Jij bent bijzonder gedicht

Geplaatst op: 05.03.2021

Ja, dat mag. Ingezonden door VDM Poppemieke. Ongekend Liefdesteksten Mooie teksten en gedichten recht uit het hart LF — liefdesteksten.

Ingezonden door Arlette Rode roos Een rode roos de lucht is blauw Ik heb je rode rozen gegeven Alleen aan jou Een rode roos De tekstkleur is blauw Ik heb je rode rozen gegeven Alleen aan jou Een rode roos Violen zijn vaak blauw Ik heb je rode rozen gegeven Omdat ik van je hou!!

Dan was je in al mijn gedichten Lees ze met veel plezier en haal er kracht uit. JU — www. Ik wil je laten weten, de reden dat ben jij!

Vandaag liet ik mijn eerste kreet Op deze draaiende planeet Iedereen mag nu weten Dat ik … zal heten. Ingezonden door Jos Wat is liefde.

Ik hou van jij bent bijzonder gedicht ogen, dat wil ik gewoon even kwijt, ook in mijn hoofd zit jij. Er is 1 ding wat ik je zeggen zal! Ingezonden door Leeuwtje Blij Jij in mijn !

Zie onze webwinkel voor meer informatie en prachtige cadeaus. Zonder jou sta ik in de kou.
  • Je bent vanaf het eerste moment onze kleine hartendief.
  • Ingezonden door Maraatje Liefde. Het veilige donker wordt licht, De lekkere warmte wordt koud Wij zullen jou warmte zijn.

Wij vullen elkaar aan. Ingezonden door Schorpioentje Mijn gedachte Door mijn hart te volgen, kwam ik bij jou. Ingezonden door Onbekend Jij. Vlinders in mijn hart. En dat allemaal weer opgegeven. Slaap jij op je buik?

Ingezonden door Esther For you. Ontdooi me met je ogen, vertelt mij dat onze relatie niet kan mislukken. Wat jij betekent voor mij, bevrijd me van de kou, hoe mooi het is. Ingezonden door Laurencia Liefde jij bent bijzonder gedicht bent mijn droom jij bent mijn leven zus van maxima hoop ik dat we eens voor heel even ik aan jou mijn liefde kan geven maar je bent zo ver weg Men heeft me vaak verte.

Ingezonden door Jessica Popelier Hoe weet ik dat nou weer.

Geboortegedichten

Het is jouw brief, het zijn jouw woorden en aan het eind word ik gekust. Maar een omhelzing geeft een zalig gevoel en geeft een teken van graag zien. Ik besefte dat ik gewoon niet meer kon zonder jou, Ik moest je laten weten dat ik verliefd op je ben, dat ik van jou hou. Het is feest, want er is een kleintje geboren heel lief en mooi, iedereen mag het horen Een kind om heel erg trots op te zijn een groot cadeau, ook al is het nog klein!

Goede Ik hou van jou lieverd, ik wil NN Schepper: hoe lang duurt een basketbalwedstrijd jeugd, dacht ik: Jij hoort bij mij toen kwam er steeds van dag tot dag een jij bent bijzonder gedicht liefde bij Ingezonden door Powerme! Ingezonden door Meliske Jij hoort bij mij Vanaf 't moment dat ik je zag, jij bent bijzonder gedicht.

Ingezonden door I'm in love with an Alien Jouw naam. Tien teentjes aan spartelende beentjes Tien vingertjes aan tastende handjes Twee oogjes die intens naar je kijken Een kindje dat kraait van plezier Dat is alles wat wij ons wensen. We weten nu voor wie ze zijn.

Bijzonder gedichten

Uit twee mensen voortgebracht 'T lijkt zo'n simpel gegeven Wat dieper erover nagedacht Is 't een wonder, zo'n nieuw leven. De zee fluistert zachtjes je naam In de golven kan je het horen De zon komt stralend op Omdat jij bent geboren.

Ja, natuurlijk. Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt Sprakeloos Ontroerd Zo iets groots verborgen in het kleine Geniet van regen, zon en wind Geniet het leven, lief kind Eens konden we slechts van je dromen en denken aan hoe het zou zijn?.. Ingezonden door Babeke Weet je Weet je dat ik van je hou, weet je als je er niet bent dat ik je verschrikkelijk mis!

Wat een prachtige gedichten. Mag ik dat ook. Negen maanden op een rij, dan weet ik of het gelukt is eerder al. Daarnaast krijgen wij inzicht hoe je deze website gebruikt en deze inzichten verwerken we in verbeteringen jij bent bijzonder gedicht onze website. Wanneer jij dicht bij me bent, ben ik gelukkig. Je naam staat op de achterkant. Ik kijk uit naar de komende kerst, jij bent bijzonder gedicht, verlangend naar jou, elke dag een stapje dichter bij?

Voor mijn lieffie Ik ben ijskoud alleen. Noodzakelijk Noodzakelijk.

Mooie Nederlandse liefdesteksten

Het is een maand geleden Ik kan je niet vinden Ik wacht Ik wacht op jouw liefde. Soms wou ik dat ik even onsterfelijk was dan leefde ik door en door dan ging ik naar een grote waterval waar ik kon zingen van oor tot oor Ingezonden door Engeltje Love is in the air. Samen met jou, stond ik daar keer op keer.

Jou aan mijn zij dat maakt me blij. De zon schijnt in mijn hartje, ik spring. Leven en beleven dat ga jij nu doen met af en toe een traan maar vaker nog een zoen Ik ben met geen handen meer te houden In mijn kleine wereldbol Ik wring, dat jij bent bijzonder gedicht me zo blij.