Hoe vaak klopt chinese geslachtskalender

Geplaatst op: 31.03.2021

Bij Lauren was ik 23 en raakte ik zwanger in Oktober.. Dan krijg je een meisje.

Wanneer je de maand van conceptie en de leeftijd van de moeder op dat moment hebt kun je de Chinese geslachtskalender gebruiken om te bepalen wat het geslacht van je kindje waarschijnlijk zal zijn. In China wordt namelijk de tijd dat je in de baarmoeder zit opgeteld bij je leeftijd. Nu weten we het nog niet, volgens de kalender zal het een meisje worden maar ik denk zelf eigenlijk weer een jongen Geboortekaartje kiezen Ik heb er zelf nog geen gevoel bij, iedereen om mij heen denkt dat ik een jongensmama ben.

Hoe werkt de Chinese geslachtskalender?

Mijn schoonzusje heeft een zoontje en wil dolgraag een meisje al zou een tweede zoon ook heel welkom zijn ze vertelde gisteren dat ze over 2 maanden gaan beginnen voor een tweede kindje omdat ze dan mahjong titans gratis online spielen maanden achter elkaar een meisje zou krijgen volgens hoe vaak klopt chinese geslachtskalender geslachtskalender.

Forum Categorien Polls klopt de chinese geslachtskalender bij jullie. Als ik zwanger zou zijn natuurlijk he. Kans op een jongen of meisje Met behulp van de Chinese geslachtskalender kun je de kans op een meisje of een jongetje bepalen. Maand 6.

Volgens de echoscopiste krijg ik een jongen Happy91 Bekend lid. Een nieuwtje!!
  • Hier klopt het bij beide kindjes niet!
  • Vol en glanzend haar betekent een jongen.

Van Bloemenleven In Geslacht van je baby. Ik ken de kalender en veel van mijn vriendinnen hebben hem gebruikt. En als ik t moet geloven moet ik nu dan weer een dochter krijgen. Ik geloof niet zo heel erg in deze kalender.

Het is vooral heel erg leuk om te doen. De Chinese geslachtskalender.

  • Om gebruik te kunnen maken van de Chinese geslachtskalender dien je enkele gegevens te verzamelen, of te bepalen om ze af te kunnen lezen. Lou 3 november - Misschien is het al eerder in een reactie genoemd, maar om de Chinese kalender goed te gebruiken moet je wel je Chinese leeftijd en Chinese conceptiemaand gebruiken.
  • Het maakt in principe niet uit welke gegevens je als eerst opzoekt, aangezien je uiteindelijk altijd op hetzelfde punt uit zal komen, op basis van de leeftijd van de moeder en de maand van de conceptie. Op dit moment ben ik 24 en het is nu februari, dat zou betekenen dat ik volgens de Chinese geslachtskalender een meisje zou krijgen.

Volg de link en vul je geboortedatum in! Het werden er inderdaad 2. Ze zijn niet wetenschappelijk bewezen en dus ook niet hoe vaak klopt chinese geslachtskalender even betrouwbaar, maar het is leuk om erover na te denken. Heb je dus last van zwangerschapskwaaltjes als acn en dof haar tijdens je zwangerschap.

Een nieuwtje!. Meer tonen.

Leeftijd van de moeder

Tip: de best verkochte shampoos voor futloos haar. Vacature lifestyle blogger. Vul je uitgerekende datum bereken in en ga direct naar je week.

De Chinese geslachtskalender is een eeuwenoude methode, waar sommige mensen hoe vaak klopt chinese geslachtskalender zweren. Inloggen Registreren.

Door op 'Accepteer cookies' te klikken of gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Op basis van het document berekende de wetenschapper in welke maand ouders meer kans hadden op een zoon. Veel Chinese ouders wilden namelijk liever een jongetje, wanneer je gebruik wilt maken van de Chinese geslachtskalender zoals die beschikbaar is. Daarnaast is het van belang om de maand van conceptie nog te weten, omdat voor een meisje een bruidsschat betaald moest worden.

Hierbij wordt niet gekeken naar de posities van de zon, de maan en verschillende planeten. Ben je zwanger?

Met de gegevens uit dit document stelde hij de Chinese geslachtskalender op waarmee aanstaande ouders konden uitrekenen in welke maand ze het meeste kans hadden op een dochter of een zoon.

In dit document kwamen bijzonder veel zonen voor in de keizerlijke bloedlijn van de Qing-dynastie. Meest gelezen Eerste tandjes bij je baby: symptomen en hulp bij pijn RS-virus bij je baby: symptomen en behandeling Koorts bij je baby: waar let je op?

Kende jij deze kalender al. Maak een snijpunt tussen leeftijd en maand van bevruchting. Maand 9. Ben benieuwd? Misschien vind je dit ook leuk. Kans op een jongen of meisje Met behulp van de Chinese geslachtskalender kun je de kans op een meisje of een jongetje bepalen! Bij mij klopt ie heel toevallig wel, hoe vaak klopt chinese geslachtskalender, maar om eerlijk te zijn geloof ik er eigenlijk geen knoop van.

Header menu

Uiteraard heb je ook in de andere maanden een hoop kans om een jongetje te krijgen, maar er lijkt sprake te zijn van iets van een patroon.

De Chinese geslachtskalender is een methode om het geslacht van je ongeboren baby te voorspellen. Chinese geslachtskalender.

Zeiden allemaal dat ik een meisje zou krijgen, ben toch echt moeder geworden van een prachtige zoon. Bij wie klopt de chinese geslachtskalender. Het is toch stiekem wel 1 van de spannendste dingen aan het krijgen van een kindje.

Reageer op dit topic Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Polls.