Dikke witte afscheiding 9 dagen voor nod

Geplaatst op: 30.03.2021

Wanneer er draden getrokken kunnen worden van het slijm, betekent dit vruchtbaar slijm, oftewel de periode rond de eisprong. Alles over de babyuitzet. Hoe lang ben ik al zwanger?

Groeikalender Hoe oud is je kind? New born set. Ik kan ook gewoon mijn vingers uit elkaar halen. Deze afscheiding beschermt de baarmoeder tegen indringers zoals bacteri├źn. In Overig 5 2 dagen.

Daniela Mijn bevallingsverhaal deel 2 - de kraamweek. Online zwangerschapstest Goede uitgebreide online zwangerschapstest calculator.

Reactie op verwijderd lid. Gerelateerde artikelen De pil en zwangerschap. Dit topic volgen. Burkely luiertas. De huisarts kan dan een middel voorschrijven om de infectie te bestrijden.

Witverlies rond de eisprong

Lijntje of niet Van Dorientaju In Zwanger worden 14 3 dagen. Zal duimen voor je! Is de eicel wel bevrucht, dan maakt het lichaam zich niet klaar om het baarmoederslijmvlies af te breken. Een paar dagen erna loopt je temperatuur op met minimaal 0,3 graden Celsius.

Ben je ongesteld geworden, dan komt de witte afscheiding vanzelf weer terug.

Ben je ongesteld geworden, sinds vanochtend. Is vast schimmelinfectie. De nieuwe zwangerschap moet goed beschermd worden. Ik had dat ook! Heb het onderwerp gelezen en ik heb zelf ook wat last van creme achtige afscheiding, dan komt de witte afscheiding vanzelf weer terug.

Van Smamab In Zwangerschap 42 2 dagen. Ik hoop dat deze week mijn 'klachten' wat duidelijker worden.

Ga naar pagina ...

Witverlies Witverlies wordt ook wel witte afscheiding genoemd. Ik had dat ook! Nou had ik net toen ik ging plassen cervix achtige slijm met wit.

Ik denk inderdaad dat je alleen maar kunt afwachten. Vlak voor je eisprong verandert het slijm, zodat het doordringbaar is voor spermacellen.

Van Smamab In Zwangerschap 42 2 dagen. Maar goed je bent ook nog niet ongesteld dus Nu ben ik dan voor het eerst een paar dagen voor NOD helemaal droog. Symptomen van een zwangerschap op een rij.

Fingers crossed.

Afscheiding rond de eisprong

We zagen een vruchtzak en een dooierzakje, maar verder niets ┬╗. Dit kan zelfs zo sterk afnemen dat sommige vrouwen klagen over droogte van de vagina. Zo hoor ik: Dikke witte slierten klonterige korrels doorzichtige draden of ze waren gewoon kurk droog! Ahh wouw!

Topicstatus: Niet open voor verdere reacties! Gratis ben ik zwanger test. Help, ik ben zwanger. Ik heb al verschillende malen gedurende 1 cyclus bloed laten trekken voor hormonaal onderzoek. Ben je zwanger, dan is de kans dus groot dat je meer witte afscheiding aanmaakt. Dit dus Bloedverlies 4 dagen voor NOD, innesteling of menstruatie.

Aanvraag week tot week informatie

Ik merkte juist dat mn afscheiding verdween richting nod.. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Reactie op Schaapjes.

Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, borstvoeding en andere nuttige n leuke informatie. Deel Deze Pagina Tweet. Het afnemen van de productie van vaginale afscheiding is het ergst rond twee tot drie dagen voor de start van de menstruatie.