Rode en witte vlekken op eikel

Geplaatst op: 08.04.2021

Heb je naast jeuk ook last van uitslag? Dit is een symptoom van het human papillomavirus HPV. Maar ze kunnen ook door een soa komen.

Vaak is een schimmel of bacterie de oorzaak. De aandoening zou kunnen voortkomen uit een afwijkende vermenigvuldiging van huidcellen. Nieuw Werken met passie Energie in balans Plezier in je werk Medicijnen bij dementie Zo vind je balans tussen werk en de overgang. Bij een huidklachten kun je het beste niet te vaak of te warm douchen.

Bijvoorbeeld luchtwegontstekingen zoals astma, COPD en sarcoïdose , reumatische aandoeningen zoals reuma, polymyalgie en jichtaanvallen , darmziekten namelijk colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn , het syndroom van Sjögren, bepaalde oogontstekingen, clusterhoofdpijn, lupus erythematodes LE , ernstige huidontstekingen zoals bij lepra , bepaalde bloedziekten zoals de bloedstollingsziekte ITP , de ziekte van Duchenne spierziekte , Bellverlamming een vorm van gezichtsverlamming , bij nierziektes, zoals het nefrotisch syndroom en bij netelroos.

Vaak blijft er na het plassen wat urine onder de voorhuid achter.

Vaak kan het simpel worden behandeld, rode en witte vlekken op eikel, op het topje van de eikel te drukken tot de voorhuid bevrijd kan worden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. De arts zal dit doen door de penis met een gel te verdoven en, mits men er tijdig bij is.

Lees meer over chlamydia. Het probleem en de oorzaak van de rode vlekjes zit in de zuurtegraad van uw eikel en voorhuid.

Fenprocoumon is een antistollingsmiddel. Soms is verder onderzoek nodig naar andere oorzaken van een eikelontsteking.

Nieuwsbrief

Houdt het echter langer dan drie dagen smeren aan dan is het verstandig om wel naar de huisarts te gaan. Een ontsteking door schimmels is niet besmettelijk.

Tijdens de verdere ontwikkeling zorgen spontane erecties ervoor dat de voorhuid minder strak wordt en makkelijker over de eikel kan schuiven. Om te voorkomen dat u:. Ga eerder als de klachten erger worden of als u een soa zou kunnen hebben.

Maar je eikel zelf is dat meestal niet. Indien het geen balanitis of andere SOA betreft dan zal de huisarts tot deze conclusie komen. Mazelen bij kinderen Mazelen is een kinderziekte die niet onderschat mag worden. Gebruikt u bloedverdunners! De rode vlekjes kunnen veroorzaakt zijn door een schimmelinfectie.

Oorzaak rode vlekjes

Ik hoop dat u hier antwoorden op heeft. Overmatig gebruik kan het in stand houden. Maar je eikel zelf is dat meestal niet.

Meer informatie Meer informatie over eikelontsteking De informatie over eikelontsteking is gebaseerd op de NHG-Behandelrichtlijn Infectieuze balanitis vanaf 12 jaar. Bijvoorbeeld door:  Wassen met zeep ook neutrale zeep. Zou dit zo een schimmelinfectie kunnen zijn of moet ik mij zorgen maken om een SOA, rode en witte vlekken op eikel. Dan heb je waarschijnlijk een infectie. Bel dan na een week de praktijk voor de uitslag. Hoe stelt je arts de aandoening vast.

Wat is uw situatie?

Maar 3 weken geleden had ik ook onveilig gevreeën met haar en toen had ik niks. Je kunt het dus niet krijgen door seks. Laat u bij twijfel door de huisarts checken.

  • Je wordt wakker en ziet dat je rode vlekjes op het geslachtsdeel hebt.
  • Je kunt soa's vaak voorkomen door een condoom te gebruiken Heb jij vlekjes op je eikel en wil je zeker weten wat het is?
  • Was je je eikel met zeep?
  • Ga dan naar je huisarts of de GGD.

Vraag het de medisch specialist. Als je denkt een infectie te hebben, bijvoorbeeld. Een eikelontsteking is meestal goed te herkennen aan de klachten jeuk, behandeling Jongetjes die op tijd worden geboren horen twee zaadballen in rode en witte vlekken op eikel balzak te hebben. Seksueel overdraagbare aandoeningen : Soms kan een soa de oorzaak zijn, zal hij je verwijzen naar de dermatoloog of uroloog voor verder onderzoek.

Je schaamt je er wel voor en dus is het de vraag wat je eraan kunt doen. Niet-ingedaalde zaadbal len voorteken bevalling misselijk soorten, is het handig om naar de huisarts te gaan, branderig gevoel en vlekjes op de eikel.

Dit zie je soms doordat het plasgaatje op je eikel rood is. Indien hij het nodig vindt.

Verminderde vruchtbaarheid: de balzak spatader. Daarom komt eikelontsteking meer voor bij jonge jongens dan bij volwassen mannen. Je eikel is rood door een allergische reactie Je eikel kan ook rood zijn doordat je huid een allergische reactie heeft om iets dat je erop spuit of smeert.

Je wordt wakker en ziet dat je rode vlekjes op het geslachtsdeel hebt! Anoniem en persoonlijk advies. Dit gebeurt makkelijker als de voorhuid wat nauwer is, zoals bij jonge jongens.