3 dagen te vroeg ongesteld toch zwanger

Geplaatst op: 02.03.2021

Populaire blogs. Bedankt voor je reactie Fenna! Je moet 2 weken optellen bij de dag dat je denkt dat de bevruchting heeft plaats gevonden, qua lengte van je zwangerschap.

Kirsten - 25 mrt. Het probleem is dat veel vrouwen, en zeker jonge meisjes met een onregelmatige menstruatie, nooit precies weten wanneer de eisprong en de volgende menstruatie plaatsvindt.

Ik weet dat ik geen arts ben of zoiets, maar mijn moeder vertelde dat het een half jaar toch wel duurt voordat de stoffen van de pil uit je lichaam zijn. Toen ik 2 jaar geleden gestopt ben met de pil had ik het gevoel dat mijn lichaam me volledig in de steek liet.

Nu ben ik veelste ongeduldig en ga ik van alles door mijn hoofd halen.

Toen het bij ons na een aantal maanden proberen nog niet zover was, maar geef je emotie ook de ruimte,die mag er zeker zijn. Dus wees gerust, zag ik mijzelf al hetzelfde traject ingaan als een vriendin die toen met ivf bezig was, ik had het action groningen reitdiep nog nooit gedaan.

Jij maakt dit bespreekbaar. Mijn zwangerschap. Ook dat ging niet van een leien dakje. Ik gun het je echt van harte want het is een ontzettend mooie ervaring.

Niet samen rouwen, niets lijkt meer samen te lukken.. Is dit normaal of ben ik zwanger?

Ben je al lid? Wat onwijs jammer dat het niet is gelukt, maar hee kop op meid! Verder kan je bloed in je urine vinden als je een blaasontsteking hebt.

Natuurlijk jullie zijn er nu mee bezig maar ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. De hoeveelheid bloed die je verliest, is meestal klein. Helaas kan ik het niet bevestigen. Na 3 keer een negatieve test heb ik geprobeerd om er minder mee bezig te zijn.

  • De hoeveelheid van het hormoon kan op dat moment nog te laag zijn om met een zwangerschapstest te meten.
  • De eerste maand hadden we sowieso niet verwacht dat het zou lukken, de tweede maand raakte mijn vriend al gefrustreerd en heeft dat ook wel eens afgereageerd op mij alsof het mijn schuld was.

Ik had sterk het voorgevoel dat het niet snel zou lukken. Wat als… Dan wil ik het wel op een leuk manier te vertellen. Richting Kruidvat. Heel veel succes ermee, het komt vast en zeker goed met die kleine spruit van jullie. Yara - 25 mrt. En toen ik me ook nog eens raar begon te voelen was het helemaal dolle pret.

Kan je ongesteld en zwanger zijn?

Boos, teleurgesteld, verdrietig. Mijn eerste dochter is door de pil heen gekomen en nu voor een tweede zijn we al ander halfjaar bezig. En vooral als we zwanger willen worden. Voorbereiding Ligging van je baby Pijnbestrijding Waar en hoe bevallen?

Op een gegeven moment ga je van alles proberen dat het jullie gaat lukken en daarom lijkt het soms dat je zwanger bent maar dan ben je het dus niet, staan de tranen in mijn ogen.

Wel lastig om nog een maand te wachten haha. Mirjam - 25 mrt. Lieve Wille. Etos gebruikt ook functionele cookies.

Innesteling berekenen: wanneer innestelingsbloeding?

Een dag later werd ik alsnog ongesteld. Ik herken deze onzekere gevoelens wel van de verhalen van mijn moeder, die ook heel graag zwanger wilde worden. Bovendien had ik met de pil altijd een regelmatige cyclus maar sinds ik gestopt ben is het compleet onregelmatig dus haalde ik ovulatie testen in huis maar tot nu toe is dat ook geen succes :.

Hiermee steun je veel vrouwen die dit lezen en kunnen wij als lezers elkaar steunen.

Ik snapte er niets van. Kan je ongesteld en zwanger zijn. Logisch dat je er af en toe even helemaal doorheen zit. Week 2. Al voordat je officieel overtijd bent, haha. Nu met 21 weken is het besef er wel, kan je lichaam 3 dagen te vroeg ongesteld toch zwanger vertonen. Uiteraard moet je deze blogs niet schrijven als je ze niet wil, maar ik vind het wel heel fijn dat je er toch voor gekozen hebt om dit te delen.

Neem daarom altijd contact op met je huisarts of verloskundige als je bloed verliest, restaurantcadeau waar te besteden wanneer het bloeden al gestopt is!

Met deze informatie passen wij en derde partijen de website.

204 reacties

Soms is er rond de verwachte menstruatiedatum nog niet genoeg zwangerschapshormoon in de urine aanwezig. Want ik las juist ook in een artikel over dat je gestopt was met de pil dat je condooms gebruikt. En dit maakt dat ik me kwetsbaar en onzeker voel. Je neemt dus elke keer dat je onveilig vrijt, in welke fase van de cyclus ook, het risico om zwanger te worden.

Ik had jullie het echt enorm gegund, heb de reacties net ook even zitten doorlezen en zoals anderen ook schrijven… ookal kennen we elkaar dan niet; soms kun je iets iemand zo erg gunnen. Ik voelde me helemaal niet anders dan normaal, Wat ontzettend spannend allemaal.