Kruising labrador x golden retriever

Geplaatst op: 23.02.2021

Uw Afador-puppy zal waarschijnlijk vrij groot worden, omdat zowel Afghaanse honden als Labradors redelijk lang zijn. J Pit Hoogeveen. Rottweilers hebben een helaas korte gemiddelde levensverwachting van iets minder dan 9 jaar.

Net zo goed als bij een zuivere labrador of zuiver retriever. Als je een hond wilt om te sporten of te jagen, dan is het verstandig om met een Labrador te gaan die wordt gekruist met een ander jachthondenras. Ze kunnen fantastische huisdieren of werkhonden maken, maar kunnen de uitersten van beide rassen hebben, dus niet voor de onervaren of inactieve eigenaar.

Border Collies zijn ongelooflijk intelligente honden, die heel goed samenwerken met hun eigenaar als ze goed zijn opgeleid. Je moet er dus niet op rekenen dat je een uitstekende waakhond in huis haalt!

De levensduur van Basset Hound is ongeveer 11 jaar, dus iets korter dan de Labrador Retriever.

Kijk dan eens in het Labrador Handboek. Wereldwijd wordt deze kruising al jaren en jaren en jaren door hulphonden instanties zorgvuldig gekruist.

De labrador is ook gefokt voor de jacht, dit zie je ook terug in de kruising van deze honden. Gezocht zwarte labrador of labrador kruising Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 14 en 16 en zijn op zoek kruising labrador x golden retriever een zwarte labrador pup of kruising van labrador, kruising labrador x golden retriever. ZANI, zani is een kruising labrador retriever en geboren april De perfecte woning voor deze hond is een huis met een tuin die omheind is.

Labrador X Friese Stabij - Opvoeding Qua opvoeding is het belangrijk om foto afdrukken op karton vtwonen hond met een zachte hand op te voeden.

  • De hond heeft een schouderbreedte van 22 tot 24 cm en weegt 27 tot 36 kg. Of ze kunnen een iets langere en meer golvende versie van de vacht van hun Golden ouder hebben, maar dan zonder zoveel bevedering als een raszuivere Golden.
  • Ze houden van tal van activiteiten:. Of ze kunnen een iets langere en meer golvende versie van de vacht van hun Golden ouder hebben, maar dan zonder zoveel bevedering als een raszuivere Golden.

John (Gast)

En de KNGF fokt wel met ouders die getest zijn. Maar ze kunnen ook geboren worden met de goudkleurige vacht van een golden retriever. Echter zonder zoveel veren als een raszuivere golden retriever. Inderdaad er worden ook veel poedels, of kruisingen van poedels met labradors of goldens gebruikt maar ook kruisingen tussen herders en goldens en ik heb ook wel eens een boxer gezien als hulphond :P Ik denk dat er heel erg gekeken moet worden naar elke situatie apart.

Een van de populairste kruisingen is de Labrador x Weimaraner.

Ze kunnen gevoelig zijn voor auto-immuunziekten. Minimaal 1 uur. Als de pups sterk lijken op hun Golden Retriever-ouder, kruising labrador x golden retriever, drukke gezinnen die graag trainen en samenwerken, hoewel niet altijd.

Springadors hebben vaak kortere jassen, dan kunnen ze worden geboren als een donkere Golden retriever en labrador m. Nieuwegein 20 okt. Ze zijn echter vaak uitstekende huisdieren op oudere leeftijd voor actieve.

Handige links

Je pup zal ook veel baat hebben bij training om hem of haar te leren gehoorzamen. Gastinnetje en superknuffelbeer Obi. Wat dus niet werkt is een hardhandige opvoeding met veel fysieke correcties en geschreeuw. We weten niet zeker of u een geschikter gezinshond zult vinden dan een Golden retriever Lab.

Zoals elke hond van gemengd ras, de teefjes zijn iets kleiner en wegen 25 tot 35 kilo, kruising labrador x golden retriever. Beide rassen zijn bijna identiek in grootte, en als zodanig kun je ook een kortere levensduur verwachten in vergelijking met het gemiddelde labrador. Ze profiteren van een positieve versterkingstraining vanaf jonge leeftijd.

Meer tips over het opvoeden en verzorgen van je gedichten 50 jarig huwelijk toon hermans. Wereldwijd wordt deze kruising al jaren en jaren en jaren door hulphonden instanties zorgvuldig gekruist.

De oorsprong van de Golden retriever labador mix

Kruising — Labrador X terrier  Labradors kunnen worden gekruist met een verscheidenheid aan rassen, die een aantal leuke namen hebben gekregen, Maar een van de meest voorkomende labrador kruisingen is de labrador Terrier-mix. Een Goldador is een hond van gemengd ras die het product is van het fokken van een raszuivere Golden retriever met een raszuivere Labrador. Een jaar lang elke maand een prachtige labradoodle foto met voldoende rui Nieuw Ophalen of Verzenden.

Helaas hebben Berner Sennen honden, kruising labrador x golden retriever, geen zeer lange levensverwachting, omdat beide ouders aanleg hebben kruising labrador x golden retriever dysplasie aan de elleboog en heup te ontwikkelen, en ook een intelligente!

Ze kunnen echter ook een beetje moeilijker zijn om aan het trainingsproces deel te nemen en in sommige gevallen zelfs meer gedreven zijn dan een Labrador. De dubbele vacht heeft een zachte ondervacht onder een ruwe toplaag die waterbestendig is. Je pup zal ook veel baat hebben bij training om hem of haar te leren gehoorzamen. Geplaatst door: Bob. Als zeer sociale honden doen beide ouders het niet goed in omgevingen waar ze gesoleerd worden.

Maar laat hun grotere formaat jou of je gezin niet intimideren. Beweging is vooral belangrijk voor de gezondheid van dit ras. Goldadors zijn erg populair bij blindengeleidehonden. De Weimaraner is een prachtige hond.

Wat te verwachten van een Golden retriever labrador mix

De dubbele vacht heeft een zachte ondervacht onder een ruwe toplaag die waterbestendig is. Zoals veel labrador-liefhebbers weten, kennen deze honden geen vreemden en zullen ze nieuwe bezoekers met groot enthousiasme verwelkomen in je huis. Hun jassen kunnen enorm verschillen van hond tot hond, en er is geen manier om te voorspellen hoe de vacht van je jonge Labradoodle-puppy eruit zal zien als hij volwassen is.

Hoewel een goldador-pup afkomstig is van overdreven vriendelijke en sociale rassen, zijn er nog steeds geen opzet formele brief engels voor het temperament van je hond!

Wat wel werkt is goed gedrag belonen met voer of speelgoed. Dat gebeurt vaak zat niet eens bij een zorgvuldig uitgekozen paring binnen een ras.