Huis te koop wijk en aalburg maasdijk

Geplaatst op: 10.03.2021

Slaapkamer 4: Aan de rechterzijde voorzijde van het huis bevind zich een slaapkamer. Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen.

BTW: De oppervlakte is circa 26 m². Het dorp ligt centraal gelegen, u kunt via de diverse uitvalswegen A2, A59 en A27 de grote steden snel bereiken. Wijzigingen in uitvoering voorbehouden. Dijkniveau Vanaf de dijk stapt u binnen in een multifunctionele kamer met maar liefst vier vaste kasten.

Plan een bezichtiging. Energieverbruik Energielabel G! Inloggen Nog geen account. De oppervlakte van de slaapkamer is circa 17,5 m. De schuur is voorzien van ramen en toegankelijk middels een loopdeur.

Wijzigingen in uitvoering voorbehouden? Kortom, met Walter Pro wordt je door de feiten geleid door een Walter data-analist: Help bij het maken van het perfecte aanbod Een op gegevens gebaseerde aanbiedingsstrategie voor Maasdijk.

Wijk en Aalburg Maasdijk. Wat kan Walter Living mij vertellen over Wijk en Aalburg? Inloggen Registreren.

Geraniumstraat 1

Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan. Walter Living analyseert niet alleen data over het Maasdijk , maar ook over de omgeving. Walter berekent voor hoeveel je Maasdijk veilig kan verbouwen. Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, hebben we gekeken naar de historische ontwikkeling van de vierkantemeterprijzen. Badkamer: Naast alle authentieke details in deze woning is de badkamer verrassend modern!

De oppervlakte is circa 10 m. Beryldreef Veelgestelde vragen Blijf niet zitten met vragen. De indeling van de eerste verdieping onder de schuine kap is als volgt; een ruime overloop met ingebouwde kastruimte geeft toegang tot een slaapkamer met dakkapel in het midden van de woning en een tweede slaapkamer gelegen aan de achterzijde? Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL? We geven je advies op basis van je voorkeuren.

Via de vlizotrap bereikt u nog meer bergruimte, huis te koop wijk en aalburg maasdijk. De inhoud van de woning is ca.

Mijn profiel

Badkamer: Naast alle authentieke details in deze woning is de badkamer verrassend modern! Het geheel is gelegen op een riant perceel van m², op een prachtige locatie met een vrij uitzicht aan de voor-, en achterzijde.

Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische tibetaanse terrier pups te koop van de prijs per m.

Vanuit de keuken is de aan de voorzijde gelegen woonkamer bereikbaar. Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen. Blijf niet zitten met vragen. Slaapkamer 4: Aan de rechterzijde voorzijde van het huis bevind zich een slaapkamer.

Kapitein H van der Maadenstraat 37

Eigenlijk is het een soort werkmap van dit huis, waarin je makkelijk alle gegevens over dit landgoed en de trends in Wijk en Aalburg kan terugvinden. Woonkeuken: De L-vormige woonkeuken is uitgevoerd in een rode kleurstelling in combinatie met een werkblad in een beukenkleur. De nabijheid van natuur in de omgeving, in de uiterwaarden en aan de afgedamde Maas biedt mogelijkheden voor sportieve recreatie in de buitenlucht; wandelen, fietsen en zwemmen bij een van de strandjes aan de Maas, heerlijk om te doen!

Check de top 4 recente transacties die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Maasdijk Maasdijk

Woonkeuken: De L-vormige woonkeuken is uitgevoerd in een rode kleurstelling in combinatie met minecraft mooi huis werkblad in een beukenkleur. De garage huis te koop wijk en aalburg maasdijk een gemetselde fundering en is verder opgetrokken met panelen. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering. Van Diemenstraat De oppervlakte is circa 50 m.

Wil je meer weten over onze diensten. Dijkniveau Vanaf de dijk stapt u binnen in een multifunctionele kamer met maar liefst vier vaste kasten. Na Walter Krijg je alle belangrijke feiten op een presenteerblaadje. Bekijk onze tarieven. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt, maar ook de precieze percentages.

Chrysantenstraat 12

De schuur is voorzien van ramen en toegankelijk middels een loopdeur. De woning is traditioneel gebouwd in en is in de loop van de tijd aangepast aan de tijd en keurig bewoond.

B01 KvK: Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS.

Inloggen Registreren. Ben je al lid. Middelzand Foto's Video's Plattegronden Foto's.