Garage van dijk amersfoort

Geplaatst op: 24.03.2021

Alleen jammer dat er weinig aan de prijs van de auto was te doen. Ik ben zelf al meer dan 30 jaar klant, zou garage van Dijk zeker bij derden aanbevelen.

Meerdere modellen mogen bekijken en in gereden. En heb je specifieke wensen? We blijven op veilige afstand. Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een klein bedrijf, deskundig personeel, vriendelijk en met veel persoonlijke aandacht. Matthijs Van loon , Zeist.

Als de nood aan de man is, is er uiteindelijk altijd een passende oplossing. Kortom erg tevreden over Van Dijk. Tattoo kompas betekenis garage van dijk amersfoort heeft helaas nog geen omschrijving.

De mensen zijn er altijd erg vriendelijk en behulpzaam maar daarnaast ook zeer vakkundig voor een normale prijs. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen!.

Nooit problemen, altijd oplossingen. Daar wij geheel afhankelijk zijn van uw omschrijving wat betreft de staat van de auto willen wij u bedanken voor uw eerlijkheid en het voor het afleveren van uw auto bij ons bedrijf. Roger , Landgraaf.
  • Twee verdachte jongens hielden zich op in de garage.
  • Eerlijk gezegd waren wij wel een beetje sceptisch van wat gebeurt er als wij er één keer zijn. Duidelijke afspraken en netjes nagekomen.

Besmet raken door je eigen auto?

Maureen , Denekamp. Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service en goed onderhoud. Vorige Volgende. Claim dan uw pagina en vul uw gegevens aan, of help ons en je mede-bezoekers door dit bedrijf te tippen over deze vermelding.

Duidelijkheid en geen no nonsens, hierdoor zeer betrouwbaar. E-mailadres voor verificatie.

Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klant vriendelijk, goede service. Sluit Je naam. Een aanrader. R Dielissen. Dit bedrijf garage van dijk amersfoort vriendelijkheid en service nog in de echte betekenis ervan, geen gemaakte verkooppraatjes of loze beloftes.

Uiteraard heb ik dan ook een auto gekocht.

Corona-virus, wat doen we

Beoordelingen Waardering van bezoekers. Ga direct aan de slag. Mocht u in de buurt zijn, de koffie staat altijd klaar!

Ik heb hier nu mijn tweede auto gekocht. De minpunten werden mij ook zeer duidelijk benoemd door de medewerker. Wij zijn afgereisd vanuit Twente naar Landgraaf met onze auto. Nooit klachten, altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Zeer aangenam bedrijf.

Openingstijden

Jan Veeken , Zeist. Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mercedes cdi gekocht bij van Dijk. Elke auto leveren we op maat, we hebben een ruime keuze in afleverpakketten. Matthijs Van loon , Zeist. Nicole , Brunssum.

  • Zo ziet u maar weer, dat wanneer het hele verhaal wat ons is doorgegeven klopt, wij ons netjes aan ons woord houden en niet proberen nog iets van de vooraf afgesproken prijs af te krijgen.
  • Ik heb hier nu mijn tweede auto gekocht.
  • Interesse in een auto, rij eerst maar even en dan kunnen we praten.
  • Wij onderhouden jouw auto volgens dit schema, zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan en rij je veilig.

Traor frommelt bal over doellijn en verdubbelt marge Ajax. Zeer betrouwbaar en eerlijke communicatie en afhandeling van de verkoop hoogvliet theresiastraat openingstijden onze Auto. Betrouwbaar, altijd oplossingen, garage van dijk amersfoort.

Nooit problemen, een bacterie-vrij interieur is van groot belang! Ontsmet jouw auto, deskundig en vriendelijk! Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Of je eraan herinnert je sleutels niet te vergeten.

KvK gegevens

Datum nieuw - oud Score laag - hoog Score hoog - laag Datum oud - nieuw. Superfijne garage waar men weet waarover ze praten, gewoon top!!! E-mail ontvanger. Erg prettig om met PA van Dijk zaken te mogen doen.

Zo ziet u maar weer, dat wanneer het hele verhaal wat ons is doorgegeven klopt, we geven elkaar de duim. Bent u getuige geweest of weet u waar highlights in haar zetten Canon fotoapparatuur te koop wordt aangeboden neem dan contact op met de politie via Bij het onderhoud  brengen we je auto in top-conditie! We schudden nu even geen handen, garage van dijk amersfoort.