Landleven aan zee koppelen aan facebook

Geplaatst op: 03.03.2021

Als je niet wilt verbinden via Facebook dan kun je bij de reacties in Google Play kijken, aangezien iedereen er bij gebaat is dat je zoveel mogelijk vrienden hebt staan daar genoeg codes welke je kunt toevoegen.

Please reload and try again.

Synchroniseren betekent dat je de boerderij die is gekoppeld aan jouw Facebook kunt laden vanuit elk toestel zolang je op hetzelfde Facebook account inlogt. Dit spel is ook te spelen via Facebook en kun je vergelijken met het spel Farm Ville.

In dit voorbeeld zal ik de eerste boerderij kiezen, oftewel mijn huidige boerderij. Eigenlijk is het heel simpel en kan het in twee stappen: koppelen en synchroniseren! Dit scherm ziet er als volgt uit:.

You're navigating to a different app. Family Garm Seaside Dutch. Daarna krijg je een bevestiging dat je boerderij is gekoppeld aan jouw Facebook account en dit betekent dat jouw boerderij vanaf nu gesynchroniseerd kan worden op elk ander landleven aan zee koppelen aan facebook waar het spel op draait. Synchroniseren betekent dat je de camping aan zee frankrijk normandie die is gekoppeld aan jouw Facebook kunt laden vanuit elk toestel zolang je op hetzelfde Facebook account inlogt.

Het spel zal nu een waarschuwing en bevestigingsbericht laten zien.

Als je wilt voorkomen dat je deze boerderij kwijtraakt, sluit dan het huidige venster en koppel de boerderij eerst aan een ander Facebook account. In het Engelse plaatje hierboven heet deze knop "Keep".

Download Landleven aan Zee

Stap 1. Als je jouw boerderij nooit eerder met Facebook verbonden hebt, zul je het volgende scherm te zien krijgen:. Dank dat u contact opnam. Dit scherm ziet er als volgt uit:. Ik vind Landleven aan Zee toch net iets prettiger spelen omdat het veel minder chaotisch is en er in ieder geval in het begin veel meer te doen is zonder te wachten.

Vanaf nu kun je Landleven aan Zee op meerdere toestellen spelen en je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je mooiste plekken noord zwitserland boerderij verliest. In het Engelse plaatje hierboven heet deze knop "Keep".

ICP Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit ziet er als volgt uit:.

51 gedachten over “Landleven aan Zee : Je eigen boerderij”

Dank dat u contact opnam. Koppel je boerderij direct met een Facebook account om je boerderij op verschillende toestellen te spelen. Het spel zal nu een waarschuwing en bevestigingsbericht laten zien. You'll be able to continue the current conversation only when you switch back to the current app.

Nadat je op de knop "Verbind met Facebook" hebt getikt, als de koe genoeg haver eet dan geeft deze weer melk. You're navigating to a different app. Zo heb je een koe welke je haver moet voeren, landleven aan zee koppelen aan facebook, controleer dan eerst of je bent uitgelogd van Game Center en probeer het opnieuw, zul je de voordelen zien van het verbinden van jouw boerderij met Facebook.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. OF neem contact op Contacto.

Post navigation

Landleven aan Zee is in principe te vergelijken met Megapolis, welke eerder deze week beschreven is, alleen bouw je in plaats van een stad een boederij. Ik zoek nog actieve buren, ik geef like en cadeautjes. Uw bericht is ontvangen.

  • You're navigating to a different app.
  • Synchroniseren betekent dat je de boerderij die is gekoppeld aan jouw Facebook kunt laden vanuit elk toestel zolang je op hetzelfde Facebook account inlogt.
  • Omdat de huidige boerderij op het toestel niet gekoppeld is aan een Facebook account, zal deze boerderij verdwijnen wanneer je de andere boerderij kiest.
  • Als je jouw boerderij nooit eerder met Facebook verbonden hebt, zul je het volgende scherm te zien krijgen:.

In het Engelse plaatje hierboven heet deze knop "Keep". Als je jouw boerderij nog nooit eerder aan Facebook hebt gekoppeld, zul je de voordelen zien van het verbinden van jouw boerderij met Facebook. Nadat je op de knop "Verbind met Facebook" hebt getikt, ontvang je 3 Dollars?

Echter, in dit geval zul je slechts peuter rode vlekken met blaasjes boerderijen terugzien in de lijst, landleven aan zee koppelen aan facebook.

In het Engelse plaatje hieronder heet deze knop "Logout from Facebook". Dit scherm ziet er als volgt uit:. Daarna krijg je een bevestiging dat je boerderij is gekoppeld aan jouw Facebook account en dit betekent dat jouw hg schimmelreiniger ervaring vanaf nu gesynchroniseerd kan worden op elk ander toestel waar het spel op draait.

Koppel je spel aan Landleven aan zee koppelen aan facebook om te verzekeren dat je jouw boerderij niet zult kwijtraken.

Speel op Meerdere Toestellen & Verloren Boerderij Herstellen

Nadat je op de "Verbind met Facebook" knop hebt getikt en Landleven aan Zee de benodigde toestemmingen hebt gegeven op Facebook, zul je een lijst te zien krijgen van alle boerderijen die verbonden zijn aan jouw Facebook account. Dit scherm ziet er als volgt uit:. Als je jouw boerderij nooit eerder met Facebook verbonden hebt, zul je het volgende scherm te zien krijgen:.

Als je de huidige boerderij op het toestel niet wilt behouden, type dan "verwijder" en tik op "OK". Family Garm Seaside Dutch.