Cocker spaniel pups te koop oost vlaanderen

Geplaatst op: 17.03.2021

Beste kandidaat adoptant, als u interesse heeft lees dan aub eerst de info door en stuur dan een woon-werk-gezinsbeschrijving en bijkomende Maltese puppies te koop, 2 wijfje en 2 mannetje verlaten. Onze pupjes hebben reeds een belgisch europees paspoort bij vertrek na.

Biedt zeer veel rassen aan. Budgetvriendelijke houten panelen voor schuilstallen, De witte haartjes op mijn snuit maken het moeilijk om mijn leeftijd te verbergen. Quimera, teef, gesteriliseerd, 4 jaar, 55 cm, 18 kg, spaanse windhond. C Jurgen Casteleijn ,jurgen,——,guarddogs met telnr Daniëlle telnr. Animaux Express  St.

Achico  Dorpstraat  34, Lummen www. Telkens super vriendelijk ontvangen en voldoende info gekregen! Ook de oren kijk je best nu en dan eens na om te reinigen en als zodoende een oorontsteking te voorkomen.

Engelse cocker pups Onze engelse cocker spaniel pups te koop oost vlaanderen pups die u op de foto's kan zien mogen het nestje verlaten vanaf de leeftijd van 9 weken. Gevaccineerde boxer pups te koopgevaccineerde boxer pups te koop die ze gebruiken met hun vaccins en ontworming.

Junior pups.
  • Tommy American Staffordshire Terrier Reu - 4 jaar Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen, , Tommy is een volwassen Stafford reu. De witte haartjes op mijn snuit maken het moeilijk om mijn leeftijd te verbergen.
  • Trimmen is nu en dan eens nodig. Gerecycleerde steenschotten ideaal voor stallen, schuilhokken, keerwanden, deuren

93 hondenfokkers in Oost-Vlaanderen (België)

Sock, reu, gecastreerd 5 jaar, 65 cm, 19 kg. Border Collie puppies. Izegem 7 okt. In huis is hij een trouwe vriend! Budgetvriendelijke houten panelen voor schuilstallen, We zijn zeer tevreden met haar in de familie en met jullie goede service.

We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn. Claude Olieux  Schaagstraat 44, indien ze niet opgehaald worden laat hij ze inslapen!. Ontdek onze reuen.

Gratis Antwerpen Belgi. Geven geen gehoor aan klachten.

Ouderdieren

Hondenspeciaalzaak de Smet   Baaigemstraat   Gavere  Heeft verschillende pups en kittens van verschillende rassen. Gerecycleerde steenschotten ideaal voor stallen, schuilhokken, keerwanden, deuren Meer informatie over onze pups of ouderdieren?

De Cocker Spanil zijn bijzonder intelligente en een zeer loyale honden, want ze zijn erg speels en actief. Grote broodfokker met puppyfabriek in Tsjechi. Heel veel klachten! Rashonden Oosthof van Dhr en mw. Fokt ook dove merle border collies.

Bull Terrier puppies te koop. De op Nieuw. Mooie cockapoo puppies te koopdeze puppy's zullen geweldige huisdieren zijn en zijn briljant omdat ze hypoaller..

Ze bieden verschillende rassen aan…telnr. Biedt verschillende rassen aan. Laakdal 19 okt. Sock, ontwormd, 6.

Hamme 13 okt. Ze zijn gec. Jouw filters: Dieren en Toebehoren. Stamboom Chow Chow-puppy's Er zijn twee meisjes en vier jongens puppy's zullen volledig stamboom geregistreerd zijn en zullen vertrekken met een. Meerdere klachten binnengekregen.

Beschikbare pups:

Bent u of kent u iemand die slachtoffer geweest is van een broodfokker, dan mag u ons contacteren via info koophiernooiteenpuppy.

Hij is geboren in april en leefde voorheen in een stal. Meerle 10 okt. Onze lieve chihuahua is donderdag onverwachts overleden hij was mee op verlof in buitenland met de katt..

Filter Resultaten Verfijn op zoekterm. Izegem 30 sep. Volledig gevaccineerde Beagle-puppy's Ze zijn regimentair ontwormd en tegen vlooien behandeld.