Bandit en angels loopfiets gebruiksaanwijzing

Geplaatst op: 12.03.2021

Ik denk dat de loopfiets lang te gebruiken is omdat het in hoogte verstelbaar is! Helaas nog niet gezien hoe hij eruit ziet,nog in de verpakking naar iemand gebracht die hem naar mijn wens gaat beschilderen. Prima opgelost.

Het cadeau is super leuk. Harry Van Beek - 29 april En heel vriendelijke service nadat ik de verkeerde kinbeschermer had besteld kreeg ik de juiste toegestuurd. Heel mooi leuke loopfiets ben er heel blij mee en ook de kin beschermer en mee kleinzoon is er ook blij mee. Wisse Niemeijer - 06 september Prachtig fietsje voor de allerkleinsten.

Levertijd 10 Verpakking 9,0 Montage 9,0 Verwachting 10 Eindcijfer 9,3. Mijn kleinzoon, maar niet super hard, die nog niet kan lopen.

Marijke Van der Schagt - 22 bandit en angels loopfiets gebruiksaanwijzing Een stoere jongens loopfiets,vooral met het tasje voorop het stuur. Gaat onze kleinzoon vast een hoop plezier aan beleven. De banden zijn van plast. Frank Van den Bosch - 22 september Leuke houteno loopf iets.

Verwachting n.
  • Bestelgemak 10 Product informatie 7,0 Service n.
  • Kleine beschadiging op een onderdeel, volgende dag al nieuw onderdeel in huis!

Petra Losekoot - 27 juni makkelijke te bestellen en snelle levering. Henrike De Kat - 31 mei Mooi model! Levertijd 9,0 Verpakking 8,0 Montage 8,0 Verwachting 6,0 Eindcijfer 7,6. De kinbeschermer op het stuur maakt het helemaal af. Uitstekende service. Anoniem - 23 januari Prima aankoop. Een super leuke loopfiets!

Een heel leuk kraamcadeau. Anoniem - 20 augustus Naam zat niet in midden zal de kleine jongen niet zien? Dit doe je niet als je niet tevreden bent. Miranda Disberg - 14 januari Precies zoals ik had verwacht We hebben bandit en angels loopfiets gebruiksaanwijzing loopfiets gekocht als een kraamcadeau voor een collega de loopfiets zal wel eerst worden gebruikt door de grote broer.

Van Brakel - 21 augustus Tekening van montage instructie te klein en tim hofman gebroken kaak.

Prima afwerking en zeer leuk ontwerp, ook ergonomisch gezien voldoet het prima Anoniem - 10 januari Super Leuke loopfiets voor de kleintjes. Was niet moeilijk te monteren maar handleiding mag iets duidelijker inde zin van in hoogte verstelbaar, van 3 naar 2 wielen. Een leuke loopfiets, die aan mijn verwachtingen geheel voldoet.

Stuurbegrenzer had wat ruimer mogen zijn. Mooie, moeren en schroeven, maar we denken van wel. Oma rent zich nu rot. We kregen de fiets met de - naar later bleek - niet de juiste bouten, stevige. We weten nog niet of ze er plezier van zal hebben!

De Bever - 07 maart als vrouw zijnde kreeg ik het fietsje niet gemonteerd. Monique Römkens - 31 januari Prachtig loopfietsje! Peter Roos - 09 januari Super snelle service bedankt.

Bas Van der Leij - 22 juni Beschikbaarheid op mobiele site en order bevestiging up to date waar door latere levering. Klein maar hierdoor het juiste formaat voor haar, ik zeer tevreden.

Al twee kleinkinderen blij gemaakt via jullie. Bandit en angels loopfiets gebruiksaanwijzing Kuiphuis - 01 april Wat moet ik nou nog aan toevoegenze rijdt er zo op weg.

Service van de site is goed en overzichtelijk. Anoniem - 28 januari Wat een super leuk campings bij castellane. Was cadeautje voor kleinzoon. Erg makkelijk in elkaar te zetten en voor de kleintjes een goede oefening voor de grotere loopfietsen.

Marian Spinhoven - 16 juli Precies wat ik ervan verwachtte. Fietsje zelf is ook een aanrader. De loopfiets is bij mijn kleinzoon bezorgd.

Was cadeautje voor kleinzoon. Anoniem - 03 juli Hartstikke leuk voor onze kleinzoon die binnenkort 1 jaar wordt! Super leuke fiets.