Auto hapert bij rustig optrekken

Geplaatst op: 28.02.2021

Is die zeiknat van de benzine maar geen kool dan heb je waarschijnlijk een of meerdere bougies die niet goed ontsteken op dat moment Benzine en kool, waarschijnlijk veel te veel brandstof Helemaal schoon, waarschijnlijk te weinig brandstof Even investeren in een wideband sensor met meter Innovative motorsports MTX-L zou overigens ook geen kwaad kunnen in het opsporen van het probleem.

En de olie word dunner bij een warme motor dus lekt het dan sneller. Ja, dat klopt.

Dankjullie wel voor de reacties. Rustig achter een vrachtwagen aangereden en toen begon het probleem opnieuw. Doorrijden met een stotterende auto? Heb je een roetfilter wat niet naar behoren werkt of versleten is?

Als ik vol gas geef dan pakt ie opeens de snelheid weer op. Mocht u de oorzaak achterhaald hebben dan kunt u opzoek gaan naar de  oplossing. Pomp zag er zelf nog nieuw uit en de aansluitingen keurig, daar zag ik dus zo snel geen probleem.

Ik hou jullie op de hoogte, auto hapert bij rustig optrekken. Ik heb die massa verbinding dus maar vervangen door een net en robuus exemplaar.

Als ik namelijk op benzine rijd heb ik er helemaal geen last van! Je kan de auto natuurlijk ook naar een garage brengen zodat ze de auto na kunnen kijken op storingen etc. Maar nu komt het mooie; ik rij al een week met de nieuwe sfeer verlichting op mn dashboard en helemaal zonder problemen.

En nou maar lekker genieten. Vanmiddag maar eens de olie vervangen, dat was nog nodig voor de grote beurt van dit jaar. De lambdasensor meet de hoeveelheid restzuurstof in de uitlaat.
  • Bovendien doet het probleem zich alleen voor als hij goed warm is..
  • Nu hoor ik iedereen al denken: "oei oei hier komt een waslijst met problemen".

Oorzaken stotterende auto

Toen direct gestopt en het lampje weer aangesloten. Veelal ligt het probleem hem in inwendige vervuiling. Voorlopig rijdt hij even helemaal niet, anders was ik graag even langs gereden ; De distributeur lijkt verder in goede staat. Normaal wordt in de wintermaanden op tijd overgeschakeld op hoofdzakelijk propaan, aangezien butaan dan onvoldoende verdampt.

Toen deed het probleem zich niet voor.

Ik bedank allen die over deze kwestie niets te melden hadden en ondanks dat toch gezwegen hebben, auto hapert bij rustig optrekken. Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat de auto meer roetdeeltjes uitstoot waardoor de auto misschien niet door de APK-keuring komt. Weet iemand daar een mogelijke oorzaak van??!

Echter, Ik rijd in een heerlijke renault laguna 2. Dit is wel opmerkelijk aangezien cm converteren naar inch bedrading er nieuw en goed uit zag en dit auto hapert bij rustig optrekken echt iets is wat van temperatuur afhankelijk is.

Goedemiddag iedereen, na 15 min rijden begon de motor weer te stijgeren.

Auto stottert of hapert

Je kan het inlaatspruitstuk prima zelf reinigen door een additief toe te voegen. Succes verder. Nou, zaterdag er met Martin flink naar gekeken.

Als je dan de storing weer terug hebt kun je het lampje weer plaatsen. Home Blog Mijn auto stottert, waar ligt dit aan. Stel je vragen hier.

Hierbij wordt er extra brandstof in het roetfilter gespoten wat ervoor zorgt dat het roetfilter schoon gebrand wordt.

Auto houdt in bij gas geven, schakelen of rijden

Dan zijn  vervuilde injectoren  de oorzaak en dienen deze gereinigd te worden om het probleem te verhelpen. Het is niet dat niemand wil helpen, maar dit soort problemen kunnen zoveel oorzaken hebben dat een 'tele-diagnose' meestal niet mogelijk is.

Lees dan onze blog:  Zelf bougies vervangen doe je zo. Sterker nog, we hebben alle onderdelen van het ontstekingssysteem al eens vervangen..

Daarnaast kan het brandstoffilter ook vervuild zijn waardoor de brandstof die naar auto hapert bij rustig optrekken motor stroomt niet goed gereinigd wordt, auto hapert bij rustig optrekken. Motorolie: Wat is het en welke heb ik nodig. Dit is de beste en goedkoopste oplossing voor het verhelpen van een stotterende auto. Wie o wie heeft een idee wat het kan zijn. Helemaal hetzelfde idee. En de olie word dunner bij een warme motor dus lekt het dan sneller.

Deze behandeling zorgt ervoor dat het verstopte roetfilter ontstopt wordt. Bericht zo jan 20, pm Nee dat kan het niet zijn Want ik heb er soms dagen geen last van K zat zelf te denken aan olie dat op de koppelingsplaat komt een dan gaat slippen.

Alles over de Mercedes W124

Het inlaatspruitstuk zorgt ervoor dat de motor wordt voorzien van lucht. Het enige probleem wat ik heb is, dat op het moment dat ik volgas geef hij begint te stotteren en terughoudt. En ja hoor, naar ca 30 min deed het probleem zich weer voor.

Re: E houd in en hapert bij rustig optrekken door SanderDTCH vr feb 03, am Je koppelingsplaten niet een beetje versleten dat kan het ook zijn als je de koppeling op laat komen dat de auto schudt dan lijk het of het met de motor te maken heeft is maar een suggestie Gr Sander.

De auto komt uit Spanje, auto hapert bij rustig optrekken. En natuurlijk vele malen dank aan Martin voor de positiviteit en de hulp.