Chinees restaurant maarssenbroek

Geplaatst op: 17.03.2021

Bedankt AD! De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten? Is dit uw vermelding? Restaurant de Mallejan beschikt over een stijlvolle, grote feest-ruimte met een podium en een vleugel. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Over ons.

Matig 3. Je kunt blijven bestellen tot dat je buik vol is en er is chinees restaurant maarssenbroek tijdslimiet zodat je rustig aan kunt doen.

Over ons. Neem dan contact met ons op en vraag om de mogelijkheden. Is dit een Maleisisch restaurant.

De bediening vriendelijk. Zelf je eten klaar laten maken is een feest.

Happy Garden

Asian Delight, Maarssen. Vooral heerlijk om je gewoon te laten verrassen. Wat een belachelijke service. Heel goed Ja Nee Weet ik niet zeker. De bediening vriendelijk. Aanbevolen door het AD en daarom vol verwachting voor het eerst hier gegeten.

  • De kwaliteit van de gerechten is hoog.
  • Helaas zijn wij i. Vooraf soep een heerlijk toetje en koffie zijn inclusief, kwaliteit is echt top.

Minimum: 1Maximum: De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Website www! Alle talen. Type reiziger. Niets spannend en vol met ve-tsin e links laten liggen dit restaurant.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 17 maart via mobiele applicatie Vergane glorie. Zeker in verhouding prijs kwaliteit. Beoordeeld op 3 november Geweldig!

Is dit restaurant geschikt voor lunch. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden, chinees restaurant maarssenbroek. Over ons. Wij zijn namelijk met zitplaatsen Europa's grootste restaurant. Is dit een Japans restaurant.

Corona informatie

Wanneer zij zijn uitgegeten hebben we een grote kinderspeelruimte om lekker uit te razen. Heerlijk gegeten hier. Smakelijke tapas die snel geserveerd worden. Wilt u bij ons terecht voor een bruiloft of een groot feest? De laatste keer was het helemaal belachelijk.

Wilt u bij ons terecht voor een bruiloft of een groot feest. Wij maken geen uitzonderingen, chinees restaurant maarssenbroek. Wij zijn een van de meest veelzijdige restaurants van Nederland. Bedankt AD. Wij zijn namelijk met zitplaatsen Europa's grootste restaurant. Alle restaurants in Maarssen weergeven. Als voorgerecht kregen wij heerlijke Chinese hapjes waaronder de gestoomde st?

Meer informatie

Brouwer den Dolder. Datum van bezoek: juni Beoordeeld op 17 maart via mobiele applicatie Vergane glorie. Supervriendelijke bediening en fantastisch en zeer smakelijk eten van Chinese tapas.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring. Ja Nee Weet ik niet zeker.