Border collie te koop particulier

Geplaatst op: 16.03.2021

Felicanis Kasterlee. Conquestdredging Linschoten. Wij raden daarom af om een Border Collie te kopen als u aan hem niet voldoende aandacht kan besteden.

Steeds welkom na afs. Bij Verhuisdieren kun je niet zoeken op ras, maar ook voor een border collie wordt wel eens een nieuw thuis gezocht. Reutjes en teefjes allen choco wit. Gereserveerd Gisteren. Lummen 19 okt.

Echter, door hun overmatige activiteit lopen border collies een hoger risico op bepaalde aandoeningen. Vaak beseft men niet dat het niet opvoeden van een hond bijna hetzelfde is als een hond mishandelen. Monika Petten. De border collie heeft een overvloed aan energie en is bovenmatig intelligent. Glimmen 29 sep. Op aanvraag 17 okt.

Kasterlee Vandaag. Er kunnen ook alleen wat spieren ongecontroleerd samentrekken.
  • Mogen weldra het nest verlaten.
  • Meerle vlakbij Breda , BE Vandaag. Tommy is een onherleidbare kruising pup gered van straat in Bulgarije door ons team daar.

Karakter border collie

Wie een Border Collie in huis haalt, doet er goed aan om intensief met de hond bezig te zijn. Op zoek naar en echte gezinshond. Ze is helemaal gezond en heeft alle drie de p.

Het ras is geschikt als gezinshond op voorwaarde dat je hem als pup goed socialiseert. Hoe zielig het diertje er ook bij zit, draai je om en loop weg!

Zellik 17 okt.

Sint-Lievens-Houtem Gisteren. Mooie gezonde pups hier op het hof geboren in orde met hun registratie en vaccinatie. Border Collie Pups met stamboom. Bij Verhuisdieren kun je niet zoeken op ras, border collie te koop particulier, maar ook voor een border collie wordt wel eens een nieuw thuis gezocht.

Chihuahua teefje 2jaar Goede thuis gezocht poppy is een teefje van 2jaar ze is een chihuahua maar staat wel hoog op haar pootj. Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar border collie te koop particulier te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop?

Border collie herplaatsen

Elwira Czestochowa, PL. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Brugge België.

Vanaf euro. Hoe zielig het diertje er ook bij zit, draai je om en loop weg. Broertjes en zusjes gezocht. Gereserveerd 2 okt. Maastricht 27 sep.

Over de Border Collie

Gratis Staden België. Ze zijn alle 3 volledig getest en goedgekeurd op g. Deze hond is een geschenk voor herders en mensen die van hondensporten houden. Onze lieve schatjes zoeken hun forever home.

De pups zijn gechipt door de Info over oorsprong, karakter, maar u kan ons compact camera elektronische zoeker even contacteren om te vragen welke puppy's nog beschikbaar. Border collie blue merle driekleur dekreu met blauwe ogen ter dekking aangeboden, border collie te koop particulier. Border Collie pups samen met ouders te zien Wij hebben een mooi nestje border collie pups die op zoek zijn naar een nieuwe thuis.

Meestal zijn ze recent. Schapendrijvende border collie beschikt over nhsb en border collie te koop particulier stamboom.

Over Puppyplaats: Puppyplaats. De ouders werken bij de schapen en deze pups zijn dan ook uitermate geschikt om een honden sport te gaan beoefenen.

Border Collie pups te koop

Border Collies zijn zeer lief en trouw van karakter. Annelies Pittem. Knappe border collie teefjes beschikbaar , met uitzondering van merle, dit is een reutje laatste foto's.. Border collie Blue merle ,bruin,zwart Deze pups zijn volledig in orde, meerdere malen ontwormd en gevaccineerd,gechipt,europees paspoort,garantiecertificaat voor verder.

Combinatie beau dewi tweed r. Dit maakt dat deze hond geschikt is voor actieve baasjes die vooral van plan zijn veel en vaak iets met hun hond te ondernemen.

Dit hondenras is enorm intelligent en ze scoren dan ook goede punten bij verschillende hondensporten, kat of konijn Steun de stichting Ontvang notificaties van nieuwe matches Bekijk contactgegevens van matches Support border collie te koop particulier stichting voor 1 jaar Maak een account aan?