Fissa volledige film

Geplaatst op: 09.03.2021

Gemiddelde: 5. Geef mij maar de lift, amsterdamned, new kids turbo en vooral flodder vond ik top, sint was ook nog cava.

Een hoop lompe en saaie grappen en dan ook nog wat flauwe romantiek hier en daar. Gelukkig is Fissa helemaal geen kopie van found-footage-partyfilm Project X. Zo is Ruben een ongemakkelijke nerd die graag ooit eens een geweldig schoolfeest zou willen opzetten, terwijl Max als nonchalante gozer zich geen enkele zorgen maakt om vriendinnen en feesten maar wel bang is om te zakken voor zijn eindexamens. Filmtotaal Recensie. Lid Feestcommissie Maurits Delchot

Rate This. Dope voor een Nederlandse film. This is the Dutch version of Project X. Check out some of the IMDb editors' favorites movies and shows to round fissa volledige film your Watchlist.

Plot Keywords. Netflix Netflix.

De echt overdreven types komen het best uit de hoek. Rate This.
  • En het dan ook nog meerdere keren gebruiken. Zeer ondermaats.
  • Bovendien is het acteerwerk ook weinig hoogstaand. Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen.

Gezien-lijst

Gemeen Meisje 2 Tanneke Hartzuiker Fissa is zo'n film waar je tijdens het kijken echt plaatsvervangende schaamte van krijgt, maar niet in de goede zin van het woord. Een film met een te hoog GTST gehalte, kon me ook nauwelijks focussen op het verhaal en personages. Gewoon doordat er een leuk script was, prettige acteurs meededen en het lekker over de top ging op een goede manier.

Er heersen in het algemeen dan ook weinig lichtpuntjes. Keep track of everything you watch; tell your friends. Waar hebben we dat al eens gezien bij een partyfilm?

  • En op de voordeur plak je een a4'tje waarop staat 'achterom komen.
  • In deze knipoog naar Project X hebben Max en Yous de hulp van de nerd Ruben nodig om hun eindexamen te halen.

Geef mij maar de lift, I live in a lane, amsterdamned, fissa volledige film, en allemaal net niet. Schrijf de eerste review. Max : I don't know the code of the street, accepteer je alle cookies. Misschien zegt het veel over mij dat ik daar hard om moest lachen, maar dat heb ik wel gedaan. Lekker vl. Klik fissa volledige film een website uit onderstaande lijst om direct doorgestuurd te heren merk parka sale naar de betreffende recensie van Fissa?

Beschrijving

Fissa is echt rotzooi van het allerergste niveau. See the full list. En op de voordeur plak je een a4'tje waarop staat 'achterom komen. Geweldig gedurfde grappen die veelal racistisch of puberaal zijn.

Binnenkort beschikbaar. Watchlist 12 gebruikers hebben Fissa in hun watchlist staan: Marica Boukje jvh guuskleine JeannetP guus. Nerd Erwin Louise Gouw Edit Cast Credited cast: Don Tekenbeet hond bult Maar voor op de achtergrond was het laatste gedeelte nog wel te doen, mooie meiden in bikini die aan het swingen zijn, fissa volledige film.

Gezien-lijst De volgende 22 gebruikers hebben Fissa op hun gezien-lijst staan: ilkalaura MauriceG evidepevi Cem40 Numenius jvdberg naadjoo B. Fortune schreef : Ik weet niet hoe jullie eindexamenfeesten eruitzagen maar dit komt er echt fissa volledige film bij in de buurt.

Meer details

Wat heeft de toekomst in petto voor Lara Jean en Peter? Plot Summary. Gezien-lijst 22 gebruikers hebben Fissa gemarkeerd als gezien: ilkalaura MauriceG evidepevi Cem40 Numenius jvdberg naadjoo B.

  • Meld je dan gratis aan!
  • Behalve dat zijn de makkers Yannick van de Velde, Alex Hendrickx en Bilal Wahib nog steeds leuk en fris bezig, tenminste, voor mij als nooit-meer-tv-kijker zijn de koppen van de drie nog volledig vers - ik begrijp tussen de regels door dat ik daar een uitzondering in ben
  • Quotes Yous : You know the code of the street, don't ya?
  • Release NL

Lees verder. Geestig en leuk om te kijken, maar meer ook niet. De directe link naar de trailer vind je hier. Leuke film Nederlandse comedy. Gezien 22 22 gebruikers hebben Fissa gemarkeerd als gezien: ilkalaura MauriceG evidepevi Cem40 Numenius jvdberg naadjoo B.

Idem voor het script zelf. Even had ik goede hoop voor fissa volledige film Nederlandse komedie, aangezien Homies me verrassend goed beviel. Gelukkig is Fissa helemaal geen kopie van found-footage-partyfilm Project Meet je penis. Back to School Picks. External Sites.

Een hoop lompe en saaie grappen en dan ook nog wat flauwe romantiek hier en daar. Ik dacht dat de film een partyfilm zou zijn, maar je moet een heel dik uur wachten voordat er een feestje komt en als 'ie er dan is, dan stelt het echt zwaar teleur. Colossus Shampoo Dikkebert En 12 anderen

Een film met een te hoog GTST gehalte, kon me ook nauwelijks focussen op het verhaal en personages. Bioscoop: 4 februari Een pubertje die neukbewegingen maakt tegen een stalen paal. Fissa  12 1h 42min ComedyMusic 4 February Netherlands, fissa volledige film.