. Probeer tijdens het trekken van de sleutel je stuur een beetje heen en weer te bewegen, zodat het stuurslot los kan springen.

Gereedschap Als er nog een stukje van de sleutel uitsteekt, dan zou verkeerde sleutel zit vast in slot kunnen proberen het met een pincet vast te pakken en uit het slot te trekken. Het kan zijn dat een hangslot niet meer te gebruiken is, omdat de sleutel vast zit of is afgebroken.

De sleutelingang moet je daarbij wel naar beneden houden. Het is vaak lastig om de sleutel uit het slot te duwen. Deze informatie kwamen wij tegen:.

  • Geen reacties. Er dient een echte kenner aan te pas te komen in de vorm van een slotenmaker.
  • Hoe te gebruiken? Gelukkig zijn er voor dit soort situaties lockpicking tools die uitkomst brengen.

Het slot insmeren met olie en sleutel verwijderen

Soms is er geen andere oplossing dan hulp inroepen. Je zit dus nergens aan vast. Zit je sleutel vast in het slot of is deze afgebroken? Richting "op slot" lukt niet.

Op een van deze forums kregen we antwoord op deze vraag:. Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies.

  • Als je dit hebt gedaan dan heb je gereedschap nodig en kun je voorzichtig proberen de sleutel los te maken.
  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Probeer tussen de kartels van de sleutel te komen. Uw sleutel draait niet in het slot van uw auto en uw zit autoslot vast. Dit is vaak het gevolg van het te haastig omdraaien van de sleutel. Lees meer Ok. Is je sleutel afgebroken in het slot. Echter kost dit veel inspanning.

Afgebroken

Echter kan de sleutel ook vast blijven zitten, omdat er een andere oorzaak is, zoals een klemmend of geblokkeerd slot. Dan is het zaak om het slot te vervangen. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

Soms kun je dan nog de sleutel uit het slot halen maar vaak ook niet.

Daarna eventueel met wat extra WD40 nog wat inspuiten, helpt in veel gevallen. Inspuiten en 50x de sleutel heen-en-weer. Echter moet je hier heel erg voorzichtig mee zijn en is dit niet direct aan te raden. Zo repareer je het? Een contactslot smeren of het slot aan de buitenkant smeren.

Sleutel gaat niet meer in slot

Slot kapot? Zo wordt de keuze nog makkelijker. Goed in het slot spuiten, alle rotzooi verdwijnt dan. Wat nu?!

  • En het vervliegt vanzelf dus het wordt weer droog.
  • Juist om ervoor te zorgen, dat de sleutel makkelijk in het slot te steken is.
  • Daarna eventueel met wat extra WD40 nog wat inspuiten, dan blijft het soepel werken.
  • Gerelateerde onderwerpen Sleutel ondersteboven Standaard sleutel binnenkant schuifdeur Penslot verwijderen met sleutel Verpringend sleutelgat in slot achterdeur?

Draai net zo lang tot het ijzerdraad aan het einde van de sleutel zit. Als dat niet lukt zal verkeerde sleutel zit vast in slot slot open worden gebroken. Blijf rustig en kalm: bel een ervaren slotenmaker. Het is waterverdringend en waterafstotend. Dat is precies wat ik dacht. Naast de kosten is het glas ook scherp en kan je jezelf snel verwonden. Als gevolg hiervan zal het zijn dat de cilinder niet meer ronddraait.

Zelfde Problemen, Ander Perspectief

Probeer het dan vast te pakken met een pincet en trek het dan uit het slot. De meest simpele oplossing is: de reservesleutel pakken! De bedoeling is dan dat het stukje sleutel los gaat laten. Zoals reeds beschreven is het hierbij belangrijk, dat u de cilinder van het slot niet beschadigt.

Je kan het eens proberen door een schuurmachine tegen de sleutel te houden, omdat de sleutel vast zit in het deurslot, heb je kans dat het palletje weer goed valt. Dit kan komen, wat nu. Het cilinderslot zit vast.