Open boat tour amsterdam night

Geplaatst op: 21.03.2021

Link kopiëren. In principe kan iedereen een gratis stadsplattegrondje krijgen in de kassa of van de schipper er staat er een in onze folder.

Dan zorgen wij ervoor dat je mee vaart met een boot die rolstoel toegankelijk is.

Ja, op alle boten is een toilet aanwezig. Onze audio guide neemt je mee door de stad — leer over het ontstaan van de grachten, het leven in de stad in de Gouden eeuw, maar ook over het moderne Amsterdam van nu. Cart Total. Eten en drinken. Loop langs verlichte bezienswaardigheden zoals de Westerkerk en het Anne Frank Huis en geniet van de twinkelende lichten en silhouetten van de kanaalbruggen, koopmanshuizen en kerken.

Deze tour is wezenlijk anders dan de gemiddelde rondvaarten in Amsterdam, een aanrader.

Eigen eten meenemen aan boord zoals bv Macdonalds is helaas ook niet toegestaan. Mobiel ticket. Amsterdam Light Festival. Learn how your comment data is processed. Super verzorgd qua dranken en happen.

Wanneer je er voor kiest om buiten piekmomenten van het festival te genieten, profiteer je van een lage ticketprijs. Neem contact op met de leverancier voor beschikbaarheid. Tijdens de ervaring moet er voldoende afstand worden gehouden.

Beoordelingen

Verhuur van waterapparatuur. Amsterdam Alle bestemmingen. Ik heb een e-ticket gekocht, maar niks ontvangen! Meer lezen. The refreshments on board were reasonably price and lovely.

  • Korting op je rondvaart Dit jaar bieden we je de kans om extra voordeling het Amsterdam Light Festival te ervaren. Helpcentrum van Viator.
  • Is  the Amsterdam Light Festival  suitable for children? Holland Windmills.

Of course, you can also choose to enjoy the artworks on a special walking route. Amsterdam to Belgium. Op deze site  kunt u controleren waar zich op dit moment gehandicapten parkeerplaatsen bevinden in Open boat tour amsterdam night Zaanse Schans. Amsterdam Light Festival walking route Besides the several boat tours available, the more basic tours are a lot cheaper.

Afvaarten en tijden

Anne Frank Huis. Leg uw plek eenvoudig vast, blijf flexibel en loopt nooit iets mis. What has changed compared to — ?

Stap aan boord van een comfortabele boot, ga zitten in de volledig glazen hut bij kaarslicht en geniet van het landschap terwijl je door de grachten van UNESCO Werelderfgoed vaart. Instrumentale concerten. Amsterdam Pizza Cruise Een pizza diner op de grachten.

Amsterdam Light Festival is terug in december Je vindt dit misschien ook interessant. This content is blocked.

Reizigers bekeken ook

Aanvullende informatie. Aanvullende informatie. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen en via — of per mail via reservations blueboat. Leuk om te doen na de hele nacht vliegen.

Wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek? De Heinken experience, alles vanaf het begin tot heden. Voor de liefhebber zeer de moeite waard …. De tekst kan vertalingen bevatten die door Google zijn geleverd. How much time do Open boat tour amsterdam night need. Wandelingen in de natuur. Speciaal tijdens het Amsterdam Light Festival 28 november - 19 januari bieden wij een speciale cruise: een avondrondvaart door het festivalgebied. Joods Amsterdam.

AMSTERDAM CANAL CRUISES

This tour was rated a 5-star experience on TripAdvisor! Amsterdam bij avond. Amsterdam op zijn mooist. Alle activiteiten.

De redenen dat reizigers voor deze tour kiezen Kies uit drie avondtijden om de stad in de schemering te zien of 's nachts verlicht - plus een drankje is inbegrepen. Van Gogh Museum. Onze Canadese vrienden wilden we verrassen met een night tour door de grachten van Amsterdam, er was wel een audio guide maar geen plattegrond o.