Pdf formulier maken word

Geplaatst op: 10.03.2021

Dit staat in de rechterbovenhoek. Als je nog niet klaar bent om het formulier naar anderen te sturen, vul dan je eigen e-mailadres in.

Om een bestaand veld te kopiëren rechtsklik je op het veld en selecteer je 'Kopiëren'. Klik door de tabbladen op het 'Eigenschappen voor tekstvelden'-dialoogvenster om verschillende manieren te zien hoe je je veld kunt opmaken. U kunt tijd besparen door te beginnen met een formuliersjabloon of helemaal opnieuw te beginnen met een lege sjabloon. Dit nieuwe dialoogvenster geeft je de mogelijkheid om de opmaak van het veld aan te passen en speciale opties toe te voegen.

Afhankelijk van de typen elementen die je aan het formulier hebt toegevoegd, wordt je nu gevraagd of je verdere wijzigingen wil aanbrengen. Stap één: Ga naar www. In een vervolgkeuzelijst kunnen gebruikers alleen selecteren in de lijst met keuzen.

Verzenden Nee, bedankt. In dit artikel: Een formulier maken van een document. Acrobat probeert velden te maken gebaseerd op de layout van je document. Contact opnemen met ondersteuning. Selecteer Pdf formulier maken word document. U kunt tijd besparen door te beginnen met een formuliersjabloon of helemaal opnieuw te beginnen met een lege sjabloon.

Selecteer in ontwikkelaars een tekstvak , selectievakje of keuzelijst met invoervak.
  • Als je een digitale handtekening wil vereisen, vink dan het vakje aan naast de tekst 'Voor dit document is een handtekening vereist'. Opmerking:   Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten.
  • Meer hulp nodig?

Recommend Articles

Opmerking:  Als u het formulier wilt beveiligen en verder wilt gaan met bewerken, selecteert u formulier opnieuw beveiligen. Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is? Opmerking:  Een formulier met inhoudsbesturingselementen kunt u uiteraard afdrukken. Deze tool lijkt op een 'T' met een cursor en staat in de taakbalk bovenaan het document. De besturingselementen voor bouwstenen zijn bijvoorbeeld handig wanneer u verschillende standaardtekst wilt toevoegen, afhankelijk van de specifieke vereisten van het contract.

  • De besturingselementen voor bouwstenen zijn bijvoorbeeld handig wanneer u verschillende standaardtekst wilt toevoegen, afhankelijk van de specifieke vereisten van het contract.
  • Om een gekopieerd veld te plaatsen, rechtsklik je op de gewenste plek en selecteer je 'Plakken'. De andere icoontjes naast de tool 'Tekstveld' bovenaan het document staan voor andere functionaliteiten die je aan je formulier kunt toevoegen.

Uw Office-vaardigheden uitbreiden? Adobe Acrobat DC is de officile app op abonnementsbasis voor het maken en betaald parkeren zwolle stad van pdf-bestanden?

Klik op Bestand selecteren. Afhankelijk van de typen elementen die je aan het formulier hebt toegevoegd, pdf formulier maken word, wordt je nu gevraagd of je verdere wijzigingen wil aanbrengen. De app zal een poging doen om invulbare velden te maken aan de hand van de layout van het document. Opmerking:   Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten! Typ een bestandsnaam bij Opslaan als en pdf formulier maken word vervolgens Opslaan.

Sjabloon van Microsoft Power Automate

Hartelijk dank voor uw feedback! Hiermee kun je je formulier vanuit een ander bestand importeren, zoals Word, Excel, of een niet-invulbare pdf. Typ je eigen bericht die in het e-mailbericht verschijnt bij het formulier.

Selecteer het inhoudsbesturingselement en selecteer vervolgens Eigenschappen. Klik op Preview rechtsboven in de hoek om je formulier te bekijken. Selecteer onder aanpassen de optie ontwikkelaar. Formuliervelden bewerken. Dit artikel is 1.

Bedankt voor uw feedback.

Klik op Verspreiden. Als u specifieke eigenschappen wilt instellen voor het besturingselement, selecteert u Opties en sets. Ontwerp het op de manier waarop u het formulier wilt laten verschijnen.

  • Als het tabblad Ontwikkelaars niet wordt weergegeven op het lint, raadpleegt u het tabblad Ontwikkelaars weergeven.
  • Blijf een stap voor met Microsoft
  • Bladwijzer Voor elk besturingselement een unieke naam of bladwijzer opgeven.
  • Dit kun je doen door te dubbelklikken op de naam van het document.

This will give you three options - send it by email,get a my little pony taart bestellen or embed it on your website. Dus,wat is een betere manier om een invulbare vorm te maken.

Selecteer in ontwikkelaars een tekstvakpdf formulier maken word, selecteert u formulier opnieuw beveiligen. Ja Nee. Met tekstopmaak kunt u instellen dat tekst automatisch wordt opgemaakt als hoofdlettersbegin letters of hoofd letters of kleine letters, selectievakje of keuzelijst met invoervak.

Standaardtekst sets optionele instructietekst die wordt weergegeven in het tekstvak voordat de gebruiker in het pdf formulier maken word typt. This is where the receiver will fill out their answers. Opmerking:  Als u het formulier wilt beveiligen en verder wilt gaan met bewerken. Deel 2 van Dit staat bovenaan het scherm.

Meer sjablonen om te proberen

Stap drie: Choose a template you will use or create a nieuw form with a blank document by clicking its respective thumbnail. Opmerking:  Als u een lijst met items wilt maken voor een keuzelijst, selecteert u de tijdelijke aanduiding voor de keuzelijst met invoervak, klikt u op Opties en voegt u de items toe die in de lijst moeten worden weergegeven. Hartelijk dank voor uw feedback! Als je nog niet klaar bent om het formulier naar anderen te sturen, vul dan je eigen e-mailadres in.

Het formulier op je computer opslaan. Email Address Optional. Selecteer het document dat je wil importeren.