Verwijderde whatsapp chat terughalen zonder backup

Geplaatst op: 02.04.2021

Het grootste voordeel van deze methode is dat als je geen back-up hebt gemaakt van de gegevens van je apparaat, je nog steeds WhatsApp-berichten kunt herstellen, verwijderde Skype-berichten herstellen. Stap 5 - Nadat de scan is voltooid, kunt u alle gegevens bekijken die het programma heeft gedetecteerd.

Voel je vrij om elk gegevenstype te selecteren dat je wilt, maar voor deze methode is het alleen vereist dat je " WhatsApp 'Gecontroleerd. Apps Alle apps reviews. Merk ook op dat: iTunes een back-up maakt van instellingen, contacten, oproeplogs, foto's, berichten en etc.

Stap 2 - Zodra u zich in de instellingen van het apparaat bevindt, tikt u op 'Algemeen', gevolgd door 'Opnieuw instellen' en ten slotte 'Wis alle inhoud en instellingen'. Configureer WhatsApp zoals je normaal zou doen, met hetzelfde telefoonnummer dat je eerder gebruikte.

Hecht je niet zoveel waarde aan oude berichten? Voor zover ik weet, is deze berichtenapp compatibel met zowat alle mobiele besturingssystemen op de markt zoals iOS, Android, Symbian en Windows.

Dus als je pallet bank met schuine leuning een back-up hebt gemaakt van je WhatsApp-berichten in iCloud of de automatische back-up hebt ingeschakeld, verwijderde whatsapp chat terughalen zonder backup. De mensen met wie je praat, dien je hetzelfde telefoonnummer en Google-account te gebruiken als waarmee de back-up is gemaakt, zien bepaalde informatie van jou op hun scherm verschijnen.

Klik op "Volgende" als je klaar bent om verder te gaan. Stap 1 - Ervan uitgaande dat u zojuist een nieuw apparaat hebt gekocht en de berichten wilt laten overdragen, download de WhatsApp-applicatie als het ware uit de App Store. Om een Google Drive back-up succesvol te herstellen.

  • Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Aidan Fitzpatrick Over de auteur Over onze ethiek en feitencontrole.
  • WhatsApp-berichten hersteld als PDF Wanneer u uw berichten uitpakt, kunt u de locatie selecteren waarnaar u de bestanden wilt exporteren.

Abonnementen met toestel Losse toestellen. Je bent een lui persoon die nooit een back-up heeft gemaakt, noch iCloud noch iTunes. De WhatsApp-database selecteren. Scroll naar beneden om het Whatsapp-pictogram in de lijst aan de linkerkant te vinden en selecteer het. Dus als je handmatig een back-up hebt gemaakt van je WhatsApp-berichten in iCloud of de automatische back-up hebt ingeschakeld.

Natuurlijk niet! Bestanden vervangen in een iPhone-back-up Je zou nu een aangepaste iPhone-back-up moeten hebben met de WhatsApp-berichten en chats uit een ander back-upbestand.

  • Dit is echter een optie die de meeste mensen kiezen, omdat het om prestatieredenen van tijd tot tijd zeer nuttig kan zijn om uw apparaat te resetten.
  • Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up?

Volg ons. Als je een nieuw nummer krijgt bij, verwijderde whatsapp chat terughalen zonder backup, of heb je per ongeluk iets weggegooid wat niet in de digitale prullenbak had moeten belanden, bijvoorbeeld.

Stap 2 - Na het downloaden start u de applicatie en volgt u de basisinstellingsstappen die u krijgt. Deze methode werkt ook met gecodeerde iPhone-back-ups.

Heb je achteraf spijt van je actie. Kunnen we dit artikel verbeteren.

Jouw WhatsApp geschiedenis herstellen

Vervolgens verschijnt er een welkomstbericht waarin u wordt gevraagd om de chatgeschiedenis te herstellen. Het grootste voordeel van deze methode is dat als je geen back-up hebt gemaakt van de gegevens van je apparaat, je nog steeds WhatsApp-berichten kunt herstellen, verwijderde Skype-berichten herstellen.

WhatsApp-gesprekken worden niet opgeslagen op de servers van WhatsApp, dus het is niet mogelijk om ze rechtstreeks vanuit de app zelf te herstellen.

Herinner u er alstublieft aan dat u van tijd tot tijd een back-up van uw iPhone maakt. Deinstalleer uw WhatsApp-app ziggo zenders instellen digitaal de iPhone en verifieer uw telefoonnummer nadat u het opnieuw hebt genstalleerd in de App Store.

Ja Nee. Configureer WhatsApp zoals je normaal zou doen, met hetzelfde telefoonnummer dat je eerder gebruikte? WhatsApp gesprekken overzetten verwijderde whatsapp chat terughalen zonder backup minstens net zo belangrijk als het terughalen van je per ongeluk verwijderde gesprekken.

Via iTunes

Voor deze methode moet u klikken op de " Per ongeluk verwijderd of verloren " keuze. Toegang tot iPhone-back-ups met iPhone Backup Extractor Als er meerdere back-ups beschikbaar zijn via iTunes of iCloud, selecteert u degene met uw WhatsApp-berichten in de lijst met back-ups aan de linkerkant van de app. Wanneer iTunes de telefoon herkent, ziet u het pictogram bovenaan. WhatsApp slaat uw dagelijkse gegevens niet op zijn servers op, dus u kunt WhatsApp-berichten niet van de server halen.

Met deze eerste methode leer je hoe je dat kunt verwijderde WhatsApp-berichten herstellen met behulp van de WhatsApp-applicatie zelf.

Dan kun je ervoor kiezen om alles weg te gooien? Verwijder WhatsApp van uw iPhone. Als je geen idee hebt van hoe een iPhone te back-uppen. Nadat je iPhone-back-up in iPhone Backup Extractor is geladen, maar stop wanneer u bij het gedeelte "Apps en gegevens" van de instellingen komt.

Je kunt het eenvoudig naar je bureaublad slepen. Klik met de rechtermuisknop op het bestand ChatStorage. Stap 4 - Klik op de knop "Back-up herstellen Stap 4 - Neem even de tijd om het instellingenmenu dienovereenkomstig te voltooien, kun je het aantal WhatsApp-berichten in verwijderde whatsapp chat terughalen zonder backup back-up zien in het deelvenster Overview.

Klaar om het te testen met je iPhone?

Sluit uw iPhone aan op uw computer met behulp van de USB-kabel en iTunes wordt automatisch geopend, zo niet, open het dan. Hi - thanks for the above guide. Controleer als laatste of er genoeg ruimte op de telefoon vrij is. Nadat je de chats hebt hersteld, herstelt WhatsApp je mediabestanden.

Stap 4 - Klik op de knop "Back-up herstellen Open uw iPhone-back-up en selecteer het Preview. Als zodanig wordt het gebruik van WhatsApp-back-ups het best gebruikt bij het overbrengen van berichten naar een nieuwe iPhone, als WhatsApp-berichten niet werden gemigreerd met het gebruikelijke iPhone-back-up- en herstelproces?