Gls bezorgt niet op zaterdag

Geplaatst op: 25.02.2021

Aangezien ik deze heb aanvaard laat ik de zaak verder rusten. Ongelezen bericht door phubert » 30 aug Als ik van de afzender door krijg dat het pakket die dag geleverd zou worden conform het systeem van GLS dat hij in de afleverroute zit, je normaal gesproken de pakketdienst in de ochtend voor de deur hebt staan, je in de middag andere verplichtingen hebt, is het zeker niet verkeerd even te bellen wanneer ik hem kan verwachten.

Maar een dagroute met 90 adressen is echt gewoon hard werken en wil je niet steeds gestoord worden. Het klopt inderdaad dat GLS een zending 2 keer aanbiedt, bij tweede "KIB" kan het pakket alleen nog op depot kan worden afgehaald. Ter 'bewijs' heeft hij een doorslag van dat kaartje.

Waarom is 4 seconden wachten al te lang en iets buiten neerleggen mag al helemaal niet. Heeeeeel klantvriendelijk. Ongelezen bericht door phubert » 29 aug Als ik hier de berichten lees gaat het in de afgelopen maanden er niet beter op met GLS, en hierbij kan ik nog een post toevoegen.

Ongelezen bericht door CK 30 aug Denk toch dat U naar die vergoeding kon fluiten als U het naar mij zou gaan. Hoezo drukte. Pakket heeft ruim 4 uur buitengestaan geluk dat het droog was. Slechte service als ik gewoon thuis ben. Vandaag woensdag gaat het bedrijf voor mij bellen naar GLS over de gehele gang van zaken, gls bezorgt niet op zaterdag, het afleveren van een pakket.

Ook geen antwoord want door de veiligheidsmaatregelen is er een lagere bezetting en raadt men aan alle communicatie via mail te doen.

Ik had toevallig niet de hele dag een notaris over de vloer om te bewijzen dat ik er de hele dag was. Ongelezen bericht door CK » 02 aug Eerst komt het pakket niet op tijd door… Eerst komt het pakket niet op tijd door een interne sorteerfout waardoor het dus niet op de verjaardag van mijn dochter is aangekomen 4 dagen geleden besteld.

Ongelezen bericht door Martin » 04 sep Jos, je mist er nog een paar, ook jouw werkgever maakt hiervan bijvoorbeeld gebruik. Zonder aan te geven waar het ligt. Mocht GLS al bij ons geweest om de pakketten op te halen, dan kunnen wij in sommige gevallen op uw verzoek verzenden met PostNL.

  • Slecht, heel slecht. De man gaf aan dat het vreemd was en vond het persoonlijk wat te direct gelijk klachten in te dienen, maar kon het wel begrijpen als je zit te wachten en voor niets thuis zit.
  • Eerst komt het pakket niet op tijd door een interne sorteerfout waardoor het dus niet op de verjaardag van mijn dochter is aangekomen 4 dagen geleden besteld.

Via leverancier navraag moeten doen waar het pakketje lag! Dit is werkelijk verbijsterend, gls bezorgt niet op zaterdag. Een pakket wordt idealiter persoonlijk bezorgd. Geen aanrader en niet te vertrouwen. Deze site werkt totaal niet bij mij Deze site werkt totaal niet krijg berichten met de code uit Duitsland, maar die kennen ze niet en dan staan ze zo in eens voor de deur.

Voor die tijd is er niets te zeggen?

Weet jij het antwoord?

Ongelezen bericht door phubert » 30 aug Als ik van de afzender door krijg dat het pakket die dag geleverd zou worden conform het systeem van GLS dat hij in de afleverroute zit, je normaal gesproken de pakketdienst in de ochtend voor de deur hebt staan, je in de middag andere verplichtingen hebt, is het zeker niet verkeerd even te bellen wanneer ik hem kan verwachten.

Daar de chauffeurs het, zoals gezegd, erg druk hebben, kan de GLS hun ook niet de hele dag bellen met vragen over de verwachte levertijd. De ontvanger, of diegene die opendoet, bevestigt vervolgens dat het pakket is aangenomen door zijn handtekening in de handscanner van de GLS bezorger te zetten.

Gebeld met GLS, blijkt het pakket onvindbaar te zijn. Mij was beloofd dagen geleverd zou worden. Nou, niet dus. Ongelezen bericht door Bosmal 18 okt Nog nooit zoiets slechts meegemaakt bij een bezorgdienst.

Krijg sterk de indruk dat ik expres genegeerd word.

101.419 • Goed

Vervolgens maar de webshop gemaild met de vraag of ze contact kunnen opnemen. Nu ook, gisteren verzonden in Schijndel en het wordt weer niet vandaag bezorgd.

Ik was niet thuis bij de levering, geen nood, dan laat men toch gewoon een briefje achter en dropt men het pakket bij het lokale afhaalpunt of bij de buren? Ik kan mij voorstellen dat u anoniem wilt blijven op dit forum, maar u kunt wellicht de 4 cijfers van uw postcode noemen.

Reden is onduideliijk, de eigenaar van het louche winkeltje spreekt geen Nederlands, het afhaalbericht dat ik bij me heb, wil hij niet zien.

Toch gewoon thuis gebleven want je weet maar nooit. Een of andere vage uitleg door dame aan de telefoon. We betwijfelen of het pakketje maandag dan ook cht maandag bij het afhaalpunt is.

Er werd wel bij mij aangebeld maar vervolgens heeft de bezorger niet de moeite genomen het persoonlijk te komen afgeven. Dus ja, dan laat men toch gewoon een briefje achter en dropt men het pakket bij het lokale afhaalpunt of bij de buren, gls bezorgt niet op zaterdag. Waarom is 4 seconden wachten al te lang en iets buiten neerleggen mag al helemaal niet.

Ik was niet thuis bij ps plus kopen levering, het is een negatieve reactie.

Bij niet thuis wordt vaak ook bij de buren geprobeerd. Als U er speciaal voor thuis moet blijven moet U niets online bestellen, maar zelf naar de winkel gaan. Gelukkig kreeg ik een bericht van een buurvrouw die zei dat er een pakket in de gang lag.

En er staat ook geen bezorgdatum in de planning. Niet binnen het opgegeven tijdvak, maar wel dezelfde dag door om u nog steeds een vrolijke chauffeur. Maar een dagroute met 90 adressen is echt gewoon hard werken en wil je niet steeds gestoord worden.