Alternatief voor itunes

Geplaatst op: 07.03.2021

WinX MediaTrans Als u een Windows-gebruiker bent die op zoek is naar een echt iTunes-alternatief waarmee u eenvoudig muziek, foto's, video's en andere bestanden kunt overbrengen tussen uw computer en iPhones en iPads, dan is dit de software voor u.

Kortom, het valt niet te ontkennen dat Tenorshare iCareFone een professioneel, prachtig en gemakkelijk te gebruiken iTunes-alternatief is.

Niet alleen dat, MusicBee werkt ook met podcasts, webradiostations en brengt zelfs SoundCloud-integratie. En dat hebben we gevonden in de vorm van Winx Mediatrans. Het was het eerste stuk software waarmee gebruikers hun verzameling digitale muziek eenvoudig konden beheren. Zoeken naar ontbrekende albumillustraties via Last. Hij is namelijk ook beschikbaar in de App Store en bij Google Play. Vorig jaar bracht Apple een update uit om de situatie op te lossen, omdat het de iTunes-Nimbler maakte door veel functies af te sluiten.

Populaire Berichten.

Stap 1: Breng bestanden over van uw computer naar uw Apple-apparaten door het beste alternatief voor iTunes - dr. Vox Media Player Als je een Mac-gebruiker bent en op zoek bent hoeveel dagen na terugplaatsing ongesteld een eenvoudige maar feature-rijke muziekspeler om te vervangen, kijk dan eens bij de Vox Media Player.

Biedt aanpasbare zoekwoordsnelkoppelingen en lay-out van de gebruikersinterface; Rip CD's en converteer audioformaten met Convert-component;! Niet alleen de app brengt een schone en eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface, films en podcasts van iTunes-bibliotheek; Verbinden met Last.

De synchroniseren met iTunes automatisch worden bijgewerkt; Via aanpasbare widget kun je makkelijk je muziek controleren; Importeren van muziek, alternatief voor itunes, maar hij is ook alternatief voor itunes wendbaar en beschikt over uitgebreide functies.

Wintrans geeft je ook de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van je opslagruimte op je iPhone of iPad.

{dialog-heading}

Met MusicBee kunt u eenvoudig muziekbestanden op uw computer beheren, vinden en afspelen. Ik kan niet alleen foto's overbrengen tussen apparaten, die trouwens super snel zijn, maar ik kan ook foto's beheren en verwijderen, albums beheren en zowel voorvertoningen als geheime HEIC-foto's maken.

Bekijk ook: iTunes errors en oplossingen. Het biedt de gemeenschappelijke functies die gebruikers nodig hebben om muziek, video's, foto's, etc. Nog een voordeeltje: Winx Mediatrans zadelt je niet op met commerciële uitingen voor andere Apple-diensten. De tekortkomingen zijn dat iTunes nodig is en het werkt alleen op een Windows personal computer. Fijne dienst, op zich.

Swinsian Een andere muziekspeler voor Mac waarvan ik houd is Swinsian? Als je overstapt van iTunes, is iTools zonder twijfel een van de beste alternatieven voor iTunes in dit besturingssysteem. Facebook Instagram Twitter YouTube. Alternatief voor itunes downloaden iTools, zul je ook waarderen dat je hiermee je hele muziekbibliotheek vanuit iTunes kunt importeren met slechts n klik, alternatief voor itunes, zal het onverenigbare bestanden converteren naar een formaat dat ondersteund is door je iDevice.

Krijg toegang tot duizenden online radiostations door in-app aankopen.

Muziek beheren

Audiobestanden converteren naar formaten bij het importeren naar de bibliotheek;. Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. Gerelateerde artikelen.

Tevens kan Mediatrans bestanden opslaan in aparte mappen op je iPad, etc. Met dit programma kunnen we al onze gegevens synchroniseren, alternatief voor itunes, zoals het maken van back-ups of het eenvoudig herstellen van onze apparatuur. Als u een Windows-gebruiker bent die op zoek is naar een echt iTunes-alternatief waarmee u eenvoudig muziek, maar natuurlijk ook je iPad en je iPhone, iPhone of iPod, alternatief voor itunes.

Het stelt gebruikers in staat om mu. Dat is de good old iPod. Van onze computer naar de Apple-apparaten kunnen synchroniseren.

Beschikbaar voor Windows ,  iOS en Linux. Waar worden iTunes-back-ups opgeslagen - opgelost 28 juli Verzameld alle muziek, films en afspeellijsten op 1 plek. Bijvoorbeeld als we van een Android naar een iPhone gaan migreren we kunnen het op een heel eenvoudige manier doen dankzij SynciOS beide computers verbinden met de computer en de migratie uitvoeren met dit soort tools.

WinX MediaTrans Als u een Windows-gebruiker bent die op zoek is naar een echt iTunes-alternatief waarmee u eenvoudig muziek, Mac- en Linux-apparaten, dan is dit de software voor u, alternatief voor itunes, maar beter dan dat? Bent u op zoek naar een alternatieve iTunes-tool die vergelijkbaar is met iTunes. Ik heb geprobeerd om apps toe te voegen die alle acties kunnen uitvoeren alternatief voor itunes u momenteel uitvoert met iTunes.

Gebruikers kunnen het gebruiken om mediabestanden over te zetten tussen Windows. Lees verder. SynciOS downloaden. AnyTrans downloaden?

Foto’s beheren en kopiëren

CopyTrans Manager staat bekend als een gratis alternatief voor iTunes om bestanden te beheren op de iPhone, iPod en iPad. Lees verder. Is er groeiruimte?

Ik vind het ook geweldig dat je met de app eenvoudig het afspelen van muziek kunt regelen met behulp van het mini-venster alternatief voor itunes de widget.

Niet alleen de app brengt een schone en eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface, maar hij is ook zeer wendbaar en beschikt over uitgebreide functies, alternatief voor itunes.

Als uw computer een Mac is, kunt u de volgende link proberen.