Wellness center nlg de bronsbergen zutphen

Geplaatst op: 02.03.2021

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren vereist. Mooi en goed opgezet dus helemaal prima.

Fijne sauna's. Meer informatie over deze aanbieding. Datum van activiteit: februari Ervaar het zelf, je bent van harte welkom bij Wellness Center de Bronsbergen! Heerlijke sauna waar persoonlijkheid nog telt! Kortom zeer goed toeven in dit ressort!

Rest is voor mij perfect. Of toch wel! Eten mooi opgediend en smaakte heerlijk. Gereviewed door Tineke van der Linde op Hele fijne verwendag gehad. Tja heeft een beoordeling geschreven mrt?

Erg verrast in deze leuke kleine sauna.

Geen "opleuk-poespas", gewoon netjes en functioneel.

Entree voor Wellness Center NLG de Bronsbergen

Echt een aanrader. We hebben een heerlijke massage van Sophie en Sara gekregen. Perfect Gereviewed door Chantal Gritter op Nu al enkele malen bij de Bronsbergen geweest, en elke keer weer een fijne belevenis!

Vriendelijk personeel! Een prima wellness-gelegenheid voor de echte liefhebber, maar ook voor wie nog niet zo vaak gaat. Dit was trouwens met een bon. De Bronsbergen Gereviewed door Dinand Wichers op Kleinschalige wellness , wel verschillende sauna's.

  • Cookie instellingen. Meer informatie.
  • Meer lezen. Anderen kochten ook:.

Aardig personeel, vriendelijk bij binnenkomst en restaurant zijn zeer informatief. De opgietingen zijn ook fijn de muziekkeus whatsapp in icloud backup soms niet helemaal de mijne.

De combinatie van een lekker gerecht wellness center nlg de bronsbergen zutphen een bijpassend drankje doet genieten, toch. Meer informatie over deze aanbieding. Heerlijke sauna ,vriendelijkheid TOP en een aanrader voor een beauty behandeling of een massage.

Er even tussenuit met u saunabon!

Hele fijne verwendag gehad! Ik was samen met mijn zus een dag in sauna bronsbergen. Na al dat rusten kun je wel een opkikker gebruiken! Een variëteit aan behandelingen — Kom genieten Ons uitgebreide team van beauty specialistes is dagelijks weer geprikkeld om onze gasten in de watten te leggen.

Kies een andere datum. De lunch was ook erg goed, supervers en heerlijk gezonde combinaties. Opgietingen perfect. Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Beauty bij de Bronsbergen.

Wellness Center NLG de Bronsbergen

De opgieting is een echte aanrader! Enschede Enschede. Heerlijke stoelen in de relaxruimte.

Doe dan gewoon niet mee met bon als je eigenlijk al geen korting wil geven. Mooi uitzicht over het water met wellness center nlg de bronsbergen zutphen ontdekkingen! Men kan de drukte niet zo goed aan waardoor i. En ook de "hardware" is prima voor elkaar.

Technisch gezien is dit dus geen weekend, erg flauw Bronsbergen. Welnes centrum de Bronsbergen Gereviewed door Wim Endeman op De sauna Bronsbergen is een hele mooie sauna en beauty. Met de producten van Sothy's wordt iedere scrub of wrap een lichaamsritueel op maat.

Een dag ontspannen met uw Sauna bon!

Gereisd met vrienden in juni Nuttige review 0. Fijne sauna's niet grootschalig! Dit is een aanrader!

Kleine, maar sfeervolle sauna? Douches mogen wat minder heet afgesteld worden! Hebben een heerlijke dag gehad mede het team en de vrijwilleger bij de opgietingen,wij komen zeker weer terug.